Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΩΡΑ Ε? ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ !!!


Κ. Μητσοτάκης: «Ούτε τσιπάκια έχουν οι ταυτότητες ούτε κάμερες» | 01/09/2023 | EΡΤ

Μητσοτάκης για νέες ταυτότητες: «Δεν έχουν ούτε τσιπάκια, ούτε μικρόφωνα – Να μην γίνονται οι πολίτες θύματα εμπαιγμού»
«Αποτελούν μέρος ενός ενιαίου ευρωπαϊκού συστήματος ταυτοποίησης το οποίο θα γίνει υποχρεωτικό» τόνισε ο πρωθυπουργός (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΗΛ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ-666, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ), 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ MHΤΣΟΤΑΚΗΣ:
Δεν θα μιλήσω εδώ αναλυτικά για τα fake news που διακινούν κάποιοι επιτήδειοι. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Ούτε τσιπάκια έχουν οι ταυτότητες, κάμερες, μικρόφωνα, διάφορα άλλα ευτράπελα τα οποία ακούγονται. Ας μην γίνουν οι πολίτες θύματα εμπαιγμού και κυρίως ας μην σπεύδουν να βγάλουν νέες ταυτότητες παλιού τύπου, καθώς αυτές σε λίγο δεν θα ισχύουν πια. Άρα “τσάμπα” μπαίνουν σε αυτή την ταλαιπωρία και επιβαρύνουν τα αστυνομικά τμήματα με μια πρόσθετη γραφειοκρατία».

ΩΣΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ:

ΕΔΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ (Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 10:15 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ) :

Ηλεκτρονικές οι νέες ταυτότητες με chip RFID

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΛΟΙΟ !!!) ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ (RFID) ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (!!!) ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ (RFID). ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΥΛΗ??

ΕΔΩ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ (Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 2:10 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ) :

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 666 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ. Tragic

ΕΔΩ Ο ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΟΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΟΡΕΣΟΥΝ" ΕΝΑ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ (ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ = ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ = ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΥΡΡΑΝΟΥ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ - ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ):

Ο εβραίος Aaron Russo αποκαλύπτει την Σιωνιστική ατζέντα

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ??? ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ...

Υ.Γ.: ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ-666 !!!