Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ο εβραίος Aaron Russo αποκαλύπτει την Σιωνιστική ατζέντα


Ο Ααρόν Ρούσσο ήταν εβραίος σκηνοθέτης του Χόλυγουντ και παραγωγός ντοκυμαντέρ. Οι πιο γνωστές ταινίες του στο Χόλυγουντ είναι το “Trading Places”, (με τον Eddie Murphy), το “Wise Guys” (σε σκηνοθεσία Brian De Palma) και το “The Rose”(αναφορά στην ζωή της Janis Joplin).
Το πιο συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ του είναι το “America: Freedom to Fascism”- «Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό» που σκηνοθέτησε το 2006, ένα χρόνο πριν πεθάνει και στο οποίο αποκαλύπτεται η παράνομη είσπραξη των φόρων από την Federal Reserve, το σχέδιο της επιβαλλόμενης παγκοσμιοποίησης, η ανάδυση του κράτους του Μεγάλου Αδελφού, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ΗΠΑ και το επερχόμενο «τσιπάρισμα»/μαρκάρισμα με τσιπ RFID όλων των πολιτών του κόσμου.

Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε στον Ρούσσο ότι ο τελικός στόχος της «ελίτ» είναι ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων μέσω εμφυτεύσιμου μικροτσίπ, στο οποίο θα αποθηκεύονται όλα τα στοιχεία του και ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως «πορτοφόλι», που σημαίνει ότι χωρίς αυτό ο άνθρωπος θα είναι εντελώς ανήμπορος να αγοράσει ή να πουλήσει, ενώ όποιος χαρακτηρισθεί «ανεπιθύμητος» για το σύστημα, θα απενεργοποιείται αυτόματα το τσιπ του και ο άνθρωπος θα μένει «ξεκρέμαστος»!

Επίσης σοκαριστική είναι η αποκάλυψη ότι ο πόλεμος «για την τρομοκρατία» είναι μια φάρσα, μία απάτη, καθώς ο Ροκφέλερ είπε στον Ρούσσω, 11 μήνες πριν την 11η Σεπτεμβρίου, ότι πρόκειται να λάβει χώρα κάποιο «γεγονός» που θα οδηγούσε σε εισβολή των αμερικάνικων στρατευμάτων στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν!

Ο Ροκφέλερ είπε επίσης στο Ρούσσο ότι τα ιδρύματα της δυναστείας Ροκφέλερ δημιούργησαν και χρηματοδότησαν το κίνημα για τη γυναικεία απελευθέρωση με πραγματικό στόχο να διαλύσει την οικογένεια και τα παιδιά να μεγαλώνουν από την (σιωνιστική) κυβέρνηση.

Περισσότερα εδώ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2007, ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ "ΤΣΙΠΩΜΑΤΟΣ" ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ-RFID ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ RFID-GPS-ΑΝΕΠΑΦΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ-ΓΕΩΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΣΙΠ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ RFID-ΤΣΙΠ ΑΝΕΠΑΦΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) !!! 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΟΡΙΟ-ΥΠΟΔΕΡΜΙΚΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΗΔΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ, ΣΚΥΛΟΥΣ, ΚΛΠ) ΕΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΤΣΙΠΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΣΙΠΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΖΩΑ-ΓΚΟΫΜ !!!)

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-ΤΣΙΠ-666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ("ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ" ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ) ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ : "ΚΑΙ ΠΟΙΕΙ ΠΑΝΤΑΣ" (ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΣΙΠΩΘΟΥΜΕ - ΧΑΡΑΧΘΟΥΜΕ), ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ" ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ, ΝΑ ΤΣΙΠΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ"...ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΗΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ". ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ "ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ" (ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ), "ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ", "ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ", "ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΕΗ", "ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ", ΚΛΠ...

Υ.Γ.: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ", ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ..."ΚΑΡΚΙΝΟ", ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ (ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ), ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... (ΕΤΣΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ, ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ" ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)