Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-Μητροπολίτης Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως (2010)Καμπουράκης-Οικονομέας (δε ξεχνάμε...)


ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Βγαλτε το βιντεο με τον Ααρων Ρουσσο, βγηκε το 2007 λιγο πριν πεθανει (μαλλον τον σκοτωσαν) και ειπε οτι οι νεοταξιτες σαν τον τραπεζιτη Ροκφελερ, εχουν σκοπο να μας φορεσουν ενα RFID τσιπ για να ελεγχουν απολυτα καθε πτυχη της ζωης, και οποιος διαμαρτυρετε θα του κλεινουν το τσιπ και θα πεθαινει, αφου δεν θα μπορει να αγορασει ουτε τροφιμα, αφου τα παντα θα ειναι ψηφιακα, ειναι το Χαραγμα...οι νεες ταυτοτητες θα εχουν RFID τσιπ οπως το προβλεψε ο Ααρων Ρουσσο απο το 2007

Και με τα μπόλια μας αποκάλεσαν και είπαν πολλά που δεν τα κάναμε (ψεκες και τα σχετικά) όμως τώρα δεν μιλάει κανείς που φάνηκε το ψέμα τους.(βγήκαν και οι ξαφνικητιδες...)καλύτερα οπισθοδρομικός και να διατηρήσω την πίστη μου στον Χριστό( επειδή τον αγαπώ και τον πιστευω)παρά προχωρημένος και να έχω δώσει δικαίωμα στον αντίχριστο. Προσέχετε καλά τι πάτε να κάνετε. Οι Άγιοι μας τα είπαν χρόνια πριν για αυτά που ζούμε. Ο Χριστός είναι ο αληθινός Θεός πιστέψτε τον και να έχετε εμπιστοσύνη. Και κάτι τελευταίο επειδή το έχω δει με τα μάτια μου και το είδα πάλι πριν λίγες ημέρες. Η Παναγία στο Βύρωνα ακόμα κλαίει και έχουν περάσει αν το λέω σωστά 1'5 με 2 χρόνια από τότε που ξεκίνησε αυτό. Μας προειδοποιεί η Παναγία μας για αυτά που έρχονται.

Και τώρα έχει πάθει μετάλλαξη ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης; Διότι άλλα πράγματα υποστηρίζει τώρα. Ερευνήστε το... Όπως και να έχει εγώ αρνούμαι να την πάρω και ο συγκεκριμένος ας βγει επίσημα να αρνηθεί ότι δεν θα την πάρει!!!

την κάρτα την πετας. το φυτεμένο τσιπ θα ειναι το 666

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο εβραίος Aaron Russo αποκαλύπτει την Σιωνιστική ατζέντα