Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ «Noor 1»


42.973 προβολές  17 Ιουν 2015
Στις συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ αναφέρονται και τα ονόματα του πρώην υπ. Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου και του πρώην υπουργού Παιδείας, Κώστα Αρβανιτόπουλου.
 
Εκεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνομιλεί με δικηγόρο, ο οποίος τον διαβεβαιώνει για ευνοϊκή δικαστική απόφαση που αφορά στον Ολυμπιακό, επικαλούμενος το γεγονός ότι ο πρόεδρος του δικαστηρίου: «ο Γεωργέλης είναι Μυτιληνιός, περιβάλλοντος Χαράλαμπου Αθανασίου».

Ο ίδιος δικηγόρος είχε συνομιλία και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού Γιάννη Βρέτζο και αναφερόμενος στον πρόεδρο του δικαστηρίου λέει χαρακτηριστικά: «Ζαμάν φου τύπος, έχει σπίτι στην Πέτρα της Μυτιλήνης, είναι περιβάλλον Μπάμπη».

Για την εμπλοκή του πρώην υπουργού Παιδείας Αρβανιτόπουλου αφορά συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος αναλαμβάνει να κλείσει ραντεβού πειραιώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο κ. Κοτσώνης απευθυνόμενος στον κ. αναφέρει ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και ο Κώστας ο Αρβαντιτόπουλος μου είπε ότι ο άλλος είναι χοντρό λαμόγιο».

"ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ...ΓΑΥΡΟ ΦΟΡΗ... ΓΑΥΡΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ, ΧΑΧΑ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ..."ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ!!

«Noor 1»: Ο Αμερικανός μάρτυρας που «καίει» τον Μαρινάκη
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Αλεξάντερ Κλαπ αναδεικνύεται μάρτυρας-«κλειδί» στη δικογραφία που αφορά τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη...

Υπόθεση: Noor One «η μεγαλύτερη γνωστή μεταφορά ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης».

Η Χρυσή Αυγή και οι δύο τόνοι ηρωίνης

ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ