Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΗ


Κωνσταντίνα Μαρμ
1 ημ.  · 
Σήμερα γιορτάζουμε την επικουμβηση... του Σαλιαρη!!!
Σαν σήμερα ο Ιωάννης Σαλιαρης έδειξε την τρέλα.... του γνήσιου Έλληνα!!!
Σαν σήμερα 12/8/20 ο Ιωάννης Σαλιαρης εμβολισε την Τούρκικη Ναυαρχίδα Κemal Reis, αποδεικνυοντας την απόλυτη κυριαρχία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο!!!
Έδειξε ότι δεν δέχεται διαταγές από μαριονέτες και θα κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο για την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια της Ελλάδας!!!
Τέτοιους Ελληνες θέλουμε.... πραγματικά άξιους.... και όχι τους "Φλώρους" που παριστάνουν τους αρχηγούς... ενώ έχουν κατεβάσει τα παντελονια στο σύστημα!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ή ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΟ-ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΥΡΗΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ (!!!) ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ... ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΡΑΦΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ - ΗΤΤΟΠΑΘΕΣ "ΕΛΙΑΜΕΠ")