Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

«...Τη θεωρία του μανδαρίνου την ξέρεις; ...»


«Εάν σου πουν ότι τώρα, εδώ στην Αθήνα θα πατήσεις ένα κουμπί και την ίδια στιγμή, στα βάθη της Κίνας, θα πεθάνουν 3.000 μανδαρίνοι, αλλά εσύ θα γίνεις πάμπλουτος, το πατάς το κουμπί ή όχι;»

Απόσπασμα από την ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα
«Μια ζωή την έχουμε!», με τον Περικλή Χριστοφορίδη και τον Δημήτρη Χορν.

Οι πολιτικοί μας, πατησαν το κουμπί για το θάνατο των πολιτών, της ίδιας τους της χώρας, χωρίς κανέναν ενδοιασμο. Αν ήταν και εκτός των συνόρων μας, θα μπορούσαν να εξολοθρεύσουν τους πάντες. Πόσο λυπηρο.
Εξαιρετική σκηνή και ταινία.

ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ !!! ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΡΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΨΥΧΗ...ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ...

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: 
ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ!!! (ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΟ ΣΤΗΝ "ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ")

Ο εβραίος Aaron Russo αποκαλύπτει την Σιωνιστική ατζέντα

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΟ ΠΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ !!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ)...