Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Γελούν με τις αντιδράσεις του κόσμου για τις ταυτότητες στον ΣΚΑΙ


7.798 προβολές 4 Σεπ 2023 - Πέθαναν στα γέλια για τις ταυτότητες και τα εμβόλια Και όλα προχωράνε... Πολύ λιγότερα μέτρα και περισσότερες μεταρρυθμίσεις φέρνει η φετινή μετεκλογική ΔΕΘ. Ταυτότητες, μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό σύστημα, περιορισμός των μετρητών και Προσωπικός Αριθμός αναμένονται μεταξύ άλλων να ανακοινωθούν προσεχώς από τον πρωθυπουργό. Πλέον όμως πολιτικοί και ΜΜΕ, με την βοήθεια απόλυτα γραφικών στην κοινωνία που δήθεν διαμαρτύρονται και οργανώνουν ανόητες διαδηλώσεις, αλλά ο αντίλογός τους δίνει πάτημα για περισσότερο χλευασμό της αλήθειας, μπερδεύουν τις ταυτότητες με τα εμβόλια και γελάνε μπροστά στις κάμερες!

Ε ΦΟΡΗ DON'T WORRY??? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ Ε?? ΜΑΓΚΑ ΓΑΥΡΕ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ??? ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΙ $$$ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ $$$ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ε? ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΑΜΝΟΕΡΙΦΕΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στις νέες ταυτότητες πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περίπου (ΜΟΝΑΧΑ) 3.000 διαδηλωτές.

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ. ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΙΣ 10/9/2023