Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ο ΕΒΡΟΣ & ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ εκπέμπουν SOS (ΒΙΝΤΕΟ)


ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ "SOS". ΟΙ ΛΑΘΡΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ HOT-SPOT ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΡΑΦΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ....KAI OTAN OI ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΚΑΤΟΜΑΣΩΝΟΥΣ+ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ
20 Ιανουαρίου στις 8:19 μ.μ.  · 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  20-1-2022 
Ο ΕΒΡΟΣ & ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ εκπέμπουν SOS (ΒΙΝΤΕΟ)
Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο εμφανίζεται όλη η αλήθεια για το μεταναστευτικό. Παρουσιάζεται η αγωνία και οι αγώνες των ακριτών για τον τόπο τους.
Δείχνει πόσο απομακρυσμένη είναι η κεντρική εξουσία και γι αυτό έρχεται σε πρωτόγνωρη ρήξη με τους κατοίκους των συνόρων. Μετατρέπει το Αιγαίο και τον Έβρο σε έναν τεράστιο καταυλισμό, με την έξω από κάθε λογική πολιτική που ακολουθεί.
Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε κοντεινερουπόλεις.
Το Αιγαίο και ο Έβρος εκπέμπουν SOS. Οι ακρίτες λένε ΟΧΙ στην καταστροφή. Κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος σε αυτόν τον αγώνα.
(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ)
Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Το υπερόπλο RAFALE αναβαθμίζει σημαντικά την αεράμυνα της Ελλάδας

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖIΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

ΠΑΚΙΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ