Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Ο ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΦΙΛ ΣΝΑΪΝΤΕΡ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1996


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΦΙΛ ΣΝΑΪΝΤΕΡ ΤΟ 1996:

Εχω εντοπίσει 9 φυλές εξωγήινων όντων (νυν εσωγήινων). Βλέπουν τα ανθρώπινα όντα σαν "Σάκο Τροφής", δεν είναι κανίβαλοι, δεν τρώνε τη σάρκα και τα κόκκαλα και όλα αυτα, τους αρέσει όμως η αδενική έκκριση των ζώων και των ανθρώπων σαν ένα μείγμα των βιταμίνων τους για το φαγητό τους! Μαστουρώνουν με τον αδένα της Αδρεναλίνης, την ουσία Αδρενοχρώμιο, είναι κάτι αντίστοιχο σαν την κοκκαϊνη γι'αυτους! Τώρα τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι'αυτό; Αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνουμε κάτι, και αυτοί συνεχίζουν να κάνουν αυτά, τότε οδηγούμαστε στο σκοτάδι, και θα βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους και κυρίως μικρά παιδιά να εξαφανίζονται. Τώρα (1996) το FBI της Αμερικής καταγράφει πάνω απο 100.000 εξαφανίσεις μικρών παιδιών, έχουν δολοφονηθεί και εξαφανιστεί, κανείς δεν μπορεί να τα βρει, πιστεύω ότι τα κρύβουν σε αυτές τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις DUMBS (Deep Underground Military Bases) και τα καταβροχθίζουν, αυτό είναι πράγματι κάτι πολύ τρομαχτικό. Δεν σας λέω να με πιστέψετε πλήρως, σας λέω να κάνετε τη δική σας προσεχτική έρευνα, να πάτε να ψάξετε στα αρχεία του Κογκρέσου, να βρείτε ποιος ψηφίζει τι, και να ξεκινήσετε από εκεί, κάντε το δικό σας πρόγραμμα, κάντε την δική σας ατζέντα, και κάντε τις δικές σας ομιλίες ανακοινώνοντας τις ερευνές σας, και όταν πια φτάσουμε να βγούμε πολλοί στη δημοσιότητα για να αποκαλύψουμε όλα αυτα, τότε μπορεί να σώσουμε την κατάσταση!

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ 1996 ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ DUMBS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ TOP-SECRET-UMBRA ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΦΙΛ ΣΝΑΪΝΤΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ DULCE NEW ΜΕXICO ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ-ΒΡΙΛ-ΓΚΡΙΖΟΥΣ-ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΜΙΛΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1996, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!) ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ DULCE, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΟΠΛΟ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ. ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ"...ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣKΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
(ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ):
https://tinyurl.com/3p7udhe9

«Ο Phil Schneider ήταν γεωλόγος, δομικός μηχανικός και ειδικός στις υπόγειες σήραγγες για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τον Αμερικάνικο Στρατό-Ναυτικό. Συμμετείχε στην κατασκευή πολλών DUMBS (υπόγειων στρατιωτικών βάσεων της ΝΤΠ) στη Βόρεια Αμερική και σε άλλες χώρες. Ο Phil δολοφονήθηκε από τη CIA στις 17 Ιανουαρίου 1996 στο διαμέρισμά του στο Wilsonville στο Πόρτλαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΝΕΑ ΜΕΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Q !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2022/01/q.html

ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "Q"
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/04/q.html

S.O.S. !!! ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/04/sos.html

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ | ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 1998
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/12/1998.html

ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/bilderberg.html

FORIS-MC ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/foric-mc.html

Αν έχεις χούγια, πάρε τον ΚΟΥΓΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 2021
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/11/2021.html

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ :Το Βιβλίο της Κλειδος
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/04/blog-post_13.html

Πιάστηκε μεγάλη ποσότητα ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ, αξίας 100 δισ δολλάρια!!! (βίντεο)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/100.html

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ (ΣΑΤΙΡΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_22.html