Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ !!!

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ), ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΗΦΟΣ, ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ "ΝΔ" ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ...

350.000 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΦΟΡΗΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΕΣΤΕ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ (ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ", ΚΛΠ), ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΟΛΙ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΑΝ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΤΟΥ "Π.Ο.Υ.", ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ" !!!...ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ !!! ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ....

Χάος και έντονες αντιδράσεις στη ΝΔ για το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το διοικητικό πρόστιμο που είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν όλοι οι ανεμβολίαστοι Έλληνες πολίτες άνω των 60 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, το ένα από τα πολλά σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την συγκεκριμένη ομάδα πολιτών, αφορά την καταβολή προστίμου 100 ευρώ από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου του 2022.

Αυτό που όμως δεν υπολόγιζε η Ελληνική Κυβέρνηση όταν αποφάσιζε αυτό το μέτρο ήταν οι εσωκομματικές αντιδράσεις, οι οποίες από ότι φαίνεται είναι πολλές ενώ και η δημοτικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει να καταρρέει.

Έτσι, Βουλευτές της ΝΔ από ολόκληρη την επικράτεια ζητούν την παράταση του χρονικού ορίου για τους ανεμβολίαστους ή ακόμη και την άρση του μέτρου.

Ένας ακόμη λόγος που υπήρξαν οι διγλωσσίες στην Κυβέρνηση είναι το γεγονός πως η επιβολή προστίμου, αν και αποτελεί μέτρο πίεσης, δεν απέδωσε καρπούς καθώς ένα πολύ μικρό ποσοστό πείσθηκε να κάνει το εμβόλιο και περίπου 340.000 πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 60, παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Με αυτόν τον τρόπο, όλο και περισσότερες είναι οι φωνές της λογικής στη ΝΔ από στελέχη και βουλευτές του κόμματος που πιέζουν τους αρμόδιους Υπουργούς για τη μη επιβολή του παράλογου προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών που καταργεί με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο κάθε έννοια αυτοδιάθεσης των πολιτών.

Χαρακτηριστικό της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η Κυβέρνηση είναι το γεγονός ότι ήδη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής του μέτρου, εν αντιθέσει με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη που το απέκλεισε.

Η ιστορία έδειξε πως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που έχουν πάρει συγκεκριμένη απόφαση για τον μη εμβολιασμό τους, εμμένουν σταθεροί στη άποψη τους παρά τις απειλές και τη νομοθέτηση προστίμου, συνεπώς το μέτρο έχει αποτύχει και στην πράξη.

Οι εν λόγω διγλωσσίες και τα μπρος πίσω το μόνο που φέρνουν στη ΝΔ είναι περαιτέρω φθορά και απαξίωση του πολιτικού σκηνικού το οποίο αρνείται πεισματικά να ακούσει τους πολίτες.

Μπορεί τα κρούσματα να σπάνε κάθε ρεκόρ καθημερινά, το ΕΣΥ να αποδυναμώνεται από την αναστολή χιλιάδων υγειονομικών της χώρας, όμως η Κυβέρνηση συνεχίζει να ρίχνει το βάρος της ευθύνης στους ανεμβολίαστους πολίτες, που αποτελούν εδώ και καιρό τον εύκολο στόχο.

ΠΗΓΗ: https://www.sportime.gr/extratime/politiki/chaos-sti-nd-gia-to-prostimo-ton-100-evro-stous-anemvoliastous/

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ):

Ο/Η Φάνης λέει:
9 Ιανουαρίου, 2022 στις 8:25 πμ
Δεν είναι φόρος που χρωστάς στο κράτος.
Το πρόστιμο είναι Aτομική Διοικητική πράξη και για να επιβληθεί από την όποια Διοικητική Αρχή απαιτείται κλήση σε απολογία και μετά την απολογία αν δεν γίνει αποδεκτή, τότε επιβάλλεται το πρόστιμο.

Νομιμότητα και εφαρμογή του προστίμου των 100€.
1 ) Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στους Συνταξιουχους Νομικα γιατι είναι Διοικητική πράξη και υπάρχει μια πολύμηνη διαδικασία.
2 ) Ο Nομικός δρόμος είναι ο εξής: H ηλεκτρονική διακυβέρνηση Kοινωνικής Aσφάλισης ( ηδικα ) πρέπει να διαπίστωση οτι δεν έχει γίνει ο εμβολιασμός και σαν ανώνυμη εταιρεία δεν εχει δικαίωμα επιβολής προστίμου.
3 ) Πρέπει να οριστεί με νόμο ποια υπηρεσία θα τρέξει τον κώδικα της διοικητικής διαδικασίας, υπουργείο υγείας ή εργασίας.
4 ) Η υπηρεσία πρέπει να στείλει στον καθένα πράξη προσδιορισμού της ποινής ( 100 ευρω ) ηλεκτρονικά.
5 ) Οι άνω των 70 με νόμο δεν υποχρεώνονται σε ηλεκτρονικές διαδικασίες αρα δεν μπορεί να επιβληθεί η ποινή.
6 ) Για την εξέταση των αντιρρήσεων πρέπει να συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή για να τις εξετάσει.
7 ) Ακόμα και αν τον ειδοποιήσουν γραπτώς, εχει δικαίωμα επιβολής αντιρρήσεων εντος 5 ημερών οι οποίες μπορεί να κρατήσουν με την προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια μέχρι 8 χρόνια χωρις ποτε να κοπούν τα 100 ευρω ολα τα εξοδα τα πληρώνει το κράτος ειναι δωρεάν για τους πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο Μπιλ Γκέιτς για την ενέργεια: καινοτομία στο μηδέν!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!