Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΤΟΞΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΥΚΙΔΑΣ


*** 2/1/2022 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ***

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΦΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛO ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΥΡΝΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ “5G”…

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ….ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ “5G – STARLINK” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…ΦΡΙΚΗ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΟΜΠΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ…..

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
https://www.bitchute.com/video/8lxG7Eozqcnh/

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ!!! WTF!!! 

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της ισραηλινής κυβέρνησης.
Ένας από τους διαδηλωτές αρχίζει να ουρλιάζει, βγάζοντας καπνό από τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και τα αυτιά του.
Ο εγκέφαλός του κάηκε από μέσα προς τα έξω.
Οι ξαφνιασμένοι διαδηλωτές προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, που προήλθε από το εσωτερικό του κεφαλιού του ζομπιασμένου άνδρα, με ένα μπουφάν και ένα μπουκάλι νερό.
Μοιάζει με εξώθερμη αυτοκαύση, που έρχεται από μέσα προς τα έξω.

BINTEO NTOKOYMENTO:
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! EΓΚEΦAΛlΚO ΒPΑXΥΚYΚΛΩMΑ EΜΒOΛlΑΣMΕΝOΥ

ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ WIKIPEDIA ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΥΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ):

Ορίστε ακόμα και ο πρώην υπουργός τους πήρε χαμπάρι...τι να λέμε τώρα...Υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης για ΕΜΒΟΛΙΑ "Θα περιέχουν βιοτσίπ ελέγχου"

ΕΜΒΟΛΙΑ: ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ Ο ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ-ΜΑΣΚΩΝ-ΤΕΣΤ

Υ.Γ.: Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ, ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ "ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ" ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑΣ...

Είναι τελείως αδύνατο η θάλασσα να μένει επί πολύ χρονικό διάστημα ίδια. Διότι αυτή που τώρα είναι ομαλή, ακύμαντη και ακίνητη ύστερα από λίγο θα τη δεις ανώμαλη και ορμητική εξαιτίας βίαιων ανέμων.
Αλλά και αυτήν που είναι άγρια και αναβράζει από τη θαλασσοταραχή, γρήγορα θα τη δεις να τη σκεπάζει και να τη στρώνει βαθιά γαλήνη.

Έτσι ακριβώς και οι καταστάσεις της ζωής μας μεταβάλλονται εύκολα και προς το ήρεμο και προς το άγριο.
Γι’ αυτό χρειάζεται να υπάρχει μέσα μας καλός κυβερνήτης, ώστε και στις γαλήνιες και ήρεμες περιστάσεις της ζωής και όταν όλα τα θέματα της ζωής του κυλούν ήρεμα και κανονικά, να περιμένει τις μεταβολές προς τα δυσάρεστα και δύσκολα και να μην επαναπαύεται με τα ήρεμα παρόντα σαν να είναι αιώνια και αθάνατα.

Αλλά και στην πιο θλιβερή κατάσταση της ζωής του να μην απελπίζεται ούτε να κυριεύεται από πολύ μεγάλη λύπη και βυθιστεί τελικά στο πέλαγος της απελπισίας...
Αυτός λοιπόν είναι ο συνετός και έξυπνος καπετάνιος και κυβερνήτης του εαυτού του, αυτός ο οποίος ούτε υπερηφανεύεται και καυχάται στις ευχάριστες περιστάσεις, ούτε καταπίπτει και μελαγχολεί στις ώρες των συμφορών και δοκιμασιών.

Μέγας Βασίλειος