Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΕΛΟΣ;;;

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;;; ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ "PLAN-B" ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ BIG-BROTHER ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ή ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ....

Χωρίς αποστασεις, χωρίς μάσκες και χωρίς πράσινο διαβατήριο. Στις ΗΠΑ, τα μετρα έχουν καταργηθεί στις περισσότερες πολιτειες, και όχι μόνο αυτό, το πράσινο διαβατήριο ως ψηφιακή απόδειξη εμβολιασμού θα απαγορευτεί εντελώς σε πολλές πολιτείες. Σημειωτέον, οτι τα ανωτερω μετρα δεν ειχαν καμια αρνητικη επιρροη στο θεμα του κορονοιου. Στην παραλία της Σάντα Μόνικα έχεουν επιστρέψει οι λουόμενοι. Οι Καλιφορνέζοι ξαναπηγαινουν στις παραλίες. Δεν χρειάζεται να σκεφτονται τις απόστασεις ή τις μάσκες.
Η πλειονότητα των ΗΠΑ έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. 34 από τις συνολικά 50 πολιτείες έχουν καταργήσει όλα τα μέτρα για τον κορονοιο. 
Τα θετικά κρουσματα εξακολουθουν να μειώνονται. 30 ανα 100.000 κατοίκους , όπως ακριβώς και στην Αυστρία. Ακομα και στην εστιαση οι αμερικανοι δεν χρειαζονται ουτε τεστ ουτε να ειναι εμβολιασμενοι .
Περισσότερο από το 60% των ενηλίκων έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολιου , αλλά ο πρόεδρος John Biden απορρίπτει τα ψηφιακα δεδομένα εμβολιασμών όπως το πράσινο διαβατήριο.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε πριν από δύο μήνες: “Η κυβέρνηση δεν θα υποστηρίξει, τώρα ή στο μέλλον, ένα σύστημα που απαιτεί από τους Αμερικανούς να φέρουν πρασινο διαβατηριο. Η ιδιωτική ζωή των πολιτών πρέπει να προστατεύεται. Επιπλέον, το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορει να χρησιμοποιείται αθέμιτα εναντίον ανθρώπων.

Ορισμένες εταιρείες θέλουν τώρα να δημιουργήσουν τα δικα τους ψηφιακα διαβατηρια εμβολιασμού. Μόνο 11 βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία. Οι αεροπορικές εταιρείες και οι αθλητικοι χώροι  σχυρίζονται ότι ετσι θα μπορούν να συντομεύσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να εισέλθει κάποιος μεσα.
Ορισμένες πολιτείες, ωστόσο, βάζουν τέλος σε αυτά τα ιδιωτικά σχέδια διαβατηρίων εμβολιασμού. Το Τέξας, η Φλόριντα και άλλες 12 πολιτείες έχουν ψηφίσει νόμους που απαγορεύουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή την ψηφιακή αποθήκευση δεδομένων.