Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΘΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΥΧΑΚΙ


ΠΑΤΕΡ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ, ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ !!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ" ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗ WIKIPEDIA ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ SITE AGIOS KOSMAS, ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ  ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΘΟΔΙΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ M.R.A.-666 ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!! (ΕΧΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΥΡΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ "ΑΠΕΛΛΑ", "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", ΚΛΠ)

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΧΙΤΛΕΡ !!!

Ο Ηγούμενος Μεθόδιος ξαναχτυπά: Το εμβόλιο αλλάζει το DNA και θα μας κάνει όλους ζόμπι

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (12/08/2021)ΠΑΤΡΙΟ

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία τα ομοιώματα του Πατρός και του Αγίου Πνεύματος, είναι απαγορευμένες απεικονίσεις, επειδή η Αγία Γραφή απαγορεύει σε πολλά εδάφια τις εικόνες της αόρατης Θεότητας.

Πάντως και στην Ορθόδοξη Εκκλησία υπάρχουν δυο απεικονίσεις του συνόλου της Αγίας Τριάδας: Η «Αγία Τριάδα», που παριστάνει το Θεό Πατέρα σαν γέρο με λευκά μαλλιά και γένια, τον Ιησού, τον Υιό του Θεού καθισμένο δίπλα του, και το Άγιο Πνεύμα, με μορφή περιστεριού να ίπταται ανάμεσά τους, και η «Φιλοξενία του Αβραάμ» που παρουσιάζει την Αγία Τριάδα με τη μορφή τριών παρόμοιων σε εμφάνιση και ηλικία αγγέλων. Από αυτές η «Αγία Τριάδα» θεωρείται από ορισμένους ότι έχει Δυτική επίδραση, και εμπίπτει στις περιπτώσεις που η 7η Οικουμενική Σύνοδος χαρακτηρίζει ως είδωλα, ενώ η δεύτερη είναι επιτρεπτή εφόσον σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη ο Θεός πράγματι προτυπώθηκε στον Αβραάμ ως Τριαδικός, με τη μορφή τριών αγγέλων.

Επιτρέπεται ή ΟΧΙ η εικονογράφηση της Αγίας Τριάδος; (Μελέτη)