Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ - ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ π. ΠΑΪΣΙΟΣ


ΣΕΛΙΔΑ 206 - 207.....ΟΡΙΣΤΕ , ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Η ΟΕΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ 100% ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ...

Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΩΝ (ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ) ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ) ΕΦΡΑΤΗ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ "ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΔΩΡΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ (ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ").

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΕΛ. 206 - 207:

Το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει την εφημερίδα!

Σήμερα το να διαβάζεις κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει την εφημερίδα, τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα. Εμένα ο λογισμός μου, μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα, οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον Χάρτη διότι το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί, το 1/3 θα αφανιστούν, και το τελευταίο 1/3 θα διαφύγει προς την Μεσοποταμία (ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ - Βάθη της Ασίας! Προφητεία Πατροκοσμά) . Η Μέση Ανατολή θα γίνει μέτωπο πολέμων στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι (π.χ. Συρία), θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον (αποξηραμένο) Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό (βλ. Αποκάλυψη του Ιωάννη) και θα βαδίσουν προς τα Ιεροσόλυμα (Κινεζική Χριστιανική Οργάνωση "BACK TO JERUSALEM = ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ"). Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά θα είναι το γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ (Το "Κατέχον"), αφού το Γκρέμισμα θα σημάνει την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του (τρίτου) ναού του Σολομώντος (Του Ναού του Αντίχριστου), ο οποίος παλιά ήταν κτισμένος σε εκείνο ακριβώς το μέρος.
Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ'αυτό τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί ως (δηλητηριώδες) δώρο η Κωνσταντινούπολη, όχι επειδή μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σε αυτή  την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο Στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί. Οι Εβραίοι, επειδή θα έχουν δύναμη και βοήθεια από τον Ευρωπαίο...ηγέτη, θα αποθρασυνθούν και θα επιδεικνύονται με αναίδεια και υπερηφάνεια και θα προσπαθήσουν να κυβερνήσουν την Ευρώπη. Τότε και τα 2/3 των Εβραίων θα γίνουν Χριστιανοί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 6ο σάλπισμα «ΟΙ 4 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ»
 
Θ'13-15 με το έκτο σάλπισμα λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι που ήταν δεμένοι στον ποταμό Ευφράτη που ετοιμάζονταν από καιρό για να σκοτώσουν το 1/3 των ανθρώπων. Θ'16 και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού δύο μυριάδες μυριάδων.  2 × (10.000 × 10.000) = 200.000.000 (ΚΙΝΕΖΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ")

Πιθανή μάλλον στρατιωτική μεγάλη εμπλοκή θα ξεκινήσει από τον χώρο της Μ. Ανατολής και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευφράτη με στρατό ιππικής μορφής κι αριθμό συμπλοκής 2 ×(10.000 ×  10.000)=200.000.000 (ΚΙΝΕΖΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ"). Αναφέρεται στην μάχη του Αρμαγεδδών. Το σημαντικό εδώ είναι ότι το 1/3 των ανθρώπων θα πεθάνουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να έχουμε μια σύγκρουση πυρηνικής μορφής καθότι ολοένα και περισσότερα κράτη κατασκευάζουν πυρηνικά και θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτη η μεγαλύτερη διάδοσή τους στο μέλλον, παρόλες τις προσπάθειες των «μεγάλων» εθνών. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, ένας κατακτητικός πάνοπλος στρατός 200.000.000 (ΚΙΝΕΖΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ") ατόμων μπορεί άνετα να σκοτώσει το 1/3 των ανθρώπων με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς την χρήση πυρηνικών όπλων.

Στο τέλος όμως το κόκκινο θηρίο, που αντιπροσωπεύεται από τα δέκα κέρατα, θα στραφεί ενάντια στην πόρνη - “τα δέκα κέρατα... θα μισήσουν την πόρνη, και θα την κάνουν ερημωμένη, και γυμνή και θα φάνε τις σάρκες της, κι αυτή θα την κατακάψουν με φωτιά” (Αποκάλυψη 17:16). Αυτή η αλλαγή θα “ετοιμάσει τον δρόμο των βασιλιάδων, αυτών από ανατολάς του ήλιου (ΣΤΡΑΤΟΥ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ")” .

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με την ταυτότητα των πρωταγωνιστών στο δράμα της Αποκάλυψης 16, ιδιαίτερα για τους πρωταγωνιστές που σχετίζονται με τη “Μάχη του Αρμαγεδδών”, όπως “οι βασιλιάδες από ανατολάς” δίνοντας έμφαση στην άποψη ότι εδώ συμβολίζεται η Κίνα. Παρόλο που το παρών βιβλίο σχετίζει τις επτά τελευταίες πληγές με τον μεγάλο πόλεμο μεταξύ του βασιλιά του βορρά και του βασιλιά του νότου, που προφανώς συμβαίνει στη Μέση Ανατολή (βλ. 9:3 Ο Στρατός των Ακριδών ) και είναι πιθανό να συμμετάσχει και η Κίνα, η μάχη του Αρμαγεδδών θα έχει μια παγκόσμια εμβέλεια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ!!! (ΕΛΕΟΣ!!!) ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ !!!! ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΥΓΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ "ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;; Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ-USA") ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ 200.000.000 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ" ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΙΝΕΖΟΥΣ"!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ή ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ;;; Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ !!! ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;;; Η ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ "ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ" ΕΩΣ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" (ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΛΙΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!!" ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ) ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΝΑΤΟ+ΡΩΣΙΑΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΚΙΝΑ ΕΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ;;; ΘΑ ΕΚΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (!!!), ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ, ΘΑ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1/3 ΤΗΣ (ΔΥΤΙΚΗΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!! Υ.Γ. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΥΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ") ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (!!!) ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ 3000 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ.....ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΡΙΚΑΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΔΩ....

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ-888 (ΙΗΣΟΥΣ)

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ)…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ WIKIPEDIA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 11% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΑΡΑ ΣΤΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ …ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ…ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ:

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 888(ΙΗΣΟΥΣ) ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ (Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΛΕΕΙ: “ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ – 888 ΜΕΤΡΑ”) ΕΝΩ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 08/08/08 (888)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ 888 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ: https://tinyurl.com/4uadyjer

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ “888” ΚΑΙ Ο “ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?t=3225#p180204

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΔΡΑΚΟ-888 ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΧΑΡΛΕΫ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ 888 ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΜΗΧΑΝΗΣ:
http://edition.cnn.com/2008/WORLD/asiapcf/08/21/beijing.choppers/index.html?iref=nextin

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ ΝΟΚΙΑ-888 ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΤΟ 888 ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ:
https://www.youtube.com/watch?v=D3dF44XtHek

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ” ME ΔΡΑΚΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ..
https://backtojerusalem.com/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ... ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

Συσχετισμός Δυνάμεων Ελλάδας - Τουρκίας ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ 888 ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ "ΤΖΙΧΑΝΤ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 666 ΔΥΣΕΩΣ-ΕΛΛΑΣ

666(ΕΛΛΑΣ-ΔΥΣΗ) VS 888(ΚΙΝΑ-ΑΣΙΑ) ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑ-888

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ-666" ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ-666" ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ