Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ προωθητής ψευδών ειδήσεων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
Δημήτριος Νατσιός
@dimitrisnatsios
Πληροφορώ όλους και τονίζω ότι ουδέποτε έχω παραστεί ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του Οικουμενικού Πατριάρχου, όπως αναληθώς κυκλοφόρησε. Σέβομαι απόλυτα τον θεσμό του Οικουμενικού Θρόνου και το σεπτό πρόσωπο του Πατριάρχου, και για έναν λόγο παραπάνω ως Μακεδόνας, διότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο μας βοήθησε στην απελευθέρωση της Μακεδονίας μας με ατρόμητους ιεράρχες όπως ο Καστορίας Γερμανός Καραβαγγέλης, ο εθνοϊερομάρτυρας Δράμας Χρυσόστομος (μετέπειτα Σμύρνης) και ο Άγιος Αιμιλιανός Γρεβενών #ΝΙΚΗ #Εκλογες25Ιουνιου

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ (ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ...!!!), ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΡΑ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΛΟΑΤΚΙ+ WOKE ΑΤΖΕΝΤΕΣ, ΚΛΠ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ, ΗΔΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ, ΒΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΗΣ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 1947, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ), ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΑΣΤΟΧΙΩΝ (Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ - ΑΪΝΣΤΑΪΝ), ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ, ΗΔΗ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ (ΣΥΡΙΑ - ΙΡΑΚ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΚΛΠ) ... ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ (Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΥΡΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ-ΑΓΙΟ) ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ (ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ), ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ !!!" (ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΓΗΙΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ-666 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ) ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΩΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΤΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΑΘΡΟΙΖΕΙ ΣΕ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ - ΠΟΛΛΑ ΒΑΘΗ).

ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Δ.), Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ"...!!! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ !!!

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ προωθητής ψευδών ειδήσεων
17 Ιουνίου 2023

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε μία προσπάθεια να αναχαιτίσει την αγάπη του πατριωτικού κόσμου για τη ΝΙΚΗ, έκανε ένα συκοφαντικό tweet αναφέροντας ότι δήθεν ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Είναι άξιο λόγου το γεγονός ότι ένα τόσο χονδροειδές ψέμα διαδόθηκε χωρίς διασταύρωση από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ενώ έπειτα αναπαράχθηκε και από φιλοκυβερνητικά μέσα.

Ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται συχνά τη χριστιανική του πίστη στην πολιτική του σταδιοδρομία και θα έδειχνε λογικό να αισθάνεται θιγμένος αν πράγματι ίσχυε η συγκεκριμένη «είδηση».

Δεν θυμόμαστε, βέβαια, να έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του για την τηλεοπτική πώληση βιβλίων του κ. Μιχάλη Καλόπουλου, τα οποία έβριθαν από συκοφαντικές κατηγορίες κατά της Παλαιάς Διαθήκης και του Κλήρου της Εκκλησίας. Η γεμάτη ...κατανόηση «κουβεντούλα» του νυν Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Γεωργιάδη με τον εν λόγω συγγραφέα κατά των ιερών προσώπων της Παλαιάς Διαθήκης, του Αγίου Φωτός κ.λπ. μπορεί να πιστοποιηθεί σε πραγματικά βίντεο[1] , και όχι με ψευδείς ειδήσεις όπως το tweet του ιδίου περί του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ.

Φαίνεται ότι η μεταμέλειά του εξαντλήθηκε στη συγγνώμη προς τους Εβραίους για την πώληση του βιβλίου του κ. Πλεύρη (το οποίο πάλι καταφερόταν κατά της Παλαιάς Διαθήκης) καθώς και στους σημερινούς κομματικούς συντρόφους του, τους οποίους λοιδορούσε όταν βρισκόταν στο ΛΑΟΣ.

Χαιρόμαστε, πάντως, που η ΝΙΚΗ έφερε την ευσέβεια στον πολιτικό κόσμο. Ελπίζουμε η ευσέβεια όλων να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.

[1] https://www.youtube.com/watch?v=N5LsPlJH1No

ΠΗΓΗ: https://www.nikh.gr/nea/430-o-antiproedros-tis-nd-proothitis-psevdon-eidiseon