Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ο γιος του Μπάϊντεν σε παιδεραστικά βίντεο με μικρές και ναρκωτικά


Ο γιος του Μπάϊντεν σε παιδεραστικά βίντεο με μικρές κ ναρκωτικά.
Η ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ αποτελείτε από Παιδεραστές και Σατανιστές (που πίνουν αίμα και αδρενοχρώμιο μικρών παιδιών) δεν είναι κάτι το άγνωστο το ξέρουν πλέον και οι πέτρες και είναι οι ίδιοι που βγάζουν τους νόμους Ανωμαλίας κ διαφθοράς των παιδιών στους οποίους δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος σιώπα, ή και υποστηρίζει ακόμα πολεμώντας όσους αντιδρούν...

ΟΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ !!! Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ, ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΣ...ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ...(GREEK MAFIA)

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΟΥ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΖΕΦΡΥ ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΚΙΣΛΕΪΝ ΜΑΞΓΟΥΕΛ (ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚO ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ "ΛΟΛΙΤΑ ΕΞΠΡΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΩΝ, ΚΛΠ)

ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ-ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ... "ΑΡΝΑΚΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ" ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑ... ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!!

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ (ΣΑΤΙΡΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_22.html