Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

«Οδεύουμε προς νέα Μικρασιατική Καταστροφή»-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου


«Οδεύουμε προς νέα Μικρασιατική Καταστροφή»… Ο πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, προειδοποιεί με εκκωφαντικό τρόπο για όσα ενδεχομένως έρχονται μετά από τις εκλογές για τα ελληνικά συμφέροντα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο. Αυτός είναι και ο λόγος που καλεί τους ψηφοφόρους να σκεφτούν πολύ σοβαρά που θα εμπιστευθούν την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής.
Ο κ.Εμφιετζόγλου θέτει θέμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του κ.Μητστοτάκη ο οποίος όπως λέει δεν έχει ακόμη απαντήσει σε όσα ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι «έχει υποσχεθεί».
Άνθρωπος της αγοράς, επιχειρηματίας που έγραψε τη δική του ιστορία, ο κ.Εμφιετζόγλου μιλά για την οικονομία και όσα έρχονται και δεν είναι καθόλου ευχάριστα.
Με πρωτοβουλία του η Πατριωτική Δύναμη κάλεσε κόμματα που κινούνται στον ίδιο πολιτικό χώρο κι έτσι δημιουργήθηκε ο Πατριωτικός Συνασπισμός. Αποτελείται από 10 κόμματα.
Ο κ.Εμφιετζόγλου μιλά φυσικά για ένα θέμα που γνωρίζει όσο λίγοι κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Θράκη και την προσπάθεια της Τουρκίας να διεισδύσει στον τοπικό πληθυσμό.

Υ.Γ.: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ "ΑΒΕΡΩΦ-2" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕΣΩ ΔΩΡΕΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ...