Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΓΚΕΪΤΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ


ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ._

ΘΕΜΑ: ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΓΚΕΪΤΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (!!!)

ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΕΪΤΣ - ΣΥΜΒΑΝ 201

Το "Συμβάν 201" ήταν μια άσκηση ξεσπάσματος πανδημίας, που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη. Συνδιοργανώθηκε απο το ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκεϊτς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (με το νεοταξικό δόγμα του GREAT RESTART -  Μεγάλης Επανεκκίνησης, που προωθεί και ο Δρακούλης Μητσοτάκης Μπεν Σαλομ) και το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς. Χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Ανοικτής Φιλανθρωπίας (Open Philanthropy Project) με ιδρυτές και χρηματοδότες την Κάρι Τούνα και τον Ντάστιν Μόσκοβιτς, συν-ιδρυτή του Facebook (Σιχαμένοι Νεοταξίτες μέχρι το μεδούλι). 

Διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και η συμμετοχή επετράπη σε 130 καλεσμένους με προσωπική πρόσκληση. Διήρκησε 3.5 ώρες.  Το "Συμβάν 201" προσομοιώνει το ξέσπασμα ενός νέου κορωνοϊου που μεταδίδεται απο νυχτερίδες σε χοίρους και απο εκεί σε ανθρώπους (Νεοταξικά ψεύδη, στην πραγματικότητα ο Κορωνοϊος σχεδιάστηκε σε εργαστήρια βιολογικού πολέμου της Κίνας και του Καναδά από σιχαμένους εβραιο-Κινέζους) και τελικά μεταδίδεται αποτελεσματικά από άνθρωπο σε άνθρωπο, οδηγώντας σε σοβαρή Πανδημία. Ο Παθογόνος παράγοντας και η ασθένεια που προκαλεί μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό στο SARS (άλλο παρόμοιο όπλο βιολογικού πολέμου των εβραιο-Κινέζων), άλλα είναι πιο μεταδοτικά στο περιβάλλον της κοινότητας από άτομα με ήπια συμπτώματα.

Η ασθένεια αρχίζει σε χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις στη Βραζιλία, ήσυχα και αργά στην αρχή (στην πραγματικότητα ξεκίνησε από την μεγαλούπολη Ουχάν της σιχαμένης Δρακονιανής ΚΙΝΑΣ-888), αλλά αρχίζει να εξαπλώνεται ταχύτερα σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Όταν αρχίζει να εξαπλώνεται αποτελεσματικά από άτομο σε άτομο στις χαμηλού εισοδήματος, γεμάτες πυκνότητα γειτονιές ορισμένων από τις μεγαλουπόλεις της Νότιας Αμερικής, η επιδημία εκρήγνυται. Αρχικά εξάγεται με αεροπορικά ταξίδια στην Πορτογαλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και στην Κινα, και έπειτα σε πολλές άλλες χώρες. Αν και στην αρχή ορισμένες χώρες είναι σε θέση να τον έλεγξουν, συνεχίζει να εξαπλώνεται και να επανεισάγεται και τελικά καμία χώρα δεν μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο.

Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι διαθέσιμο εμβόλιο κατά το πρώτο έτος. Υπάρχει ένα πλασματικό αντιικό φάρμακο που μπορει να βοηθήσει τους αρρώστους, αλλά δεν περιορίζει σημαντικά την εξάπλωση της ασθένειας (Υπάρχει και η αποτελεσματική θεραπεία με το "Πρωτόκολλο του Ντιντιε Ραούλ" αλλά οι σιχαμένοι νεοταξίτες το έθαψαν και το κουκούλωσαν το θέμα, για να προωθήσουν τα σατανιασμένα εμβόλια τους, μετάλλαξης του DNA/RNA)

Δεδομένου ότι ολόκληρος ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι ευαίσθητος, κατά τους αρχικούς μήνες της πανδημίας, ο σωρευτικός αριθμός περιπτώσεων αυξάνεται εκθετικά, διπλασιαζόμενος κάθε βδομάδα. Και καθώς οι περιπτώσεις και οι θάνατοι συσσωρεύονται, οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες γίνονται όλο και πιο αυστηρές.

Το Σενάριο τελειώνει στο σημείο των 18 μηνών, με 65 εκατομμύρια θανάτους (Οι σιχαμένοι νεοταξίτες υπερβάλλουν για να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη, διότι όπως αποκάλυψε ο διάσημος έλληνας καθηγητής Δρ. Ιωαννίδης το πραγματικό ποσοστό θνητότητας του κωρονοϊου είναι μόλις 0.2%). Η Πανδημία αρχίζει να επιβραδύνεται λόγω του μειούμενου αριθμού μολυσμένων ανθρώπων. Η Πανδημία θα συνεχιστεί με κάποιο ρυθμό έως ότου υπάρξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο (μετάλλαξης του DNA/RNΑ και τσιπώματος-666 του πληθυσμού, μετατροπής τους σε ΑΜΕΑ/ΖΟΜΠΙ), ή έως ότου εκτεθεί το 80-90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Από εκείνη τη στιγμή, είναι πιθανό να είναι μια ενδημική παιδική ασθένεια.

Αν οι αναγνώστες του άρθρου μου βρίσκουν τις λεπτομέρειες του σεναρίου που διαλάμβανε αυτή η άσκηση προσομοίωσης ως απαράδεκτα ταυτόσημες με ό,τι ζούμε σήμερα, ας ερωτήσουν απευθείας και ευθέως τον κύριο Μπιλ Γκέϊτς: "Είσαι προφήτης, ή ενέχεσαι στην πανδημία του Νέου Κορονοϊου 2019";

Δεν γνωρίζω αν λάβουν απάντηση. Ίσως, όμως, τούς δώσει ένα εμβόλιο δώρο, όταν η διαθεσίμοτητα του ανακοινωθεί (για να τους ξεκάνει μια ώρα αρχύτερα μέσω στείρωσης ή παρενεργείων θανάτου, διοτι ο Σατανιασμένος Νεοταξίτης Γκεϊτς δήλωσε πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα εμβόλια για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατα 15-20%)

Πηγή: https://aristeia.site/archives/28060

Έτος 2010: Το Ίδρυμα του εβραιο-ερπετού διεθνούς τραπεζίτη και σιχαμένου νεοταξίτη Δαβίδ Ροκφέλερ, Δημοσιεύει μελέτη για Πανδημία και μάντρωμα (καραντίνες)

Μέχρι τώρα, όσοι μελετούν την πανδημία Νέου Κορονοϊου 2019 είναι εξοικοιωμένοι με το Συμβάν 201 (Event 201), την προσομοίωση Πανδημίας που διοργάνωσε τον Οκτώβριο του 2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και το ίδρυμα Bill and Melinda Gates και η Johnson & Johnson (Δηλαδή όλοι οι σιχαμένοι Νεοταξίτες δισεκατομμυριούχοι και ο συνήθης ύποπτος σατανιασμένος Μπιλ Γκεϊτς)

Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι η επιδημία που εκδηλώνεται διεθνώς, εξελίσσεται σύμφωνα με μια δεκαετή προσομοίωση με τίτλο "Lock Step" (Βήμα Κλειδώματος-Μαντρώματος-Καραντίνας) που συντάχτηκε από το ίδρυμα του σιχαμένου εβραιο-ερπετου και νεοταξίτη Δαβίδ Ροκφέλερ (Rockefeller Foundation) σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρήσεων (Global Business Network).

To Σενάριο, ένα από τα τέσσερα που περιλαμβάνεται σε μια δημοσίευση με τίτλο "Σενάρια για το μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης" το 2010 (τι χαριτωμένα και όμορφα τα λενε πάντα οι σιχαμένοι γενοκτόνοι Νεοταξίτες), περιγράφει μια Πανδημία που μοιάζει με κορονοϊο, που γίνεται το έναυσμα για την επιβολή αστυνομικών-κρατικών ελέγχων στην κίνηση, την οικονομιία και σε όλους τους τομείς της κοινωνίας (δηλαδή Νεοταξική Δυστοπική Οργουελιανή Υγειονομική Χούντα του σιχαμένου Νεοταξίτη Δρακούλη Μητσοτάκη, που ήδη το ζούμε στην πολύπαθη χώρα μας).

Το Σενάριο LOCK STEP

Το "2012" (δηλαδή, 2 χρόνια μετά της δημοσίευση της Έκθεσης), ένα "εξαιρετικά μολυσματικό και θανατηφόρο" στέλεχος της γρίπης που προέρχεται από άγριες χήνες χτυπάει την ανθρωπότητα, μολύνοντας το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια ανθρώπους σε μόλις επτά μήνες (Ο σιχαμένος Ροκφέλερ είναι πιο συντηρητικός από τον Δρ.Θάνατο τον Μπίλυ τον Γκέϊτς που πρόβλεπε 65 εκατομμύρια νεκρούς στο Event-201), "η πλειονότητα αυτών είναι υγιείς νεαροί ενήλικοι". Καταστρέφει τις παγκόσμιες οικονομίες και γονατίζει το διεθνές εμπόριο (και κλάμααα οι εβραίοι...κυρ-παντελήδες)

Οι χώρες της Αφρικής, της Νοτιανατολικής Ασίας και της Κεντρικής Αμερικής υποφέρουν από τα χειρότερα "απουσία επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού" (επειδη αυτές οι χώρες δεν ελέγχονται τόσο εύκολα απο τους σιχαμένους Νεοταξίτες δικτάτορες). Η αρχική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών για "αποθάρρυνση" των πολιτών από να πετούν με αεροπλάνα αποδείχθηκε θανατηφόρα στην επιεικειά της, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός των ΗΠΑ αλλά και διασυνοριακά", προειδοποιούσε η έκθεση.

Βγάζοντας από την μέση εμπόδια όπως τα "ατομικά δικαιώματα" (δηλαδη επιβολή Υγειονομικής δικτατορίας) οι συντάκτες της έρευνας (δηλαδη οι συνομώτες σιχαμένοι Νεοταξίτες) συζητούν μια αποτελεσματική αντίδραση σε καιρό Πανδημίας:

"Ορισμένες χώρες τα πήγαν καλύτερα, η Κίνα ειδικά (ε βέβαια, η ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ η αγαπημένη χώρα του Δαβίδ Ροκφελερ, και "χώρα πρότυπο" για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και στον υπόλοιπο κόσμο...όπως έλεγε ο σιχαμένος εβραίος-σιωνιστής τραπεζίτης). Η ταχεία επιβολή της υποχρεωτικής καραντίνας από την Κινεζική Κυβέρνηση για όλους τους πολίτες, καθώς και η άμεση και σχεδόν ερμητική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσε εκατομμύρια ζωές (βρε πως νοιάζονται για εμάς, οι σιχαμένοι Κινέζοι-εβραίοι-νεοταξίτες, θα βάλω τα κλάματα), σταματώντας την εξάπλωση του ιού, πολύ νωρίτερα από ό,τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας ταχύτερη αποκατάσταση μετά την Πανδημία", γράφει η έκθεση για το ίδρυμα του βαθύπλουτου Ροκφέλερ.

Το μήνυμα είναι σαφές - η αστυνομική κατάσταση είναι καλή (ΜΠΑΤΣΟΙ - ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.), η ελευθερία είναι κακή! Και άλλες κυβερνήσεις λαμβάνουν γρήγορα το μήνυμα (της σιχαμένης χουντικής Κίνας και του Ροκφέλερ), σύμφωνα με την προσομοίωση. Τα έθνη του πρώτου και του τρίτου κόσμου ακολουθούν το ίδιο προχωρώντας σε "κάμψη της εξουσίας τους" και επιβάλλοντας καραντίνες, ελέγχους θερμοκρασίας σώματος (με πιστολάκια ΛΕΗΖΕΡ = Χάραγμα στο Μέτωπο, καταστρέφει την επίφυση και τα μάτια) και άλλους "αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς", οι περισσότεροι από τους οποίους παραμένουν σε ισχύ ακόμη και όταν η πανδημία υποχωρεί (ε βέβαια, η ΧΟΥΝΤΑ βολεύει στην εκάστοτε εξουσία)

"Προκειμένου να προστατευθούν από την εξάπλωση των ολοένα και πιο παγκόσμιων προβλημάτων - από πανδημίες και διακρατική τρομοκρατία σε περιβαλλοντικές κρίσεις και αυξανόμενη φτώχεια - ηγέτες σε όλο τον κόσμο πήραν αυστηρότερο έλεγχο της εξουσίας".

Αυτή η "Παγκόσμια Αρπαγή Εξουσίας" διευκολύνεται από έναν φοβισμένο πολίτη που "εγκατέλειψε πρόθυμα μέρος της κυριαρχίας του - και της ιδιωτικής του ζωής - και της ελευθερίας του - σε αντάλλαγμα για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα... ανεκτική, και ακόμη και ανυπόμονη, για κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω και επίβλεψη (μόνο που όποιος ανόητος θυσιάζει την ελευθερία και την ιδιωτικότητα του, με αντάλλαγμα την ασφάλεια, δεν αξίζει και δεν κερδίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο!):

Όλα τα νεοταξικά σιχαμερά απόβλητα, από την αυστηρότερη βιομετρική ταυτοποίηση (ηλ.ταυτότητες και τσιπαρίσματα 666), έως την αυστηρότερη βιομηχανική ρύθμιση χαιρετίζονται με ανοιχτές αγκάλες. Χρειάζεται πάνω από μια δεκαετία για τους ανθρώπους να "κουραστούν" από τους αυταρχικούς ελέγχους που επιβάλλονται μετά την Πανδημία, και υπονοείται ότι ακόμη και η πολιτική αναταραχή που τελικά εκδηλώνεται επικεντρώνεται περισσότερο στον τρίτο κόσμο. Σε τελική ανάλυση, μια λαϊκή εξέγερση ενάντια στο τεχνοκρατικό αστυνομικό (οργουελιανό) κράτος που οραματίζεται η προσομοίωση θα ήταν σχεδόν αδύνατη - καθώς θα είναι πραγματικότητα με το "5G" που πετυχαίνει την πλήρη παρακολούθηση όλων των πόλεων σε πραγματικό χρόνο (αλλο νεοταξικό εφιαλτικό θανατηφόρο σίχαμα, δολοφονική ψυχοτρονική τεχνολογία 5G-6G)

Χαρακτηριστικά -και εφιαλτικά- η μελέτη -ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ- αναφέρει:

"Η τεχνολογική καινοτομία στο LOCK-STEP καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την κυβέρνηση και επικεντρώνεται σε θέματα εθνικής ασφάλειας και υγείας. Οι περισσότερες τεχνολογικές βελτιώσεις δημιουργούνται από και για αναπτυγμένες χώρες. διαμορφωμένες από την διπλή επιθυμία των κυβερνήσεων να ελέγχουν και να παρακολουθούν τους πολίτες τους (δηλαδή να επιβάλουν ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ"). Σε κράτη με ισχνή διακυβέρνηση, μεγάλα έργα αποτυγχάνουν να προχωρήσουν (ας ελπίσουμε να αποτύχουν τα σατανικά νεοταξικά σχέδια τους και στην Ελλάδα, την χώρα των Ηρώων και των Αγίων, είναι στο χέρι σου να αντισταθείς αν δεν θες να καταντήσεις απόλυτα ελεγχόμενος σκλάβος τους!!).

Τεχνολογικές τάσεις και εφαρμογές που μπορεί να δούμε:

1) Σαρωτές που χρησιμοποιούν προηγμένη λειτουργική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (fMRI) η τεχνολογία γίνεται ο κανόνας στα αεροδρόμια και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους για ανίχνευση μη φυσιολογικής συμπεριφοράς που μπορεί να υποδηλώνει "αντικοινωνική πρόθεση"(!!!)

2) Σε συνέχεια των Πανδημιών, εξυπνότερη συσκευασία για τρόφιμα και ποτά εφαρμόζεται πρώτα από μεγάλες εταιρείες και παραγωγούς από επιχείρηση σε επιχείρηση και στη συνέχεια υιοθετείται για μεμονωμένα προϊόντα και καταναλωτές.

3) Αναπτύσσονται νέα διαγνωστικά τέστ για την ανίχνευση μεταδοτικών ασθενειών. Αλλάζει επίσης η εφαρμογή του ελέγχου υγείας. Ο διαγνωστικός έλεγχος γίνεται προαπαιτούμενο για απελευθέρωση από νοσοκομείο ή φυλακή (!!!), επιβραδύνοντας επιτυχώς την εξάπλωση πολλών ασθενειών.

4) Οι τεχνολογίες τηλε-παρουσίας (τηλε-εκπαίδευση / τηλε-εργασία / τηλε-πωλήσεις / ηλεκτρονικό εμπόριο) ανταποκρίνονται στη ζήτηση για λιγότερο ακριβά, χαμηλότερου εύρους ζώνης, εξελιγμένα συστήματα επικοινωνιών για πληθυσμούς των οποίων η δυνατότητα μετακινήσεων και ταξιδιών είναι περιορισμένη.

5) Με γνώμονα τον προστατευτισμό και τις ανησυχίες της εθνικής ασφάλειας, τα έθνη δημιουργούν το δικό τους ανεξάρτητο,  περιφερειακά καθορισμένο δίκτυο πληροφορικής, και μιμούνται τα τείχη προστασίας της Κίνας (τη χώρα πρότυπο της Ν.Τ.Π. σύμφωνα με τον σιχαμένο Ροκφέλερ). Οι  Κυβερνήσεις έχουν διάφορους βαθμούς επιτυχίας στην αστυνόμευση της κυκλοφορίας στο διαδίκτυο (ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΗΔΗ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!!!). Ωστόσο, αυτές οι προσπάθειες σπάνε την συνέχεια και στην ενότητα του Παγκοσμίου Ιστου (World Wide Web = WWW = 666)

H Επένδυση του Ιδρύματος Ροκφέλερ στην Γνώση, είναι αξιοθαύμαστη. Ιδίως η προνοητικότητα του να μελετήσει μελλοντικές επισφάλειες και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την αξιοποίηση τους, προς συμφέρον της ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ και εις βάρος του λαουτζίκου, βεβαίως-βεβαίως...

ΠΗΓΗ: https://aristeia.site/archives/29103

Αφήνω και ένα Link για την πατέντα 060606 (666 ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ χξς') που κατοχύρωσε επίσημα η Microsoft.
https://www.pressproject.gr/i-patenta-wo-2020-060606-tis-microsoft-kai-to-neo-systima-trapezikon-pistotikon-monadon-to-chrima-toy-mellontos/

Καθώς και ένα Link για το Black Mirror - Fifteen Million Merits, με το οποίο επεξηγείτε η πατέντα της Microsoft.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fifteen_Million_Merits

ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ" (ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ) ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΣΧΕΔΙΑΖΕ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (ΕΤΟΣ 2010) ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, ΜΑΣΚΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ ΛΕΗΖΕΡ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΚΛΠ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ "PFIZER" ΤΑ ΣΠΟΝΣΑΡΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΓΚΕΪΤΣ, ΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ "PFIZER" ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ DNA/RNA ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΑΝΟΤΣΙΠ-666 ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΠΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η "PFIZER" ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: ΖΗΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΑΛΛΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΜΕΑ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ-ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ-ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. (!!!)

Υ.Γ.: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΑΒΙΔ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ 2017 ΣΤΗΝ ...ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 105 ΕΤΩΝ (ΚΑΙ ΟΜΩΣ ...ΨΟΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΣ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ), ΨΟΦΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ 100 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΖΑΠΛΟΥΤΗΣ ΜΠΟΡΔΕΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ)...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΟΥ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ:

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/blog-post_48.html

LOCKDOWN = ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ...
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/11/lockdown.html

ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ (!!!)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/11/blog-post_16.html

ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/11/blog-post_68.html

Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση»
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΤΖEΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ (TRANSHUMANISM)
Άνθρωπος 2.0 _ Ένα κάλεσμα αφύπνισης του Κόσμου
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/20.html

BILL GATES - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/ill-gates.html

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_25.html

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (!!!)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/blog-post_25.html

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ (ΣΑΤΙΡΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_22.html