Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΙΟΥ...


ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΟΝΟ-ΦΟΒΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ....

ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ !!! ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ !!!!! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΔΟΪΟΥ !!!

Η Ελλάδα απο την Τρίτη ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΗ..Το σύμβολο της Υποταγής ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ σε εξωτερικούς χώρους σε ολους τους Ελληνες…. Δήθεν για ένα μηνα μέχρι να φέρουν το ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ….Με τα επίσημα στοιχεία του Κράτους να δίνουν μείωση στους Θανάτους και να αυξάνουν τους αριθμούς των Κρουσμάτων χωρις να είναι Κρούσματα με λοίμωξη..

Η Ελλάδα θα υποταχθεί στη Νεα Τάξη? Η ΙΤΑΛΙΑ ξεσηκώθηκε..και αναγκάστηκαν οι Δήμαρχοι που πηραν επιπλέον μετρα απο την Κυβέρνηση τους και η ιδια η Κυβέρνηση να πάρουν πίσω τα μέτρα…

Οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους άνοιξαν τα μαγαζιά τους πέταξαν τις Μάσκες  Εδω τα τρώνε ολα ΑΜΑΣΗΤΑ.. Κέρδισαν την Ελευθερία τους…Οσοι αγωνίζονται το πετυχαίνουν.. Η μια πόλη μετα την άλλη απελευθερώνεται απο τους Παρανοικους-Ψυχοπαθεις της Νέας Τάξης..

Η Φασιστική Κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη το εργο της Εξόντωσης μας….Βαλτε Μάσκες να πεθάνετε να μην μπορείτε να αναπνεύσετε να περιορίσετε  το οξυγόνο σας.Παρτε εμβόλια να αποκτήσετε ημερομηνία λήξης..Τα μετρα του Μητσοτάκη ειναι ΣΩΤΗΡΙΑ για τον τόπο…Ακολουθήστε την ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ…

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

LIBERTA! ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ… ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Να πείτε στο Μόσαλο τον Τραμπούκο ότι είναι ΨΕΥΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ οσο και η Κλίκα στην οποία ανήκει .
Αν όπως ισχυρίζεται , ψεκασμενοι και τρολ ειναι οσοι έχουν αντίθετη άποψη με τους “ειδικούς” λιμοκοντόρους του ,να ξεκινήσει την συστηματική και σθεναρή του αντιπαράθεση πρωτίστως με την Βρετανική κυβέρνηση η οποία Αναφέρει στην επίσημη Ιστοσελίδα της ότι :
“Από τις 19 Μαρτίου 2020, ο COVID-19 δεν θεωρείται πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου (στα Αγγλικα, HCID, high consequence infectious disease) στο Ηνωμένο Βασίλειο ” .
Το καταλάβατε : Και αν αυτό ισχύει για τη Βρετανια , θα ισχύει και για ολόκληρο τον πλανήτη.

Ξεσηκώθηκε η Ιταλία Μάσκες μέτρα Τέλος ..Στην Ελλάδα Υπακοή στο Σωτήρα Μητσοτάκη!!