Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Α' ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΙΟ (COVID-19), ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ!

ΠΗΓΗ ΕΛΣΤΑΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ):
https://www.statistics.gr/documents/20181/b28151fc-8c7a-31cf-2e15-f1ce5933b538

A1605_SPO09_DT_2020_35_F_GR by kerberoshellas


ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ 1+1 ΚΑΝΕΙ 2, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Με τον πιο επίσημο πλέον τρόπο επιβεβαιώθηκαν ξανά όλοι οι μεγάλοι Επιστήμονες, οι οποίοι φωνάζουν απο την αρχή της "επιδημίας", ότι οι θάνατοι απο τον περιβόητο ιό (COVID-19), δεν διατρέχουν καμία ιδιαίτερη ανησυχία, αντιθέτως κυμαίνονται σε φυσιολογικά πλαίσια.
Μας είχαν τονίσει ότι αυτό θα το επιβεβαιώσουμε στο τέλος της χρονιάς που θα έχουν καταμετρηθεί όλοι οι θάνατοι.
========================

Να'μαστε λοιπόν. Φτάσαμε σχεδόν στο τέλος.
Αυτές είναι οι επίσημες ανακοινώσεις των θανάτων των 35 πρώτων εβδομάδων, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ:

Συνολικά λοιπόν φέτος στην Ελλάδα, τις 35 πρώτες εβδομάδες, είχαμε 86.093 θανάτους από κάθε αιτία.
Πέρυσι, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, είχαμε 86.322 θανάτους από κάθε αιτία;.
Δηλαδή πέρισυ, είχαμε 229 θανάτους περισσότερους από φέτος!!

(ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, μπορεί κανείς να υπολογίσει στο περίπου και τον συνολικό αριθμό θανάτων, μέχρι σήμερα).

Ο δήθεν "ΣΟΥΠΕΡ-ΦΟΝΙΚΟΣ" ιός (COVID-19) λοιπόν και η "Καταστρεπτική Πανδημία", δεν έκαναν τελικά τόσο αισθητή την παρουσία τους.

Πιο αναλυτικά οι θάνατοι ανα έτος:

2020 ===> 86.093
2019 ===> 86.322
2018 ===> 80.930
2017 ===> 86.398
2016 ===> 79.738
2015 ===> 83.779

Αυτό επίσης που πρέπει να παρατηρήσουμε, είναι οι μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους αριθμούς των συνολικών θανάτων κάθε χρονιάς. Για παράδειγμα, το 2016 με το 2019, έχουν διαφορά 7.000 θανάτους. Καθόλου μικρή διαφορά, αν σκεφτεί κανείς ότι εν καιρώ δήθεν "ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ", απεβίωσαν "μόλις" 1000 άνθρωποι (έως τώρα). Και καθόλου μεγάλη διαφορά αν λάβει κανείς υπόψιν τις φυσιολογικές διακυμάνσεις που έχουμε κάθε χρόνο στους θανάτους.

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει ΑΚΟΜΑ καμία αισθητή διαφορά μεταξύ των θανάτων των τελευταίων ετών στη χώρα μας (και παγκοσμίως φυσικά). Παρά μόνο φυσιολογικότατες διακυμάνσεις στα πλαίσια των ορίων που δεν διατρέχεται καμία ανησυχία.

Υ.Γ.: Τονίζω τη λέξη "ακόμα", διότι οι επιπτώσεις του εγκλεισμού, της απομόνωσης των ανθρώπων, της υπερπροστασίας από τον ιό (φορώντας συνεχώς μάσκες, χρησιμοποιώντας συνεχώς αντισηπτικά, κλπ), σύμφωνα με γνώμες και στοιχεία μεγάλων επιστημόνων (Δρ. Ιωαννίδης, κλπ), είναι περισσότερο καταστρεπτικές απ' ότι ωφέλιμες!

Όταν ο άνθρωπος δεν εκτίθεται καθόλου σε μικρο-οργανισμούς, ή υπερπροστατεύεται από αυτούς, μειώνεται η βακτηριδιακή του πανίδα και αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό του σύστημα. Με αποτέλεσμα, να καθιστά τον οργανισμό του σαφώς πιο ευάλωτο και πιο επιρρεπή στους διάφορους ιούς και τις μολύνσεις. Θα το δείτε αυτό (εύχομαι όχι) στις επόμενες μεταλλάξεις του ιού. Χώρια τις ψυχολογικές επιπτώσεις της καραντίνας (αυτοκτονίες,κλπ) τις οικονομικές επιπτώσεις, κλπ (χρεοκοπίες, πείνα, κλπ), επιπτώσεις που θα έχουμε σίγουρα στο κοντινό μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η αυτοκτονική πολιτική της κυβέρνησης. Γι' αυτό λέω "ακόμα". Διότι δυστυχώς είναι βέβαιο, πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα θρηνήσουμε τεράστιο αριθμό θανόντων στην πορεία, και δεν θα φταίει τόσο ο ιός, αλλά οι λανθασμένες αυτοκτονικές και προδοτικές πολιτικές της κυβέρνησης.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ: ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΕΓKΑΙΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ. ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΟΤΙΚΗ, ΜΕ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ-ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ "ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ" ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ", ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ (ΜΕ ΣΟΜΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ: “ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ  ΠΟΛΕΜΟ - ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ” 
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2020/11/22-2020.html