Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Πρωτοφανές: Οι Κινέζοι κατηγορούν την Ελλάδα ως «ύποπτη» για την «γέννηση» του κορωνοϊού!

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο.Ε.Α/G.H.REES. ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ -- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ -- ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ-- ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ , ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ :::

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ 27 ΠΡΟΣ 28/11/2020 , ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ G.H.REES. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (pronews.gr) ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ , ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΟΤΙ "ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ" !!! .__

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ G.H.REES EΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΙΟΣ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΘΥΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ ΘΥΜΑ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΥΜΑΤΑ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΘΥΤΕΣ.__

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΔΟΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ .__ 

G.H.REES ΕΛΛΑΔΟΣ - IΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΛΑΓΝΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΦΙΛΙΚΗ & ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ" ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ... ΜΗ ΧΕΣΩ!!! 

ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Κινέζοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο κορωνοϊός προέρχεται από την... Ελλάδα (το ξεκίνησαν από την Ινδία στην αρχή και μετά κατέληξαν σε εμάς) σε μια προσπάθεια να απορρίψουν τις ευθύνες της Κίνας σε ότι αφορά την διάδοσή του ιού στον πλανήτη, με βάση τη σχετική τους έρευνα που δημοσιεύεται στο SSRN. Οι Κινέζοι ισχυρίζονται ότι βασικός «ύποπτος» για την «γέννηση» του κορωνοϊού είναι η Ελλάδα μαζί με άλλες οκτώ χώρες!
Φυσικά πρόκειται για πρωτοφανείς ισχυρισμούς καθώς η Κίνα είχε βρεθεί στο στόχαστρο κυρίως της κυβέρνησης Τραμπ που θεωρούσε το Πεκίνο ως τον βασικό υπεύθυνο για την διάδοση του ιού που έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά (περισσότερο οι αποτυχημένες προσπάθειες αντιμετώπισης της διάδοσής του).
Μια ομάδα από την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών υποστηρίζει ότι ο ιός πιθανότατα «γεννήθηκε» στην Ινδία το καλοκαίρι του 2019, πηδώντας από τα ζώα στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου νερού, πριν ταξιδέψει απαρατήρητος προς τη Γουχάν, όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά.
Ωστόσο ο Ντέιβιντ Ρόμπερτσον, ειδικός από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, τον οποίο επικαλείται η «Daily Mail», χαρακτήρισε το έγγραφο «πολύ ελαττωματικό» και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν προσθέτει τίποτα στην κατανόηση του κορωνοϊού».

Και η Ελλάδα στους «υπόπτους»

Στη δημοσίευσή της, η κινεζική ομάδα χρησιμοποιεί μια φυλογενετική ανάλυση -μια μελέτη για το πώς μεταλλάσσεται ένας ιός- για να προσπαθήσει να εντοπίσει την προέλευση του κορωνοϊού.
Οι ιοί μεταλλάσσονται καθώς αναπαράγονται, που σημαίνει ότι μικροσκοπικές αλλαγές συμβαίνουν στο DNA τους κάθε φορά που αναπαράγονται.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρέπει επομένως να είναι δυνατό να εντοπιστεί η αρχική μορφή του ιού βρίσκοντας το δείγμα με τις λιγότερες μεταλλάξεις.
Λένε ότι η χρήση αυτής της μεθόδου αποκλείει ο ιός να ξεκίνησε στη Γουχάν και αντίθετα «δείχνουν» άλλες εννέα χώρες: Μπαγκλαντές, ΗΠΑ, Ελλάδα, Αυστραλία, Ινδία, Ιταλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρωσία ή Σερβία.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι καθώς τόσο η Ινδία όσο και το Μπαγκλαντές κατέγραψαν χαμηλές μεταλλάξεις και επειδή γειτνιάζουν, είναι πιθανό η μετάδοση να ξεκίνησε εκεί.

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/ygeia/938930_oi-kinezoi-katigoroyn-tin-ellada-os-ypopti-gia-tin-gennisi-toy-koronoioy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Συσχετισμός Δυνάμεων Ελλάδας - Τουρκίας ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/blog-post_5.html

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/666_18.html

Χιλιάδες οι μεταλλάξεις του κορονοϊού – Καμιά δεν τον έκανε πιο μεταδοτικό
12.706 ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΥΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;;
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2020/11/blog-post_28.html

ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ G.H.REES ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/11/ghrees_27.html