Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση»

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 0.2%, ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΛΗΤΕΟ, ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΊΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΛΕΗΖΕΡ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ...ΑΠΛΑ Ο ΟΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ 7.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΟ ΧΡΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΛΗΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΙΝΔΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΕΪΤΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ 10-15% ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ..., ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ....ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ....ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!

Στο συνέδριο TED2010 που πραγματοποιήθηκε στις 18 Φλεβάρη 2010, στο Long Beach της Καλιφόρνια, το γνωστό πρώην αφεντικό της Microsoft, δισεκατομμυριούχος και νυν «ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος του κόσμου» Bill Gates έδωσε μια ομιλία με τίτλο «Καινοτομία στο Μηδέν» (Innovating to Zero). Εκεί εξέθεσε επιχειρήματα που υποστηρίζονται από μια μερίδα επιστημόνων σχετικά με την παγκόσμια υπερθέρμανση (αύξηση της θερμοκρασίας λόγω αυξημένων εκπομπών CO2 και της συνεπακόλουθης κλιματικής αλλαγής με καταστροφικά για τον πλανήτη αποτελέσματα). Στην ομιλία του, ο Gates εντόπισε σαν έναν από τους παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση των εκπομπών CO2, τον αυξημένο παγκόσμιο πληθυσμό και έδωσε το στίγμα της «λύσης»:

«Κατ’ αρχήν έχουμε τον πληθυσμό. Ο κόσμος σήμερα αποτελείται από 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και οδεύει προς 9 δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, στο σύστημα υγείας και σε υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, μπορούμε να τον μειώσουμε πιθανόν κατά 10 ή 15%».[1]

Μείωση δηλαδή κατά 1 δισεκατομμύριο περίπου. Ο Gates, λοιπόν, προέβη σε μία από τις λίγες δημόσιες παραδοχές σχετικά με τη χρήση εμβολίων με στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού και της πληθυσμιακής αύξησης.

Τον Απρίλιο του 2008, σε μια συνέντευξη στον δημοσιογράφο Charlie Rose του διαδικτυακού τηλεοπτικού κόμβου PBS, o επίσης γνωστός δισεκατομμυριούχος Ted Turner, δημιουργός του CNN και μιας παγκόσμιας μιντιακής αυτοκρατορίας και νυν περιβαλλοντιστής, εξέθεσε ένα σενάριο «Αποκάλυψης» σε περίπτωση που δεν παρέμβουμε σε σχέση με την υποτιθέμενα εξελισσόμενη παγκόσμια υπερθέρμανση:

«Σε 30 ή 40 χρόνια από τώρα η θερμοκρασία θα είναι 8 βαθμούς μεγαλύτερη και κανένα φυτό δεν θα μπορεί να αναπτυχθεί… Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν και οι υπόλοιποι από εμάς θα γίνουν κανίβαλοι… Ο πολιτισμός θα καταστραφεί…»

Και στο τέλος δίνει και πάλι το στίγμα της «λύσης»:

«Ήμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι, γι’ αυτό και έχουμε παγκόσμια υπερθέρμανση. Πολλοί άνθρωποι που καταναλώνουν πολλούς πόρους. Χρειάζονται λιγότεροι άνθρωποι που να καταναλώνουν λιγότερους πόρους».[2]

Να συμπληρώσουμε πως το 1996 σε συνέντευξη στο περιοδικό Audubon nature, ο Turner είχε πει πως «ένας συνολικός πληθυσμός 250 – 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μία μείωση κατά 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανική». Ο Turner (που παρεμπιπτόντως έχει 5 παιδιά), είναι γνωστός για τα ευφυολογήματά του. Όπως το περιβόητο «αν είχα έστω και λίγη ανθρωπιά θα ήμουν τέλειος». Δύσκολα θα διαφωνούσαμε.

Στις 3 έως 5 Μαρτίου 2006 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο της Επιστημονικής Ακαδημίας του Τέξας στο πανεπιστήμιο Lamar στο Beaumont. Εκεί, εκατοντάδες επιστήμονες καταχειροκρότησαν όρθιοι τον καθηγητή Eric R. Pianca μετά το τέλος της ομιλίας του, όπου εμφαντικά υποστήριξε την εξολόθρευση του 90% του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω του υιού έμπολα. Και επί πλέον του αποδόθηκε η κορυφαία τιμητική διάκριση του πανεπιστημίου για εκείνο το έτος σχετικά με την εργασία του. Πριν ξεκινήσει η ομιλία του έγινε παρέμβαση στον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε το συνέδριο να σταματήσει τη λήψη. Όταν ο Pianca πήρε το λόγο είπε πως «το ευρύτερο κοινό δεν είναι έτοιμο να ακούσει όσα πρόκειται να πω». Η ομιλία του καταγράφηκε από τον Forrest M. Mims, πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Περιβάλλοντος της Ακαδημίας Επιστημών του Τέξας και διέρρευσε στα τοπικά ΜΜΕ.[3]

Ο Pianca περιέγραψε και πάλι ένα σενάριο «Αποκάλυψης» βασιζόμενο στο ότι ο ανθρώπινος υπερπληθυσμός καταστρέφει τον πλανήτη και πως ο πλανήτης, όπως τον ξέρουμε, δεν θα επιβιώσει χωρίς δραστικά μέτρα. Υποστήριξε πως για το σκοπό αυτό «το AIDS δεν είναι αποτελεσματικός δολοφόνος» γιατί είναι «πολύ αργός». Θεώρησε σαν καλύτερη επιλογή τον ιό του αερομεταφερόμενου έμπολα, καθώς αυτός «σκοτώνει εντός ημερών και όχι εντός ετών»:

«Έχουμε μέσω του αέρα 90 τοις εκατό θνησιμότητα στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφθείτε το…».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας, το κοινό γέλασε όταν ο Pianca είπε «ξέρετε η νόσος των πτηνών είναι καλή επίσης». Γέλασαν και πάλι όταν είπε «Πρέπει να τους στειρώσουμε όλους πάνω στη Γη».

Ο Pianca, επίσης, συνέδεσε την ανάγκη για μείωση του πληθυσμού και με τη σταδιακή έλλειψη καυσίμων (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) λέγοντας «επομένως μάλλον πρέπει να υπάρξει μείωση σε 2 δισεκατομμύρια το οποίο είναι περίπου το ένα τρίτο του σημερινού πληθυσμού».

Ας σημειωθεί εδώ, πως και ο Ted Turner το 2008 σε μία ομιλία του στο πανεπιστήμιο Temple της Φιλαδέλφεια αναθεώρησε την άποψή που εξέφρασε το 1996 περί «ιδανικού πληθυσμού 250 – 300 εκατομμυρίων». Και υποστήριξε πως θα ήταν αρκετή μια μείωση στα 2 δισεκατομμύρια «για να εξακολουθούν να έχουν οι άνθρωποι μια αξιοπρεπή διαβίωση που θα περιλαμβάνει ένα ψυγείο κι ένα air condition». Πάλι καλά… Σημειώστε όμως την ταύτιση με το νούμερο του Pianca.[4]

Αργότερα και με τον θόρυβο που προκλήθηκε ο Pianca επιχείρησε σε συνέντευξή του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ισχυριζόμενος πως «τα λόγια και οι προθέσεις του δεν έγιναν κατανοητές και παραποιήθηκαν από ηλιθίους».[5]

Ωστόσο, ας προχωρήσουμε. Ο David Rockfeller, γόνος μιας από τις πιο γνωστές και μεγαλύτερες παγκόσμιες τραπεζικές δυναστείες, σε μια βιντεοσκοπημένη ομιλία του στα μέσα της δεκαετίας του 1990, αναφέρθηκε στο θέμα ελέγχου της πληθυσμιακής αύξησης.[6] Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Ο αρνητικός αντίκτυπος της πληθυσμιακής αύξησης σε όλα τα πλανητικά οικοσυστήματα είναι εμφανής… Το πρόσφατο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών στο Κάιρο επικεντρώθηκε σε ένα από αυτά τα ζητήματα-κλειδιά, την αύξηση του πληθυσμού. Όμως, οι διαφωνίες που ανέκυψαν στο συνέδριο αναδεικνύουν το πρόβλημα τού να αντιμετωπίζουμε θέματα που είναι ιδιαίτερα διχαστικά και έχουν προφανή ηθική διάσταση. Τα Ηνωμένα Έθνη μπορούν και πρέπει να έχουν ουσιαστικό ρόλο στο να βρεθεί ένας ικανοποιητικός τρόπος σταθεροποίησης του πληθυσμού και ενίσχυσης της οικονομικής ανάπτυξης με τρόπο που να είναι ευαίσθητος σε ηθικά και θρησκευτικά ζητήματα».

Τι εννοεί ο Rockfeller όταν αναφέρεται σε «ηθικά και θρησκευτικά ζητήματα» που υποτίθεται πως «ταλανίζουν» τα Ηνωμένα Έθνη; Όπως θα δούμε, η Ιστορία περιέχει τις απαντήσεις....

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΑΚΟΛΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
https://tinyurl.com/y2to2fqe

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

BILL GATES - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/ill-gates.html


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ !!!

GEORGIA GUIDESTONES - ΟΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones