Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΝΕΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΙΟΥ

Επανέρχομαι με κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν στην αναζήτηση της αλήθειας και το ξεσκέπασμα της παγκόσμιας απάτης του κοροϊδοιού!

Θα πρότεινα να διαβαστούν με προσοχή τα παρακάτω άρθρα που ίσως βοηθήσουν κάποιους να συνδέσουν τις τελείες και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα…
Εδώ υπάρχει αναφορά και στο θέμα των θερμομέτρων (στο τέλος του άρθρου) και μάλιστα αναφέρει 2 είδη τέτοιων θερμομέτρων (με υπέρυθρες και με λέιζερ) Τα λέιζερ τα συνδυάζει με ενδεχόμενη βλάβη στην επίφυση αλλά και για αυτά με τις υπέρυθρες αναφέρει ζημιά που μπορεί να προκληθεί στον αμφιβληστροειδή (αν κοιτάξουμε την ακτίνα). Βάζει και μία άλλη διάσταση όμως που τη βρίσκω ενδιαφέρουσα… το να συνηθίζει ο κόσμος σε μία κίνηση που θυμίζει εκτέλεση! Ακόμα δε χειρότερα σκεφτείτε αυτή τη διάσταση όταν γίνεται σε μικρά παιδιά!!!
Στην αρχή όμως του άρθρου αναφέρεται στα περίφημα ΤΕΣΤ που γνωρίζουμε ότι φυσικά δεν έχουν καμία εγκυρότητα διότι ΔΕΝ ανιχνεύουν τον COVID αλλά κάθε ίχνος κορονοϊού (δηλαδή και κατάλοιπα κάποιου κρυολογήματος που μπορεί να έχουμε περάσει ακόμη και μήνες πριν!) Η εμμονή όμως για τα τεστ (εκτός από το μαγείρεμα των κρουσμάτων ίσως να έχει μία πολύ πιο επικίνδυνη και εφιαλτική διάσταση… Νομίζω ότι αξίζει να ενημερωθείτε για το τι είναι αυτά τα τεστ, ΠΩΣ γίνονται και τι κινδύνους ίσως κρύβουν! (Αυτή είναι μία συζήτηση που είδη διεξάγεται από αυτούς που δε μασάνε την προπαγάνδα και αυτό το άρθρο νομίζω ότι είναι αρκετά εμπεριστατωμένο)
https://thefreedomarticles.com/are-covid-tests-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/
Στο επόμενο λινκ μπορείτε να διαβάσετε για τους κινδύνους της μάσκας για τους οποίους έχουν αποφανθεί και ο ΠΟΥ και το CDC! Αυτοί που τώρα επιβάλουν τη μάσκα διότι θέλουν να βγάλουν ΠΟΛΛΟΥΣ από τη μέση! Βλέπετε οι ψυχανώμαλοι παγκοσμιοποιητές είναι λάτρεις και της ευγονικής!!! Ομολογώ ότι και εγώ θα γίνω οπαδός της… Είναι ώρα να τελειώνουμε με δαύτους, τα ενεργούμενά τους και τις ορντινάντζες τους! Τώρα αν σκάσουν από ασφυξία και μερικοί ηλίθιοι που ακολουθούν πιστά τις εντολές και δεν εννοούν να καταλάβουν τι παίζεται παρ’ όλη την προσπάθεια πληροφόρησης που γίνεται… ε, λίγοι ηλίθιοι λιγότεροι δε θα βλάψουν κανέναν.
Στο άρθρο (εν συντομία) αναφέρει ότι οι μάσκες δημιουργούν ΥΠΟΞΙΑ η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε θρομβώσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες!!! Το COVID δείχνει να σχετίζεται άμεσα με την ΥΠΟΞΙΑ και με τις μάσκες δημιουργείτε ΥΠΟΞΙΑ άρα…
Νομίζω ότι αξίζει να το διαβάσετε προσεκτικά και μέσα στο άρθρο θα βρείτε και λινκ για το CORONA EFFECT (και όχι ιό) που σχετίζεται με τοξικότητα του οργανισμού…
https://thefreedomarticles.com/hypoxia-blood-clot-connection-study-cdc-who-study/
Το καλύτερο σας το φύλαξα για το τέλος… Τη σχέση του COVID με το 5G! Και γενικότερα τους κινδύνους από το 5G για τον οργανισμό μας.
https://thefreedomarticles.com/5g-induces-coronaviruses-study-shows-millimeter-wave-dna-influence/

ΥΓ. Τα άρθρα είναι στα αγγλικά. Είναι πραγματικά εμπεριστατωμένα και αν συνδυάσετε τις πληροφορίες (μαζί με τόσες άλλες που έχουν βγει και από άρθρα που έχει δημοσιεύσει η κα Σουφλή) νομίζω θα σας βοηθήσουν να ενώσετε τις τελείες.
ΥΓ.2 Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ (όσοι τουλάχιστον ενδιαφερόμαστε, διαβάσουμε και αναζητούμε την αλήθεια) έχουμε καταλάβει ότι κάτι πολύ περίεργο και βρώμικο παίζεται με τον κοροϊδοιό. Και σίγουρα έχουμε καταλάβει ότι κανείς από τα λαμόγια που επιβάλουν μέτρα ΕΠΙΖΗΜΙΑ για την υγεία και την επιβίωσή μας ΔΕΝ θέλει να μας σώσει…

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΟΥΦΛΗ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ ΑΚΤΙΝΑ ΛΕΗΖΕΡ