Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Με μαγνητικά κύματα θα επηρεάζουν τον εγκέφαλο μας και θα αλλοιώνουν την πρόθεση || DEFEA 2023


Με μαγνητικά κύματα θα επηρεάζουν τον εγκέφαλο μας και θα αλλοιώνουν την πρόθεση || DEFEA 2023

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ "ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ" (MIND CONTROL) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ) ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΤΖΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Η επίσκεψη μας στην έκθεση Defea περιλάμβανε και επίσκεψη στο χώρο της Soukos Robots, μίας ελληνικής εταιρείας που έχει έδρα της Λάρισα. Η συγκεκριμένη είναι η ίδια που έχει κατασκευάσει τον «Μινώταυρο», ένα στρατιωτικό όχημα που έχει τη δυνατότητα να καταρρίπτει drones με την τεχνολογία laser.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ελληνική εταιρεία, να σημειώσουμε πως είναι αυτή που κατασκεύασε την πατέντα που κάνει ανακύκλωση πυρομαχικών και χημικών, την οποία έχει πουλήσει στον αμερικάνικο στρατό. 

Η εν λόγω εταιρεία πλέον εξελίσσει μία νέα τεχνολογία, όπου θα μπορεί να επηρεάζει τον εγκέφαλο των στρατιωτών και θα τους αλλάζει την πρόθεση, με σκοπό να μην έχουν εχθρική στάση. Μία τεχνολογία που μπορεί να φαντάζει βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας όμως ήδη έχουν γίνει και πειράματα…

Συναντούμε τον Κωνσταντίνο Σούκο και μας μιλάει γι’ αυτήν τη νέα τεχνολογία που θα δούμε σύντομα… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Soukos Robots: Όπλα Πυρομαχικά

17.567 προβολές 11 Οκτ 2011 - Έλεγχος για ραδιενεργά βλήματα σε αποθήκη πυρομαχικών στο Κυψελοχώρι (361 ΠΑΠ, Στρατόπεδο Ζιώγα). Η εταιρία Soukos Robots ανέλαβε την εξουδετέρωση πυρομαχικών του Στρατού Ξηράς. Οι κάτοικοι της περιοχής ανησύχησαν για την πιθανότητα ύπαρξης ραδιενεργών βλημάτων στην αποθήκη και απευθύνθηκαν στο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (ΕΚΕΟ) να αξιολογήσει το είδος και την υφή των πυρομαχικών καθώς και την διαδικασίας καταστροφής. Ο Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος και στελέχη του ΕΚΕΟ μετά από έλεγχο των βλημάτων (εκρηκτικό γέμισμα, είδος κεφαλής, κλπ) διαπίστωσαν ότι τα βλήματα δεν είναι ραδιενεργά αλλά απλά βλήματα συμβατικών εκρηκτικών και συμβατικής κεφαλής. Όλο το σχετικό πόρισμα υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΟ. Ο ανιχνευτής ραδιενέργειας που χρησιμοποιήθηκε ήταν: http://www.gammascout.com/