Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ολα ειναι δρομος - ΒΙΕΤΝΑΜ - Τα γυρισματα της Ταινιας!


ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ "ΒΙΕΤΝΑΜ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ, ΡΙΧΤΟΟΟ ΗΛΙΑΑΑ...
ΕΤΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1998 - ΕΠΟΧΕΣ ΒΑΘΥ "ΠΑΣΟΚ"... ΣΗΜΕΡΑ "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"...Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ... ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΒΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ... ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ;;; ΧΑΧΑ!

Βιετνάμ
Ο Τσετσένογλου, ένας πρόσφατα χωρισμένος μεγαλέμπορος επίπλων πολυτελείας στο Κιλκίς δεν μπορεί να ξεπερασει ότι η γυναίκα του πήρε το παιδί μαζί της. Για να πνίξει τον πληγωμένο του εγωισμό πηγαίνει στο επαρχιακό σκυλάδικο ονόματι Βιετνάμ όπου και είναι τακτικός θαμώνας, και αφού σπάσει όλα τα πιάτα, ραντίσει την τραγουδίστρια με καλάθια ροδοπέταλα, ξηλώσει μέχρι και τις πορσελάνες από τις τουαλέτες, αποφασίζει να σπάσει και το μαγαζί. Διαπραγματεύεται επί τόπου με τον μαγαζάτορα, δίνει όλα του τα εκατομμύρια σε επιταγή και φωνάζει τον Ηλία με την μπουλντόζα του. Το γλέντι μεταφέρεται μπροστά στο μαγαζί, τα όργανα συνεχίζουν το πρόγραμμα, ο Ηλίας καταφτάνει με την μπουλντόζα, και υπό την συνοδεία της μουσικής ισοπεδώνεται το κτίριο. Ο επιπλάς εξιλεωμένος περιλούζει τα ρούχα του με την τελευταία μπουκάλα ουίσκι, ανάβει φωτιά στη καπαρντίνα του που πάντοτε τη φοράει και δεν την βγάζει ποτέ, και με τα όργανα να ξεφαντώνουν, ενώ ο ήλιος στο βάθος ανατέλει, χορεύει το τελευταίο του ζειμπέκικο απομακρυνόμενος μέσα στα χωράφια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: