Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ!


Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ πια με την κατάπτυστη, όπως την έχουν καταντήσει, διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας, αλλά ο φίλος και συνάδελφος Γιώργος Βενιέρης μού ζήτησε να πω την άποψή μου στην εκπομπή που έκανε χθες το μεσημέρι στο KOS TV. Του την είπα, λοιπόν, χωρίς φόβο, χωρίς αμνησία και με πολύ πάθος!

ΣΧΟΛΙΑ:

Καλά τα ειπε ο Ιωσηφ σε γενικες γραμμες. Νοθεια σιγουρα εγινε, τα νουμερα της απογραφης με τα  νουμερα των εγγεγραμμενων εχουν μεγαλη αποκλιση, την SINGULAR την ελεγχει ανθρωπος του Μητσοτακη, και στις Σοφαδες Καρδιτσας η αστυνομια επιασε στα πρασα ΣΥΡΙΖΑΙΟ βουλευτη να προσπαθει να εξαγορασει με μεγαλο χρηματικο ποσο τους ψηφους των ΡΟΜΑ !!! Ενα 20-ρικο η καθε ψηφος (!!!), ειναι σιγουρο λοιπον η νοθεια, το θεμα ειναι σε τι ποσοστο νοθευτηκαν τα αποτελεσματα, μικρο ή μεγαλο;;... Εγω ψηφισα το κομμα ΝΙΚΗ επειδη το διοικει ενας θεολογος δασκαλος που θα αγωνιστει για την ελληνο-ορθοδοξη παιδεια και για το δημογραφικο, 2 μειζονα ζητηματα επιβιωσης του εθνους και της νεας γενιας, σημερα οι νεοταξιτες μπιλντερμπεργκ και οπαδοι του ευγονιστη τραπεζιτη Ροκφελερ σαν την υπουργο παιδειας Κεραμεως εχουν επιτρεψει να υπαρχουν σχολικα βιβλια στην 1η Γυμνασιου που προωθουν την Παιδεραστια (!!!), καθως και παρα πολλα αλλα αισχη που προσβαλουν την ιστορια του εθνους μας, συνυπεύθυνοι σε αυτο το χαλι ειναι και οι γονεις που σκυψαν κεφαλι και δεν αντιδρανε σε αυτη την κακοποιηση της παιδειας, η ΑΠΟΧΗ ετσι οπως ειναι τωρα βοηθαει να κυριαρχησει ο νεοταξιτης μπιλντερμπεργκ Κουλης και θα αλλαξει και το συνταγμα τωρα αν επιτυχει την αυτοδυναμια και θα γινει καθεστως μετα που θα κρατησει χρονια, και αλιμονο μας, ελλας τελος... Αφηστε λοιπον τις αποχες και στηριξτε μικρα κομματα μπας και τους αναχαιτισουμε...με πολυκομματικη βουλη δεν θα μπορεσουν να βγαλουν αυτοδυναμια και θα αναγκαστουν σε συνεργασιες!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Μεθοδευμένα όλα και προσαρμοσμένα στο νέο εκλογικό σύστημα που το πρώτο κόμμα με ποσοστό άνω το 40% και το δεύτερο κάτω του 25% παίρνει όλο το πριμ των 50 εδρών. Τώρα με τον αέρα του νικητή και της πρωτιάς και ενδεχόμενη αύξηση της αποχής, η Ν.Δ θα μπορεί να δικαιολογήσει ακόμη και αύξηση του ποσοστού της και να πάρει και μέχρι 180 έδρες για να αλλαξει το σύνταγμα όπως αυτή το θέλει!! Ψηφίσανε και αυτοί που δεν ψήφιζαν και κανένα δικαστήριο δεν θα τολμήσει να μπει στην διαδικασία να ερευνήσει!! Εχει εγκαθιδρυθεί νέο ολοκληρωτικό καθεστώς με την ευθύνη βέβαια και όλων των κομματων της βουλής και που απλά χρειάζεται την τυπική επικύρωση των πράξεών του και κινείται δήθεν μέσα στα νόμιμα πλαίσια του συντάγματος, για να μη γίνει αντιληπτό!!!