Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟ...


Λίγο πριν αναχωρήσουμε για τη δυτική Ελλάδα θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό και την αγανάκτησή μου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο πλαίσιο της ανεκδιήγητης διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών και της διχαστικής έντασης που εντέχνως κάποιοι κύκλοι δημιούργησαν στο εκλογικό σώμα.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (!!!) ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟ-ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ .... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....

Ιθακη εχω παει εγω Ιωσηφ πριν πολλα χρονια, και αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν τα κρυσταλινα νερα στο λιμανακι της, ηταν τοσο τελεια τα νερα που ο κοσμος ενθουσιασμενος επεφτε με βουτιες απο το καραβακι μεσα στη θαλασσα...Δεν ειχα ευκαιρεια να την εξερευνησω πολυ βεβαια, γι'αυτο θα περιμενω και το δικο σου βιντεακι!