Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ. Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, Ο ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΘΟΔΙΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ Γ.Ο.Χ. ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

@VangelisMourelatos
το κακό με τη νοθεία έχει παραγίνει. Δεδομένου ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, είμαι πια υποχρεωμένος να αποκαλύψω το παρασκήνιο πίσω από τις επερχόμενες εκλογές του θέρους του 2023.
Με διάφορες μεθόδους (όπως πολύ ωραία τις περιέγραψες στην ιστοσελίδα σου και τις ανέδειξες δεόντως) θα ανέβει τεχνητά το ποσοστό της ΝΔ στο 40% ώστε να αναδείξει 170 βουλευτές. Προϋπόθεση όμως για να αναδείξει η ΝΔ 170 βουλευτές είναι η επόμενη Βουλή να είναι 5-κομματική. 
Με το 5ο κόμμα δεκανίκι ώστε η ΝΔ μαζί με το 5ο κόμμα να έχουν πάνω από 180 βουλευτές. Να υπάρχει συναίνεση όπως δήλωσε και ο Μητσοτάκης...
Για να είναι όμως 5-κομματική η Βουλή πρέπει να μείνουν εκτός όλα τα μικρά κόμματα (και αυτό επιχειρείται ήδη με πολυποίκιλες μεθόδους) πλην του 5ου κόμματος που θα είναι το δεκανίκι του Μητσοτάκη.
Αυτό το ρόλο θα τον παίξει ο μόνιμος αρωγός τους ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την ΑΡΧΗ για να δούμε ποιος είναι ο Βελόπουλος και ποιοι είναι οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν (Μυλωνάκης, Άρης Σπίνος, Χίος, Πόπη Σουφλή, Καψαμπέλης και λοιποί παρόμοιου φυράματος).
Ο Βελόπουλος ήταν ένας ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ μαθητής του 10 στο Λύκειο, ντροπαλός και εσωστρεφής, ο οποίος έγινε στη συνέχεια δημοσιογράφος μετά από μαθητεία σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Κάποια στιγμή ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έγινε πλούσιος επιχειρηματίας. Άγνωστο πώς... Ο Βελόπουλος όπως και οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Κασιδιάρης, Μιχαλολιάκος και Πλεύρης είναι άνθρωποι του Καρατζαφέρη. O Καρατζαφέρης είναι Σιωνιστής, Μασώνος και άνθρωπος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (τώρα πια του Κυριάκου) . Σε αυτά όποιος έχει αντίρρηση ας τα γράψει όπως εγώ.
Όλοι αυτοί λοιπόν, ενώ ανήκουν στο ίδιο κόμμα, έχουν διαιρεθεί ΕΙΚΟΝΙΚΑ και όλοι μαζί χτυπάνε συλλήβδην τα μικρά κόμματα που προσπαθούν να πάρουν 3% έχοντας μαζί τους τα εκδοτικά συγκροτήματα των Μαρινάκη, Αλαφούζου και λοιπών ολιγαρχών.

Όλοι οι ανωτέρω είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Μητσοτάκη και πιόνια των Μασωνικών Στοών (αυτών που έβγαλαν τον Δένδια πρώτο σε σταυρούς...).

Επειδή ΕΓΩ σε αντίθεση με το κάθε δημοσιογραφίσκο τύπου Σπίνου ή Σουφλή ή Χϊου και με κάθε πωλητή κηραλοιφής για την καράφλα και χειρόγραφων επιστολών του Ιησού Χριστου (άπαγε της βλασφημίας) - δωδεκαθεϊστή - Σατανιστή Βελόπουλο , στοιχειοθετώ όσα γράφω και παραθέτω ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, θα σας αποδείξω τώρα πέραν πάσης αμφιβολίας τι παιχνίδι παίζει το σύστημα Μητσοτάκη εναντίον των μικρών κομμάτων που προσπαθούν να περάσουν το 3%:
Με το νέο εκλογικό νόμο εάν μπούνε 6 κόμματα στην Βουλή ο Μητσοτάκης παίρνει κάτω από 170 έδρες, γύρω στις 163-165.
Ο Βελόπουλος με το ψεύτικο κόμμα του θα πάρει γύρω στις 10-12 και αν περάσει κάποιο μικρό κόμμα το 3%, τότε αυτό θα πάρει 8.

Εάν όμως μπουνε 5 κόμματα στην Βουλή, όπως έγινε στις 21 Μαίου, ο Βελόπουλος θα βγάλει 16 εδρες και ο Μητσοτάκης 172. Σύνολο 188 άρα περισσοτερες των 180 έδρών που απαιτείται για να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα.
Ο Βελόπουλος έχει ήδη προετοιμάσει στρατό ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, οι οποίο θα αποτελούν το 60% των βουλευτών που θα εκλέξει. Δείτε τις λίστες του κόμματος. Οι πρώτοι στις λίστες είναι ΟΛΟΙ πλήρως ελεγχόμενοι.
Οι βουλευτες αυτοί, εάν δεν μπει 6ο κόμμα στην Βουλή, θα αποστατήσουν ΔΗΘΕΝ από το κόμμα Βελόπουλου και θα ψηφίσουν την αναθεώρηση του Συντάγματος που ζητάει ο Άδωνις.

Για αυτά όλα υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ δημοσιεύματα και τα έχουν πει ΟΙ ΙΔΙΟΙ (Βελόπουλος μίλαγε για αποστάτες και ο Άδωνις για 180 έδρες και αναθεώρηση).
Ορίστε για του λόγου το αληθές::

Το ότι διαψέυδει ο Μητσοτάκης τον Γεωργιάδη είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν κοροϊδεύει πια κανέναν.

Πρέπει λοιπόν ΠΑΣΗ θυσία:
1) Να πάμε όλοι να ψηφίσουμε στις εκλογές. Η αποχή ευνοεί τον Μητσοτάκη ΚΑΙ ΜΟΝΟ
2) Να προσπαθήσουμε να μπει κάποιο 6ο κόμμα στην Βουλή, κάποιο για το οποίο θα είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν θα συμπράξει στην αναθεώρηση του Συντάγματος (π.χ. κομμα ΝΙΚΗ)

Και το τι θα σημαίνει η Αναθεώρηση του Συντάγματος:
ΘΑ κάνουν όλα τα Πανεπιστήμια και τα Νοσοκομεία Ιδιωτικά, να ψοφήσουν οι φτωχοί να κονομήσουν κι 'άλλο οι πλούσιοι.
Θα θεσμοθετήσουν τις πόλεις των 15 λεπτών, τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με βιομετρικά και μικροτσιπ-666, τα ψηφιακά κρυπτονομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας, τα κλιματικά lockdown (ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ), και ότι άλλο περιλαμβάνεται στην ατζέντα 2030 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ - ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αντισταθούμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

Μετά έρχεται ο όλεθρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ !!!