Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΟΙ 7 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.ΤΟΥΛΑΤΟΥ


Ο ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ "ΜΥΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΓΕΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΕ ΘΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΒΛΙΑ ΠΛΑΝΗΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΕΣ.... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ (ΟΕΑ) ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΒΛ. "ΑΟΑ" - ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ), ΚΑΙ ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΣΑΤΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-666 ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΜΑΓΕΙΑΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ή ΤΕΧΝΟΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΥ) ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ-ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ, ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΡΑΕΛΙΑΝΟΙ, ΟΥΡΑΝΤΙΑ, ΟΜΑΔΑ Q, UMMO, ΚΛΠ), ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ή ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΤΗΧΗΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ...ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ Π.ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ...

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ... Ο ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΗ ΠΥΡΡΑ

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ +/-ΑΟΑ EQUINOX

AΛΛAΓH ΣYNTAΓMATOΣ + ΣYΓKYPIAΡXIA TOY AIΓAIOY ME TOYPKIA EΩΣ 25o MEΣHMBPINO + AΠΩΛEIA EΛΛHNIKHΣ KYPIAPXIAΣ ΣE EΛΛHNIKA NHΣIA ANATOΛIKOY AIΓAIOY META AΠO ΠPOΣΦYΓH ΣTHN XAΓH !!!

AΛΛAΓH ΣYNTAΓMATOΣ + ΣYΓKYPIAΡXIA TOY AIΓAIOY ME TOYPKIA EΩΣ 25o MEΣHMBPINO + AΠΩΛEIA EΛΛHNIKHΣ KYPIAPXIAΣ ΣE EΛΛHNIKA NHΣIA ANATOΛIKOY AIΓAIOY META AΠO ΠPOΣΦYΓH ΣTHN XAΓH !!!

 O.E.A. ΠPOΣ ANΔPOMEΔIA EΛΛAΣ ::: ΠAPAKAΛOYME AΠOΣTEIΛTE ΠPOΣ. ΓEEΘA -- ΓEΣ -- ΓEN -- ΓEA TA BINTEO ΠOY AΠOΔEIKNYOYN THN NOΘEIA TOY 40% THΣ "NΔ" ΣTIΣ EKΛOΓEΣ THΣ 21 /5/2023 :::: 

 (1) : BINTEO ME ΠPOΦHTEIA KAPATZAΦEPH ΓIA 40%+ THΣ NΔ.__


(2) : "AYTOKTONIA TOY ΠPOEΔPOY THΣ SINGULAR LOGIC"._ https://www.protagon.gr/epikairotita/44341594664-44341594664 

(ΤΩΡΑ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)

(3) : KATAΓΓEΛIA ΣTPATHΓOY A'Y'ΦANTH ΣTON APEIO ΠAΓO ME AΠOΔEIΞEIΣ NOΘEIAΣ TΩN EKΛOΓΩN" , ME AKOΛOYΘH EΠIΣHMANΣH THΣ O.E.A. ::: " KYPIOI EΠITEΛEIΣ TΩN ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN , TA ΩΣ ANΩ TPIA BINTEO AΠOΔEIKNYOYN TEKMHPIΩMENH NOΘEIA TΩN EKΛOΓΩN AΠO TON ΣTPATHΓO A'Y'ΦANTH ME KATAΓΓEΛIA TOY ΣTON EIΣAΓΓEΛEA APEIOY ΠAΓOY.__ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - Απίστευτη καταγγελία αποδεικνύει την εκλογική νοθεία! ΕΔΩ 

AYTH H KATAΓΓEΛIA HTAN H AITIA AYTOKTONIAΣ TOY ΠPOEΔPOY THΣ SiNGULAR LOGIC.__ 

EΠIBEBAIΩΣH THΣ NOΘEIAΣ EINAI TO 41% THΣ NΔ THΣ "ΠPOΦHTEIAΣ" KAPATZAΦEPH TPEIΣ MHNEΣ ΠPIN TIΣ EKΛOΓEΣ , KAI OI AΠOTYXIEΣ TΩN ΔHMOΣKOΠHΣEΩN ΓIA ΠOΣOΣTA NΔ 30% TO MEΓIΣTO !!!.__ 

ΣKOΠOΣ TOY AΠATEΩNA MHTΣOTAKH ΓIA TIΣ EKΛOΓEΣ 25HΣ IOYNIOY ::: 
180 BOYΛEYTEΣ THΣ NΔ , ΓIA AΛΛAΓH ΣYNTAΓMATOΣ + ΣYΓKYPIAΡXIA TOY AIΓAIOY ME TOYPKIA EΩΣ 25o MEΣHMBPINO + AΠΩΛEIA EΛΛHNIKHΣ KYPIAPXIAΣ ΣE EΛΛHNIKA NHΣIA ANATOΛIKOY AIΓAIOY META AΠO ΠPOΣΦYΓH ΣTHN XAΓH , META AΠO ΠOΛEMO TPIΩN HMEPΩN (NA ΣTAΛEI 4ο BINTEO ME "ΠPOΓNΩΣEIΣ" TOYPKΩN EΠITEΛΩN, META AΠO ΣYNENNOHΣH MHTΣOTAKH -- EPNTOΓAN).__ 

O.E.A. ΠPOΣ EΠITEΛEIΣ ΓEEΘA ::: ΣYΛΛABETE KAI ΠPOΦYΛAKIΣTE MHTΣOTAKH KAI YΠOYPΓOYΣ TOY ΓIA "EΣXATH ΠPOΔOΣIA" AΛΛOIΩΣEΩΣ TOY ΠOΛITEYMATOΣ , APΘPO ΠOINIKOY KΩΔIKOΣ 134 ME ΠOINEΣ IΣOBIAΣ KAΘEIPΞHΣ.__ 

KAPAΓEΩPΓIOY ΓIANNHΣ , ΣTP/ ΓOΣ EΘNIKHΣ AΣΦAΛEIAΣ THΣ O.E.A. , BOΛOΣ 27 / 5 /2023.__

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΑΤΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ....ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ... ΑΝΑΡΧΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...

Ράδιο Αρβύλα | Ο Πάπας συνάντησε Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΒΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ... ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ OI "ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ...ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΛΙΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΙ "ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ... ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ, ΦΟΥΛ ΦΩΤΟΝΙΑ !!! ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ, ΧΑΧΑ!

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ 9 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ SPINNING ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!


3.254 προβολές 29 Μαΐ 2023 ΑΣΤΑΚΟΣ - ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
Αν δεν είχα σερφάρει στη σελίδα του Κώστα Αντωνιάδη και δεν είχα δει τις δεινές ψαρευτικές του ικανότητες, δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά την προτροπή του φίλου μου Σπύρου Τάπα να προσπαθήσω να τον συναντήσω και να κάνω ένα βίντεο μαζί του.

Κώστας Αντωνιάδης
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας
https://ionianfishing.com/
Τηλ. : 6931 695 312

Περισσότερα :

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ. Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ, Ο ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΘΟΔΙΟ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ Γ.Ο.Χ. ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

@VangelisMourelatos
το κακό με τη νοθεία έχει παραγίνει. Δεδομένου ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, είμαι πια υποχρεωμένος να αποκαλύψω το παρασκήνιο πίσω από τις επερχόμενες εκλογές του θέρους του 2023.
Με διάφορες μεθόδους (όπως πολύ ωραία τις περιέγραψες στην ιστοσελίδα σου και τις ανέδειξες δεόντως) θα ανέβει τεχνητά το ποσοστό της ΝΔ στο 40% ώστε να αναδείξει 170 βουλευτές. Προϋπόθεση όμως για να αναδείξει η ΝΔ 170 βουλευτές είναι η επόμενη Βουλή να είναι 5-κομματική. 
Με το 5ο κόμμα δεκανίκι ώστε η ΝΔ μαζί με το 5ο κόμμα να έχουν πάνω από 180 βουλευτές. Να υπάρχει συναίνεση όπως δήλωσε και ο Μητσοτάκης...
Για να είναι όμως 5-κομματική η Βουλή πρέπει να μείνουν εκτός όλα τα μικρά κόμματα (και αυτό επιχειρείται ήδη με πολυποίκιλες μεθόδους) πλην του 5ου κόμματος που θα είναι το δεκανίκι του Μητσοτάκη.
Αυτό το ρόλο θα τον παίξει ο μόνιμος αρωγός τους ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την ΑΡΧΗ για να δούμε ποιος είναι ο Βελόπουλος και ποιοι είναι οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν (Μυλωνάκης, Άρης Σπίνος, Χίος, Πόπη Σουφλή, Καψαμπέλης και λοιποί παρόμοιου φυράματος).
Ο Βελόπουλος ήταν ένας ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ μαθητής του 10 στο Λύκειο, ντροπαλός και εσωστρεφής, ο οποίος έγινε στη συνέχεια δημοσιογράφος μετά από μαθητεία σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Κάποια στιγμή ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έγινε πλούσιος επιχειρηματίας. Άγνωστο πώς... Ο Βελόπουλος όπως και οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Κασιδιάρης, Μιχαλολιάκος και Πλεύρης είναι άνθρωποι του Καρατζαφέρη. O Καρατζαφέρης είναι Σιωνιστής, Μασώνος και άνθρωπος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (τώρα πια του Κυριάκου) . Σε αυτά όποιος έχει αντίρρηση ας τα γράψει όπως εγώ.
Όλοι αυτοί λοιπόν, ενώ ανήκουν στο ίδιο κόμμα, έχουν διαιρεθεί ΕΙΚΟΝΙΚΑ και όλοι μαζί χτυπάνε συλλήβδην τα μικρά κόμματα που προσπαθούν να πάρουν 3% έχοντας μαζί τους τα εκδοτικά συγκροτήματα των Μαρινάκη, Αλαφούζου και λοιπών ολιγαρχών.

Όλοι οι ανωτέρω είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Μητσοτάκη και πιόνια των Μασωνικών Στοών (αυτών που έβγαλαν τον Δένδια πρώτο σε σταυρούς...).

Επειδή ΕΓΩ σε αντίθεση με το κάθε δημοσιογραφίσκο τύπου Σπίνου ή Σουφλή ή Χϊου και με κάθε πωλητή κηραλοιφής για την καράφλα και χειρόγραφων επιστολών του Ιησού Χριστου (άπαγε της βλασφημίας) - δωδεκαθεϊστή - Σατανιστή Βελόπουλο , στοιχειοθετώ όσα γράφω και παραθέτω ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, θα σας αποδείξω τώρα πέραν πάσης αμφιβολίας τι παιχνίδι παίζει το σύστημα Μητσοτάκη εναντίον των μικρών κομμάτων που προσπαθούν να περάσουν το 3%:
Με το νέο εκλογικό νόμο εάν μπούνε 6 κόμματα στην Βουλή ο Μητσοτάκης παίρνει κάτω από 170 έδρες, γύρω στις 163-165.
Ο Βελόπουλος με το ψεύτικο κόμμα του θα πάρει γύρω στις 10-12 και αν περάσει κάποιο μικρό κόμμα το 3%, τότε αυτό θα πάρει 8.

Εάν όμως μπουνε 5 κόμματα στην Βουλή, όπως έγινε στις 21 Μαίου, ο Βελόπουλος θα βγάλει 16 εδρες και ο Μητσοτάκης 172. Σύνολο 188 άρα περισσοτερες των 180 έδρών που απαιτείται για να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα.
Ο Βελόπουλος έχει ήδη προετοιμάσει στρατό ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, οι οποίο θα αποτελούν το 60% των βουλευτών που θα εκλέξει. Δείτε τις λίστες του κόμματος. Οι πρώτοι στις λίστες είναι ΟΛΟΙ πλήρως ελεγχόμενοι.
Οι βουλευτες αυτοί, εάν δεν μπει 6ο κόμμα στην Βουλή, θα αποστατήσουν ΔΗΘΕΝ από το κόμμα Βελόπουλου και θα ψηφίσουν την αναθεώρηση του Συντάγματος που ζητάει ο Άδωνις.

Για αυτά όλα υπάρχουν ΔΕΚΑΔΕΣ δημοσιεύματα και τα έχουν πει ΟΙ ΙΔΙΟΙ (Βελόπουλος μίλαγε για αποστάτες και ο Άδωνις για 180 έδρες και αναθεώρηση).
Ορίστε για του λόγου το αληθές::

Το ότι διαψέυδει ο Μητσοτάκης τον Γεωργιάδη είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν κοροϊδεύει πια κανέναν.

Πρέπει λοιπόν ΠΑΣΗ θυσία:
1) Να πάμε όλοι να ψηφίσουμε στις εκλογές. Η αποχή ευνοεί τον Μητσοτάκη ΚΑΙ ΜΟΝΟ
2) Να προσπαθήσουμε να μπει κάποιο 6ο κόμμα στην Βουλή, κάποιο για το οποίο θα είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν θα συμπράξει στην αναθεώρηση του Συντάγματος (π.χ. κομμα ΝΙΚΗ)

Και το τι θα σημαίνει η Αναθεώρηση του Συντάγματος:
ΘΑ κάνουν όλα τα Πανεπιστήμια και τα Νοσοκομεία Ιδιωτικά, να ψοφήσουν οι φτωχοί να κονομήσουν κι 'άλλο οι πλούσιοι.
Θα θεσμοθετήσουν τις πόλεις των 15 λεπτών, τις ηλεκτρονικές ταυτότητες με βιομετρικά και μικροτσιπ-666, τα ψηφιακά κρυπτονομίσματα της Κεντρικής Τράπεζας, τα κλιματικά lockdown (ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ), και ότι άλλο περιλαμβάνεται στην ατζέντα 2030 του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ - ΣΚΙΩΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αντισταθούμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ.

Μετά έρχεται ο όλεθρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Ταξιδιάρα Ψυχή - πατήρ Κλεομένης & μοναχός Φώτιος ( επιμέλεια κινηματομηνύματος Foris MC )


ΕΠΙΚΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 114 (ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ (ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ) ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΤΗΚΕ, Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΝΕΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, Ο ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ Ο ΦΩΤΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΟΜΕΝΗ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΛΑΖΑΚΗ, ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Ο ΦΟΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΔΙΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ... ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ), ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΜΑΣΩΝΑ ΣΟΥΦΛΗ...

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Γιώργος Ρωμανός: «Νοθεία» εκλογών με στοιχεία του κράτους. Ετοιμάζουν Πρέσπες του Αιγαίου


Ο ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟ ΡΩΜΑΝΟ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ !!! ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ... ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ..."ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ" ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΕΦΑΠΑΞ... ΚΑΙ ΤΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE, ΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

Υ.Γ.: ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΛΠΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ... ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ... ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ

Οι θέσεις του κόμματος “Νίκη” για τις αμβλώσεις, την ομοφυλοφιλία και τα εμβόλια


ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΛΑΪΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ...ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ...
ΟΛΟΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ... ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ+ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΛΟΑΤΚΙ+ ΑΤΖΕΝΤΕΣ !!! ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

Γελάστε με τη ψυχή σας με απολαυστικό Στέφανο Χίο!


ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ GREEK CULT-TV TRASH-TV

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ (ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ).
ΧΙΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ...
ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...
ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ...

ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ


 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3600 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟΥΣ-ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ)...ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ+ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ...ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....

Υ.Γ.: ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΝΟ.1 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

Υ.Γ.2: ΤΟ "ΣΥΡΙΖΑ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Βαϊόπουλος: Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που ψάρευε ψήφους σε οικισμούς Ρομά
Στα 20 ευρώ η τιμή ανά ψηφοδέλτιο - Ομολόγησαν οι δύο ψηφοθήρες Ρομά - Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι τρεις συνεργάτες του

Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων

Συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ...

Sia Panagopoulou
Ξεκίνησαν οι ομορφιές του 41%. Η αστυνομία (με εντελώς λυμένα τα χέρια πλέον), συλλαμβάνει πολίτες στην Καλαμιά Κοζάνης, επειδή διαμαρτύρονται για την καταστροφή του χωριού τους από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών του Μητσοτάκη.
Τι ποσοστό έδωσε άραγε η Κοζάνη στο καθεστώς; Μήπως 38%;
Αν πω ότι δεν το απολαμβάνω θα είναι ψέμματα

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝ Ο ΤΑΔΕ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ή ΚΑΚΟΣ ή ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣΧΗΜΟ, ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΝ ΑΥΡΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ-666 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;;; Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ-ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ+ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ" (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ)... ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ, ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ... ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ή Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ-ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΩΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΩΧΘΗΚΕ Η ΗΡΩΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.... ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ...

Υ.Γ.: ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΠΟΚΟΠ "ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ" Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΠΑΚΩΝΟΥΝ-ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (ΑΤΡΟΠΙΝΗ, ΚΛΠ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΥΨΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ....

Υ.Γ.2: ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ (ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΖΗΤΩ Η "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ "NATO-USA" !!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤAI ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤAI ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΕΙΝΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Οι αποκαλύψεις της πρώην δικαστικού Μαρίας Μαργαρίτη
https://www.youtube.com/watch?v=baMaCzdm1yg

ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΩΝ ΤΩΝ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΩΝ !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_15.html

Ο Παύλος Ευμορφίδης "Ευ Κίνηση" - Παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας


ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ... ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ....

ΝΑΤΣΙΟΣ: «ΟΧΕΤΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Άξιος....


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ "Ν.Δ.", ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΝΕΟΛΑΙΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (ΘΥΣΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΩΝ ΜΟΛΩΧ). ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ.... ΕΜΕΤΟΣ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ???

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΙΚΗ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !!!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΙΚΗ !!!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΓΟΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΑΒΙΔ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Τα «Αγόρια στο ντους»: Το αποκορύφωμα της απαράδεκτης κυβερνητικής παρέμβασης στα ελληνικά σχολεία. Κάπου εδώ φτάσαμε στην προβολή της ταινίας «Αγόρια στο ντους» («Shower Boys») σε μαθητές δημοτικού σχολείου των Αθηνών από τη δασκάλα τους.

Τα παιδιά σοκαρίστηκαν, και ένα από αυτά εξήγησε την κατάσταση στους γονείς του κάνοντας εμετό. Και οι γονείς (εκπαιδευτικοί επίσης) κινήθηκαν άμεσα, προσλαμβάνοντας μάλιστα δικηγόρο, για να προστατεύσουν το παιδί τους. Και πολύ καλά έπραξαν.

Η προβολή μιας ταινίας που παρουσιάζει, ή έστω υπαινίσσεται, σεξουαλικές σκηνές σε ανήλικους, και μάλιστα παιδιά, δεν συνιστά αγωγή, αλλά κακοποίηση.

Όταν μάλιστα εμφανίζει παιδιά της ηλικίας τους να προβαίνουν στις σεξουαλικές πράξεις, τι άλλο είναι από προαγωγή στη διαφθορά;

Και όταν παιδιά εμφανίζονται γυμνά σε ταινία (σε ερωτική μάλιστα σκηνή!), έστω και αν απλώς υποδύονται ότι είναι γυμνά, το αποτέλεσμα αποτελεί παιδική πορνογραφία, που δίνει τροφή και χαρά σε κάθε παιδόφιλο!

Και φυσικά, σύμφωνα με το κυρίαρχο παγκόσμιο αφήγημα περί της υποτιθέμενης «ρευστότητας του φύλου» και της «ανάγκης» να διερευνήσουν τα παιδιά «το φύλο που προτιμούν να υιοθετήσουν», ο ερωτισμός της ταινίας αναφέρεται σε έλξη μεταξύ παιδιών του ίδιου φύλου. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

Αναρωτιέται η οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της, αν η εν λόγω ταινία είναι εγκεκριμένη από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας για εκπαιδευτική προβολή σε μαθητές.

Φυσικά και είναι εγκεκριμένη! Και μάλιστα τονίζεται ότι είναι και πολυβραβευμένη, αφού προβάλλει την «πολιτικά ορθή» αξία του ομοφυλόφιλου ερωτισμού! Και δεν είναι η μόνη στη συγκεκριμένη διαδικτυακή «εκπαιδευτική» πλατφόρμα.

Όλα αυτά εντάσσονται στην υποχθόνια προσπάθεια του κατ’ όνομα υπουργείου Παιδείας (μέσω «εκπαιδευτικών προγραμμάτων», «δεξιοτήτων» και «δράσεων») να επιβάλει στους μαθητές, από τη νηπιακή ηλικία ακόμη, την εξοικείωση με το σεξ, την πρόωρη αφύπνιση της σεξουαλικότητας, την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογικής μορφής σεξουαλικότητας και την πλαστή και αντιεπιστημονική ιδέα ότι το φύλο αποτελεί «φάσμα», ότι υπάρχουν «πολλά φύλα» και όχι μόνον δύο και ότι οι άνθρωποι «γεννιούνται άφυλοι» και στη συνέχεια αποκτούν το φύλο που τους επιβάλλει η κοινωνία – συνεπώς ότι είναι θεμιτό και υγιές να επιλέγουν οι ίδιοι το φύλο της προτίμησής τους, ανεξάρτητα από το φύλο «με το οποίο τους έχουν δηλώσει κατά τη γέννησή τους»!

Αυτή είναι η νέα γενιά που οραματίζονται οι ενορχηστρωτές της διαπαιδαγώγησης και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και κατ’ επέκτασιν τον πλανήτη.

Η ΝΙΚΗ αποκάλυψε και κατήγγειλε τα παραπάνω, λαμβάνοντας ευθέως πολιτική θέση, με το σύντομο βιβλίο που επιμελήθηκε η Θεματική της Ομάδα Παιδείας και Πολιτισμού και κυκλοφόρησε ένθετο σε τρεις ελληνικές εφημερίδες στις αρχές Μαΐου, το οποίο υπάρχει ολόκληρο στο διαδίκτυο (https://nikh.gr/.../397-seksoualiki-diapaidagogisi-sta...).

Με αφορμή αυτό δέχτηκε και δέχεται την αναμενόμενη ολομέτωπη επίθεση από τα παπαγαλάκια του συστήματος ΜΜΕ, που τη χαρακτήρισαν «ομοφοβική», «ακροδεξιά» και «μεσαιωνική» (τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τρέφουν την ακροαματικότητά τους και εισπράττουν από τις διαφημίσεις των πελατών τους, εκμεταλλευόμενα τον σάλο από την πρόσφατη τραυματική εμπειρία των μικρών μαθητών!).

Μας αφήνουν αδιάφορους οι χαρακτηρισμοί. Καμία «ομοφοβία» δεν μας διακατέχει και κανένα ρατσιστικό μίσος δεν αισθανόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας ομοφυλόφιλους.

Όμως είναι αδιανόητο να επιτρέπουμε την επιβολή της ολέθριας προπαγάνδας της «ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας», που τραυματίζει τα παιδιά μας (τα παιδιά σας) και τους προκαλεί σύγχυση ταυτότητας σε αυτή τη μικρή ηλικία, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τα σχετικά με το φύλο τους.

Ο αγώνας μας δεν διεξάγεται από μίσος ή εναντίωση σε καμία κοινωνική ομάδα, αλλά δίνεται «υπέρ» της ψυχοσωματικής υγείας των παιδιών μας και των παιδιών όλου του κόσμου.

Η υγεία αυτή δεν θα προστατευθεί με μασκοφορία από το νηπιαγωγείο, αλλά με την προφύλαξη της τρυφερής ψυχής και της φαντασίας τους από εφιάλτες, από την πρόωρη σεξουαλική αφύπνιση και τη σύγχυση ταυτότητας.

Καλούμε με αγάπη και ενδιαφέρον κάθε οικογένεια που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της να αντιδρά άμεσα και άφοβα στις προσπάθειες του συστήματος να τα μετατρέψει σε τηλεκατευθυνόμενα εργαλεία του.

Καλούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς, άνδρες και γυναίκες, να πράττουν το καθήκον τους με σύνεση και περίσκεψη και να προβληματιστούν με το αμέριστο και ενθουσιώδες «ενδιαφέρον» των κέντρων διαμόρφωσης της διεθνούς κοινής γνώμης και της διεθνούς πολιτικής για το προσφιλές αντικείμενο εκμετάλλευσης όλων των διεφθαρμένων, τα παιδιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Δημήτρης Νατσιός: Εθνική και ηθική υποδαύλιση των ελληνοπαίδων από το Υπουργείο Παιδείας

Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων


ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΑΒΑΖΕ: ΝΟΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ 3600 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΟΥΪΖ : ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟΙ-ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ;; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ... Υ.Γ.: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ... "ΑΓΑΠΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΟΦΑΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ... Υ.Γ.2: ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ+ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ....ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ...

Αυτός είναι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στα χέρια των Ρομά
Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα είναι ο βουλευτής- Φίλοι του προσέγγισαν τους Ρομά

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
PUBLISHED 22 ΜΑΪ. 23 (15:13)

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και οι συνεργάτες του υποψηφίου βουλευτή αρνούνται την κατηγορία, ότι δηλαδή θα έδιναν έναντι χρημάτων σταυρωμένα ψηφοδέλτια σε ψηφοφόρους Ρομά, αλλά ομολόγησαν οι ψηφοθήρες (επίσης Ρομά). Ο υποψήφιος βουλευτής, είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα Γιώργος Βαιόπουλος και η υπόθεση έχει ως εξής.

Φίλοι του κ. Βαιόπουλου, φαίνεται να προσέγγισαν γνωστούς τους στον καταυλισμό των Τσιγγάνων στους Σοφάδες Καρδίτσας και τους υποσχέθηκαν αμοιβή 20 ευρώ, για κάθε σταυρωμένο ψηφοδέλτιο που θα έδιναν σε φίλους και γνωστούς τους από τον καταυλισμό για να το ρίξουν στην κάλπη.

Το βράδυ του Σαββάτου πριν από τις εκλογές, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, συνέλαβαν τους τρεις "συνεργάτες" του υποψηφίου και τους δύο "ψηφοθήρες". Στο αυτοκίνητο του ενός "ψηφοθήρα" βρέθηκαν 197 δελτία ταυτότητας πολιτών, ένα διαβατήριο, δύο φωτοαντίγραφα δελτίων ταυτότητας και μία σακούλα με 114 σφραγισμένους φακέλους με επισυναπτόμενη κάρτα του υποψήφιου βουλευτή. Μέσα σε κάθε φάκελο υπήρχαν 5 ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με "σταυρωμένο" το όνομα του υποψήφιου βουλευτή Βαιόπουλου. Επίσης στην κατοχή του 51χρονου "ψηφοθήρα" κατασχέθηκαν 4.400 ευρώ και στην κατοχή του "φίλου" του βουλευτή βρέθηκε το ποσό των 1.660 ευρώ.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 37χρονο "ψηφοθήρα", σχετικά με τα δελτία ταυτότητας και τα ψηφοδέλτια εκείνος απάντησε πως μία εβδομάδα πριν επικοινώνησε μαζί του ένας 30χρονος "φίλος" του υποψήφιου βουλευτή με τον οποίο γνωριζόταν από το ποδόσφαιρο, προκειμένου να βρει ψηφοφόρους μέσα στον οικισμό αθιγγάνων στους Σοφάδες, οι οποίοι να "σταύρωναν" τον υποψήφιο αντί 20 ευρώ την ψήφο.

Το Σάββατο, σύμφωνα με τον 37χρονο "ψηφοθήρα", επικοινώνησε και πάλι μαζί του ο 30χρονος και του είπε να συναντηθούν για να του δείξει τον αριθμό ταυτοτήτων που είχαν συγκεντρώσει και εκείνοι να τους έδιναν τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον αριθμό τους μαζί με τον αντίστοιχο αριθμό ψηφοδελτίων. Τις ίδιες αναφορές επιβεβαίωσε και ο 51χρονος επίδοξος "ψηφοθήρας". Οι δύο "ψηφοθήρες" αποδέχθηκαν τις κατηγορίες ενώ οι τρεις "φίλοι" του υποψήφιου βουλευτή τις αρνήθηκαν κατηγορηματικά δηλώνοντας πως ότι έχουν να πουν θα το αναφέρουν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, κατασχεθήκαν όλα τα πειστήρια, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού προκειμένου ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας ο οποίος διέταξε την διενέργεια προανάκρισης και την κράτηση των εμπλεκομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

25-5-2023: Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

ΘΕΜΑ: ΒΓΑΛΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΟΜΜΑ+ΟΝΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ? ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ !!!
(ΒΛ. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ+ΦΩΤΟ)

e-Amyna: Συνελήφθησαν τρεις συνεργάτες του υποψηφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργιου Βαϊόπουλου και δυο Ρομά για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, σταυρωμένα ψηφοδέλτια και μεγάλο χρηματικό ποσό για εξαγορά ψήφων στις #εκλογές2023.
Καρδίτσα: Πέντε συλλήψεις για απόπειρα νοθείας στις εκλογές 2023 - Βρέθηκαν 197 ταυτότητες

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό στην στην Καρδίτσα. Ο κάθε Ρομά θα έπαιρνε 20 ευρώ για να πάει στις κάλπες με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Πόσα χρήματα βρήκαν πάνω τους.

Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καρδίτσα για απόπειρα νοθείας του εκλογικού αποτελέσματος.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/5) αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τα πέντε άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 197 δελτία ταυτότητας, όπως και πολλά «σταυρωμένα» ψηφοδέλτια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι 197 ταυτότητες θα δίνονταν από τους συλληφθέντες σε Ρομά για να πάνε να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

Ο κάθε Ρομά θα έπαιρνε 20 ευρώ για να πάει στις κάλπες με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες ομολόγησαν ότι ο σκοπός τους ήταν να στείλουν μαζικά Ρομά να ψηφίσουν το συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.

Παράλληλα, στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, κατασχεθήκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού προκειμένου ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΦΩΤΟ (ΔΙΧΩΣ ΜΟΝΤΑΖ) ΕΔΩ:
https://twitter.com/e_amyna/status/1660213024911663105

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ" ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΠΡΕΣΠΕΣ" ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ | ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΙΖΟΤΑΚΗ), ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ  ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΕ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΕΠΕΝΕΜΒΑΙΝΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟΥ ΜΙΖΑΔΩΡΟΥ ΦΛΩΡΟΥ, ΒΛ. ΚΑΝΑΛΙ MERLIN AVALON, ΚΛΠ) ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΕΝΕΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΑΝΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ (ΒΛΕΠΕ MIND CONTROL), ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΚΥΛΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ... ΜΕ ΤΗΝ "ΦΙΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ", Ο ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΥΠΟ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΡΕΝΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΚΛΠ), ΟΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ "ΤΑΪΠΕΔ" ΕΝΕΧΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΛΠ), ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ....

O.E.A. ΠPOΣ EΠITEΛEIΣ ΓEEΘA — ΓEΣ — ΓEN — ΓEA ::: EΛΛHNEΣ EΠITEΛEIΣ TΩN ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN , AYTO ΘA EINAI TO TEΛOΣ THΣ EΛΛAΔOΣ ΩΣ «ΦINΛANΔIA THΣ TOYPKIAΣ» META TIΣ EKΛOΓEΣ THΣ 25HΣ IOYNIOY 2023 ME NOΘEIA EKΛOΓΩN KAI ΠANTOΔYNAMIA TOY ΠPOΔOTOY MHTΣOTAKH.__

ΠPOΣΘETH ΠPOΔOΣIA ::: KANENA METPO AΠO MHTΣOTAKH ΓIA ΔIAΣΦAΛIΣH ΔIATPOΦHΣ TΩN ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN EN MEΣΩ KATAPPEYΣHΣ TPAΠEZΩN KAI THΣ AΓOPAΣ TPOΦIMΩN.__

MONH ΛYΣH EΠIBIΩΣHΣ TΩN ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN KAI TΩN ΛOIΠΩN EΛΛHNΩN ::: ΣTPATIΩTIKOΣ NOMOΣ TΩPA , MATAIΩΣH TΩN EKΛOΓΩN TOY IOYNIOY , KAI AMEΣH EΦAPMOΓH TΩN METPΩN THΣ EΠANAΣTAΣHΣ 21HΣ AΠPIΛIOY 1967 ΔIA THN AΠOΦYΓH ΔIAΛYΣEΩΣ THΣ EΛΛAΔOΣ.__

KAPAΓEΩPΓIOY ΓIANNHΣ , ΣTP/ΓOΣ EΘNIKHΣ AΣΦAΛEIAΣ THΣ. O.E.A. , BOΛOΣ 25 / 5 /2023 , ΩPA 04 : 28’_____

ΣΧΕΤΙΚΟ:

LEADERS 08.5.2023 — KAΘHΓHTHΣ I.MAZHΣ– EPXONTAI «ΠPEΣΠEΣ» ΣTO AIΓAIO

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ???


ΜΕΓΑΛΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕ ΦΩΤΙΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟ...


Λίγο πριν αναχωρήσουμε για τη δυτική Ελλάδα θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό και την αγανάκτησή μου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο πλαίσιο της ανεκδιήγητης διαδικασίας των βουλευτικών εκλογών και της διχαστικής έντασης που εντέχνως κάποιοι κύκλοι δημιούργησαν στο εκλογικό σώμα.

ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΙΩΣΗΦ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (!!!) ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟ-ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ .... ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....

Ιθακη εχω παει εγω Ιωσηφ πριν πολλα χρονια, και αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν τα κρυσταλινα νερα στο λιμανακι της, ηταν τοσο τελεια τα νερα που ο κοσμος ενθουσιασμενος επεφτε με βουτιες απο το καραβακι μεσα στη θαλασσα...Δεν ειχα ευκαιρεια να την εξερευνησω πολυ βεβαια, γι'αυτο θα περιμενω και το δικο σου βιντεακι!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΕΣΧΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ


KONΞ OONΞ ΠANΞ — KONΞ OONΞ ΠANΞ — KONΞ OONΞ ΠANΞ ::: NOHMONEΣ EΛΛHNEΣ ΠPOΣ ΣYMΠANTIKH IEPAPXIA MEΣΩ ANΔPOMEΔIΩN THΣ KOIΛHΣ ΓHΣ _ ΣYMΠANTIKH IEPAPXIA AKYPΩNOYME TO ΠPOHΓOYMENO KONΞ OONΞ ΠANΞ ME OΠOIO EKTEΛEΣAME NOMIKO EΛIΓMO EΠITAXYNΣHΣ TOY TEΛOYΣ TΩN EΓKΛHMATΩN TOY ΣIN ΣIΩN ΓIAXBEX KATA TΩN BIOΛOΓIKΩN ZΩNΩN TOY ΠΛANHTOY MAΣ_

EIΣ AYTO TO KONΞ OONΞ ΠANΞ ΠPOTEINAME ΣTON ΣIN ΣIΩN NA EΠIKAΛEΣΘEI THN KENTPIKH ΔIKAIOΣYNH TOY ΓAΛAΞIA ANΔPOMEΔAΣ ME TAYTOXPONH ΠAYΣH TΩN EΓKΛHMATΩN TOY KATA TOY ΠΛANHTOY MAΣ_

EAN O ΣIN ΣIΩN ΔEXOTAN , ΘA EIXE NOMIKO ΔIKAIΩMA EΠIBIΩΣEΩΣ MEΣΩ ΠPAΞEΩN EΞIΛEΩΣEΩΣ_ EAN ΔEN ΔEXOTAN , KAI ΣKΛHPYNE THN ΣTAΣH TOY , TOTE AΦ’ ENOΣ EXANE TO ΔIKAIΩMA EΠIBIΩΣEΩΣ ME ΠPAΞEIΣ EΞIΛEΩΣEΩΣ ΛOΓΩ MEΓIΣTOY ΔOΛOY , KAI AΦ’ ETEPOY H ΣYMΠANTIKH IEPAPXIA ΘA HTAN YΠOXPEΩMENH NA EΞONTΩΣEI AMEΣΩΣ TΩPA TON ΣIN ΣIΩN KAI ΛOIΠOYΣ OYPANIOYΣ KAI ΓHINOYΣ ΔPAKONIANOYΣ._

O ΣIN ΣIΩN ΔEN ΔEXΘHKE EΠIKΛHΣH ΔIKAIOΣYNHΣ ΓAΛAΞIA ANΔPOMEΔAΣ KAI ΣKΛHPYNE THN ΣTAΣH TOY ΔIA ΠΛHPH ΓENOKTONIA ANΔPOMEΔIΩN KAI ΣEIPIΩN ANΘPΩΠΩN — ZΩΩN — ΔENΔPΩN — ΛOIΠHΣ XΛΩPIΔOΣ TOY ΠΛANHTOY MAΣ_

APA EIΣΘE NOMIKΩΣ YΠOXPEΩMENOI NA TON EΞONTΩΣETE AMEΣΩΣ TΩPA , AYTON KAI ΛOIΠOYΣ ΔPAKONIANOYΣ TOY ΓAΛAΞIA MAΣ_

EAN ΔEN TO ΠPAΞETE , TOTE ΔEN YΠAPXEI NOMOΣ KAI TAΞH ΣTO ΠAPON ΣYMΠAN , KAI EIΣΘE AYTOKTONOI ANAΞIOI ΣEBAΣMOY KAI YΠAKOHΣ MAΣ_

KONΞ OONΞ ΠANΞ — KONΞ OONΞ ΠANΞ — KONΞ OONΞ ΠANΞ___

=============================================================

ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ??? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ?? ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ DARK WEB (ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ?? ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ Ο ΡΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ "ΒΟΘΡΟ"??? ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΞ-ΟΝΞ-ΠΑΝΞ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ???, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ...), ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΣΤΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΕΛΟ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΥΦΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ, ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΩΜΕΝΟ ΚΟΡΟΙΔΟ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ....

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου του κόμματος "ΝΙΚΗ" του κ.Νατσιού 

Απάντηση στα ψεύδη του κ. Βελόπουλου

Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σε εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου σήμερα 23/5, καταφέρθηκε εναντίον της ΝΙΚΗΣ την οποία αποκάλεσε «υποκομματίδιο», φτιαγμένο από τη Νέα Δημοκρατία για να ανακόψει την Ελληνική Λύση και μάλιστα επικαλέστηκε ότι «έχει και στοιχεία».

Κάκιστη η επιλογή του κ. Βελόπουλου να υποβαθμίσει την δημοκρατική γνώμη 172.000 Ελλήνων, οι οποίοι γνωρίζουν σαφώς τις επανειλημμένες και ξεκάθαρες δημόσιες δηλώσεις μας, ότι η ΝΙΚΗ θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία καταστροφική για την Ελλάδα και δεν πρόκειται επ’ουδενί λόγω να συνεργαστεί μαζί της. Θα το επιβεβαιώσει στον ίδιο τον κ. Βελόπουλο και ο κατά σάρκα αδελφός του, ο εκλεγείς βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Δημήτρης Βενιέρης – Βελόπουλος.

Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα «στοιχεία» του, τα οποία εμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα «χειρόγραφα του Ιησού» που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του. Ενδεχομένως τα «στοιχεία» να συναγωνίζονται σε γνησιότητα και το υποκοριστικό «Φραγκούλης», με το οποίο βάπτισε τον τότε υποψήφιο (και νυν Ευρωβουλευτή) Εμμανουήλ Φράγκο, ώστε ο ανύποπτος πολίτης να πιστέψει ότι τάχα μαζί του συστρατεύθηκε ο γνωστός απόστρατος στρατηγός κ. Φραγκούλης Φράγκος.

Ας αναρωτηθεί το εκλογικό σώμα, πώς γίνεται ο κ. Βελόπουλος να μας κατηγορεί ως «δεκανίκι της ΝΔ» και ταυτόχρονα να προσπαθεί για πεντακομματική Βουλή, δηλαδή αυτά ακριβώς που επιδιώκει και η ΝΔ ώστε να αλλάξει ανενόχλητη το Σύνταγμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Ξέχασε ο κ. Βελόπουλος τη δική του θητεία στη Νέα Δημοκρατία όταν διαλύθηκε το ΛΑΟΣ με το οποίο ψήφισε και ο ίδιος το πρώτο μνημόνιο. 

Ξέχασε ο κ. Βελόπουλος ότι δεν θεωρεί προδοσία την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. 

Άραγε οι ψηφοφόροι του γνωρίζουν ότι η ιστοσελίδα «pro news» που συστηματικά στηρίζει την Ελληνική Λύση πετώντας λάσπη και συκοφαντίες για τη ΝΙΚΗ, ανήκει επίσημα στην DNM Group, της οποίας ιδιοκτήτης και διευθυντής είναι ο κ. Αναστάσιος Γκουριώτης, συνεργασθείς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Κυβερνήσεων ΝΔ; Γνωρίζουν ότι ο όμιλος που μας αποκαλεί «μαξιλάρι» της ΝΔ, είναι εκείνος που δίνει έντυπά του για διανομή στον Ελεύθερο Τύπο;

Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. «Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου»; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του «Ιησούς και Δίας», μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δε μπορεί να αυτοτιτλοφορείται «ορθόδοξος».

Προτείνουμε στον κ.Βελόπουλο να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δικών του θέσεων, αφήνοντας κατά μέρος την υπηρεσία του στα εκλογικά συμφέροντα της ΝΔ, που είναι να φιμώσει και να διαστρεβλώσει τη φωνή της Νίκης. Πόσο δύσκολο του είναι να κάνει έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα; 

«Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο Λαός μας. Στις 25 Ιουνίου ο χρόνος αυτός τελειώνει. Στις 25 Ιουνίου έρχεται η Νίκη του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Η Νίκη μπαίνει στη Βουλή και οι αλήθειες θα ακούγονται πεντακάθαρα.

ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ!


Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ πια με την κατάπτυστη, όπως την έχουν καταντήσει, διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας, αλλά ο φίλος και συνάδελφος Γιώργος Βενιέρης μού ζήτησε να πω την άποψή μου στην εκπομπή που έκανε χθες το μεσημέρι στο KOS TV. Του την είπα, λοιπόν, χωρίς φόβο, χωρίς αμνησία και με πολύ πάθος!

ΣΧΟΛΙΑ:

Καλά τα ειπε ο Ιωσηφ σε γενικες γραμμες. Νοθεια σιγουρα εγινε, τα νουμερα της απογραφης με τα  νουμερα των εγγεγραμμενων εχουν μεγαλη αποκλιση, την SINGULAR την ελεγχει ανθρωπος του Μητσοτακη, και στις Σοφαδες Καρδιτσας η αστυνομια επιασε στα πρασα ΣΥΡΙΖΑΙΟ βουλευτη να προσπαθει να εξαγορασει με μεγαλο χρηματικο ποσο τους ψηφους των ΡΟΜΑ !!! Ενα 20-ρικο η καθε ψηφος (!!!), ειναι σιγουρο λοιπον η νοθεια, το θεμα ειναι σε τι ποσοστο νοθευτηκαν τα αποτελεσματα, μικρο ή μεγαλο;;... Εγω ψηφισα το κομμα ΝΙΚΗ επειδη το διοικει ενας θεολογος δασκαλος που θα αγωνιστει για την ελληνο-ορθοδοξη παιδεια και για το δημογραφικο, 2 μειζονα ζητηματα επιβιωσης του εθνους και της νεας γενιας, σημερα οι νεοταξιτες μπιλντερμπεργκ και οπαδοι του ευγονιστη τραπεζιτη Ροκφελερ σαν την υπουργο παιδειας Κεραμεως εχουν επιτρεψει να υπαρχουν σχολικα βιβλια στην 1η Γυμνασιου που προωθουν την Παιδεραστια (!!!), καθως και παρα πολλα αλλα αισχη που προσβαλουν την ιστορια του εθνους μας, συνυπεύθυνοι σε αυτο το χαλι ειναι και οι γονεις που σκυψαν κεφαλι και δεν αντιδρανε σε αυτη την κακοποιηση της παιδειας, η ΑΠΟΧΗ ετσι οπως ειναι τωρα βοηθαει να κυριαρχησει ο νεοταξιτης μπιλντερμπεργκ Κουλης και θα αλλαξει και το συνταγμα τωρα αν επιτυχει την αυτοδυναμια και θα γινει καθεστως μετα που θα κρατησει χρονια, και αλιμονο μας, ελλας τελος... Αφηστε λοιπον τις αποχες και στηριξτε μικρα κομματα μπας και τους αναχαιτισουμε...με πολυκομματικη βουλη δεν θα μπορεσουν να βγαλουν αυτοδυναμια και θα αναγκαστουν σε συνεργασιες!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Μεθοδευμένα όλα και προσαρμοσμένα στο νέο εκλογικό σύστημα που το πρώτο κόμμα με ποσοστό άνω το 40% και το δεύτερο κάτω του 25% παίρνει όλο το πριμ των 50 εδρών. Τώρα με τον αέρα του νικητή και της πρωτιάς και ενδεχόμενη αύξηση της αποχής, η Ν.Δ θα μπορεί να δικαιολογήσει ακόμη και αύξηση του ποσοστού της και να πάρει και μέχρι 180 έδρες για να αλλαξει το σύνταγμα όπως αυτή το θέλει!! Ψηφίσανε και αυτοί που δεν ψήφιζαν και κανένα δικαστήριο δεν θα τολμήσει να μπει στην διαδικασία να ερευνήσει!! Εχει εγκαθιδρυθεί νέο ολοκληρωτικό καθεστώς με την ευθύνη βέβαια και όλων των κομματων της βουλής και που απλά χρειάζεται την τυπική επικύρωση των πράξεών του και κινείται δήθεν μέσα στα νόμιμα πλαίσια του συντάγματος, για να μη γίνει αντιληπτό!!!

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Dennis Lunarian - Η συζήτηση με τον Πορνομεταναστη


Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ESCORTS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ή ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΚΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 150 - 200 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ... 20 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΦΗΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ (ΕΩΣ ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ)...ΣΤΑ ESCORTS ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΝΕ...(ή ΑΤΟΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ)...ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ  (ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ D.N.A.) ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΩΠΙΣΜΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΦΑΚΛΑΝΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΙΕΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΙΑΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ 20-ΧΡΟΝΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΑΠΙΑΣΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΚΑΙ 20-ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΧΑΧΑ!!! 

Πορνομεταναστης σε νέες περιπέτειες


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ "ΘΑ ΠΗΔΗΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΘΕΛΗΜΑ" ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ (ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ 666) Η ΠΙΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ 999. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΛΗΜΑ, ΑΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η Γ.Ο.Χ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ (!!!) Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΩΖΕΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ...

Δημήτρης Νατσιός: Εθνική και ηθική υποδαύλιση των ελληνοπαίδων από το Υπουργείο Παιδείας


ΦΡΙΚΗ !!! Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ (ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑΣ (!!!)... ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2021 ΟΤΑΝ ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΤΑ 3 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ" (ΓEΩΡΓΙΑΔΗ - ΛΙΓΝΑΔΗ - ΜΙΧΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15"... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΡΙΖΟ-ΣΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΞΟΦΛΗΣΑΝ... (ΟΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ - DR. D. C. YERMAK)

Υ.Γ.: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ 2021 ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΣΙΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ)

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ !!!


ΣΚΕΨΟΥ ΟΙ 4.000.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!! Ε ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;!!! ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΑ !!! ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ...

Η αποχή ήταν πάνω από 60%. Μην πτοείστε. Τώρα αρχίζουμε


ΕΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60% ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 50% ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (!!!) ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ SINGULAR ...ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ 40%, 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.... 2.400.000 ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΥΛΗ ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΧΗ !!! (ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΑ 20-ΡΙΚΟ Η ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ)

Καρδίτσα: Την Πέμπτη στον Ανακριτή οι συλληφθέντες για προσπάθεια χρηματισμού ψηφοφόρων

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Γ@μημένα μουνόπανα δεν πρόκειται να ξεχάσω ΠΟΤΕ !!!!!!!

Ο αγαπημένος πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ» Δημήτρης Νατσιός στον Νίκο Ευαγγελάτο.



Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΒΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΦΙΛΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ή ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ή ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ), ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΕΣ ή ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΥΠΕΡΛΕΣΧΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΝΤΑΒΟΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ) Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΗΠΤΟΥ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΤΣΙΟ, ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ...


ΚΛΕΟ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΡΟΥΠΙ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ, ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ...

Υ.Γ.: ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ... ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Ποιο είναι το κόμμα Νίκη που έφτασε στο κατώφλι της Βουλής | OPEN TV


ΣΟΥΦΛΗ ΠΙΕΣ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΞΥΔΑΚΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ, ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ !!! ΩΣΤΕ ΛΕΕΙ ΤΑΧΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥΦΛΗ ;;; ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΡΗ;;;

'Έκτακτο δελτίο εκλογών "Τελικά αποτελέσματα" | Ράδιο Αρβύλα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2023 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2023 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οπως είχα προβλέψει σε αυτο το ιστολογιο βγηκε παλι πρωτος ο Δρακουμελ Μητσοτακης (Μιζοτακης), ξεχάστηκαν και η ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ και τα ΤΕΜΠΗ και οι παιδεραστες και οι υποκλοπες και η αποστρατικοποιηση των νησιων και ο πληθωρισμος και η ακριβεια και ολα, Μητσοτακη γαμιεσαι και τα σχετικα κατα τ'αλλα, ειδαμε ποιος γαμαει ποιον τελικα, Κουλης και πτωχευση μεχρι να σβησει ο ηλιος ρε κουφαλες!! Πανωλεθρία έπαθε (ευτυχως) ο Τσιπρας, με απωλεια 12% στα ποσοστα του (20% απο 32% το 2019), τα χαμενα ποσοστα του Τσιπρα πηγαν στο ΠΑΣΟΚ (ελεος!) στο ΚΚΕ και στην Κωνσταντοπουλου (Πλευση Ελευθεριας), ευτυχως πηγε κατα διαβολου ο σιχαμενος Βαρουφακης, το κομμα εκπληξη αυτων των Εκλογων ηταν το ελληνο-ορθοδοξο συντηρητικο αντιμασωνικο ΝΙΚΗ του κ.Νατσιου που σάρωσε στη Βορεια Ελλαδα και στην επαρχια, εφτασε στην πηγη αλλα δεν ηπιε ομως νερο, με ποσοστο 2.93% οριακο για να μπει βουλη και θα τσεπωσει την κρατικη ζουμερη επιχορηγηση με μεγαλες πιθανοτητες να μπει στη Βουλη τον Ιουνιο ή μετα απο 4 χρονια (εαν υπαρχει ακομα πλανητης και ελλαδα) !!! Ο μνημονιακος απατεωνας Βελοπουλος ανεβηκε με ποσοστο 4.5% απο 3.70% του 2019. Η Νεα Δημοκρατια ειναι στα ιδια περιπου επιπεδα με το 2019, λιγο ανεβασμενη στο 41%, λογω συστηματος απλης αναλογικης ομως δεν μπορει να σχηματισει αυτοδυναμη κυβερνηση και θα παμε σε δευτερες εκλογες οπως ειχα προβλεψει για να καψουν το συστημα της απλης αναλογικης, εκει θα παιχτει μεγαλη ΣΦΑΓΗ για την αυτοδυναμια, διοτι αν εχουμε πολυκομματικη βουλη τον Ιουνιο και μπουνε βουλη και τα κομματα ΝΙΚΗ και ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ τοτε αυτο θα εμποδισει την ΝΔ να πετυχει την αυτοδυναμια τον Ιουνη. Γνωμη μου ειναι οτι ο Μητσοτακης δεν θελει στην πραγματικοτητα την αυτοδυναμια και θα προτιμησει μια συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ και αλλους(;;;) ωστε να περασουν πιο αλωβητα την μεγιστη προδοσια των ΠΡΕΣΠΩΝ του ΑΙΓΑΙΟΥ και της αποστρατικοποιησης των Νησιων του Αιγαιου, ωστε να μη χρεωθει μονη της την προδοσια η "Νεα Δημοκρατια - Νεα Τουρκοκρατια". Εντονες ακουγονται και οι καταγγελειες για ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογες αυτες, καθως ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ διεφθαρμενος βουλευτης στην Καρδιτσα αποπειραθηκε να εξαγορασει ψηφους των Ρομα, ενω την εταιρεια SINGULAR LOGIC που βγαζει τα αποτελεσματα των εκλογων, την ελεγχει ανθρωπος της φαμιλιας Μητσοτακη!! Τελος παρολο την τεραστια προπαγανδα που εγινε στο ιντερνετ υπερ της ΑΠΟΧΗΣ το ποσοστο της αποχης μειωθηκε σε αυτες τις εκλογες και κυμενεται στο 40% απο το 43% του 2019 (Συμμετοχη 60%). Ψηφισαν φετος και ομογενεις απο χωρες του εξωτερικου (Αυστραλια, κλπ)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ...SINGULAR ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/

Τα αποτελεσματα δεν εχουν διασταυρωθει ακομα απο τα Πρωτοδικεια (δικαστες), αυτο φυσιολογικα θα γινει στις επομενες μερες, και αν διαπιστωθει καραμπινατη νοθεια κανονικα θα ακυρωθουν οι εκλογες, πραγμα που το θεωρω απιθανο με τετοια διαφθορα και λαμογιά που υπαρχει, αλλωστε ο στοχος τους (Αμερικανων, νεοταξιτων, κομματόσκυλων, κλπ) επιτευχθει, να παραμεινει δλδ στην εξουσια ο Μητσοτακης και η Νεα Ταξη Πραγματων (Κεραμεως, κλπ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Καρδίτσα: Πέντε συλλήψεις για απόπειρα νοθείας στις εκλογές 2023 - Βρέθηκαν 197 ταυτότητες
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/2023-197.html

Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/blog-post_71.html

Ταράζει τα νερά ο Στέφανος Χίος! Όλα όσα αποκάλυψε...
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/blog-post_21.html

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/blog-post_34.html

ΑΝΑΣΚΟΠHΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/blog-post_17.html

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
(KEIMENO MOY ΤΟ ΕΤΟΣ 2022)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2022/02/blog-post_22.html

Καρδίτσα: Πέντε συλλήψεις για απόπειρα νοθείας στις εκλογές 2023 - Βρέθηκαν 197 ταυτότητες


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Κανονικά μετά από αυτό με τους Ρομα και τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Βουλευτή και μετα απο το γεγονός της αποκάλυψης ότι την SINGULAR LOGIC δλδ την Εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών την ελέγχει άτομο που είναι συνεργάτης και φίλος της Φαμίλιας Μητσοτάκη, έχει αποδειχτεί ΠΛΗΡΩΣ η ΝΟΘΕΙΑ των ΕΚΛΟΓΩΝ, και αυτές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ !!!

e-Amyna: Συνελήφθησαν τρεις συνεργάτες του υποψηφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργιου Βαϊόπουλου και δυο Ρομά για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, σταυρωμένα ψηφοδέλτια και μεγάλο χρηματικό ποσό για εξαγορά ψήφων στις #εκλογές2023.

Καρδίτσα: Πέντε συλλήψεις για απόπειρα νοθείας στις εκλογές 2023 - Βρέθηκαν 197 ταυτότητες

Οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό στην στην Καρδίτσα. Ο κάθε Ρομά θα έπαιρνε 20 ευρώ για να πάει στις κάλπες με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Πόσα χρήματα βρήκαν πάνω τους.

Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καρδίτσα για απόπειρα νοθείας του εκλογικού αποτελέσματος.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/5) αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τα πέντε άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 197 δελτία ταυτότητας, όπως και πολλά «σταυρωμένα» ψηφοδέλτια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι 197 ταυτότητες θα δίνονταν από τους συλληφθέντες σε Ρομά για να πάνε να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή Καρδίτσας.

Ο κάθε Ρομά θα έπαιρνε 20 ευρώ για να πάει στις κάλπες με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο. Μάλιστα, πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες ομολόγησαν ότι ο σκοπός τους ήταν να στείλουν μαζικά Ρομά να ψηφίσουν το συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.

Παράλληλα, στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, κατασχεθήκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού προκειμένου ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/blog-post_71.html

Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ SINGULAR, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒAIΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ....

Σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του πρωθυπουργού με τον Σπύρο Μανωλόπουλο, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογές

Φιλικές και οικονομικές σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του Σπύρου Μανωλόπουλου, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογές, με την οικογένεια Μητσοτάκη. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Singular Logic θα διεξαγάγει εκλογές υπό αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς ο κ. Μανωλόπουλος και η εταιρία του Space Hellas, που είναι γνωστή για την ενασχόλησή της με αμυντικά συστήματα, αγόρασαν τη Singular to 2021.

Με δεδομένο αυτό, είναι να απορεί κανείς εάν η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δημιουργήσει «υπόνοιες για την αξιοπιστία του εκλογικού αποτελέσματος» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για νοθεία στις εκλογές έγινε για να διασκεδαστούν οι εύλογες απορίες που δημιουργούνται από τις διαπλεκόμενες σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:
https://www.newsbreak.gr/politiki/442101/filos-toy-mitsotaki-o-kleidokratoras-tis-epomenis-kalpis/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ταράζει τα νερά ο Στέφανος Χίος! Όλα όσα αποκάλυψε...
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/05/blog-post_21.html

Ταράζει τα νερά ο Στέφανος Χίος! Όλα όσα αποκάλυψε...


Ο.Ε.Α. ΠPOΣ ΓEEΘA — ΓEΣ — ΓEN — ΓEA

KYPIOI EΠITEΛEIΣ TΩN ENOΠΛΩN ΔYNAMEΩN , IΔETE TO BINTEO ΔIAΔIKTYOY ME TITΛO : «TAPAZEI TA NEPA O ΣTEΦANOΣ XIOΣ ! OΛA OΣA AΠOKAΛYΨE»__

KYPIOI EΠITEΛEIΣ , O MHTΣOTAKHΣ ΠPOKAΛEI NOΘEIA TΩN EKΛOΓΩN ME EΞAΓOPEΣ BOYΛEYTΩN AΛΛΩN KOMMATΩN ! AYTO EINAI ΣYNTAΓMATIKH EKTPOΠH._ ME KYΒEPNHΣH NOΘEIAΣ O MHTΣOTAKHΣ ME TON TΣIΠPA MEΘOΔEYOYN THN ΠPOΔOΣIA TΩN «ΠPEΣΠΩN TOY AIΓAIOY» ME TIΣ 5 ΣYNEΠEIEΣ ΠOY EIΔATE ΣTO ΣXETIKO KEIMENO , ΓIA NA XPEΩΘEI THN ΠPOΔOΣIA O EΛΛHNIKOΣ ΣTPATOΣ.__

MONH ΣΩTHPIA : ΣTPATIΩTIKOΣ NOMOΣ KAI KYPHΞH EKΛOΓΩN ME AΠOKΛEIΣMO TΩN ΠPOΔOTΩN «ΣYMΦΩNIAΣ TΩN ΠPEΣΠΩN» KAI ΠPEΣΠΩN TOY AIΓAIOY» , N.Δ. , ΣYPIZA , KINAΛ (ΠΑΣΟΚ) .__

16 /5/2023 _O.E.A. MEΣΩ KAPAΓEΩPΓIOY ΓIANNH , BOΛOΣ»._

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ


ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ) ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΗΔΗ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΧΑΣΚΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ), ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΑΘΕΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΧΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΓΟΝΕΙΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΛΠ). ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΦΜ-ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΗΡΙΟΝ-666 ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΓΚΕΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟ ή ΠΟΛΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ), ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ), ΚΛΠ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ (ΚΙΝΗΜΑ-21, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, ΚΛΠ)...ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΛΠΗ (ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-666, ΝΕΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΕΙΝΑ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΩΕ ΧΑΡΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΚΛΠ)

Ο ερημίτης, 11 χρόνια μόνος στα βουνά | Η ζωή μακριά από την κοινωνία


ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ, DEUS SIVE NATURA._

Επιστροφή στη φύση: Η απόφαση του ερημίτη. Ο Μάρκος είναι ένας ερημίτης που ζει στα βουνά εδώ και 11 χρόνια. Όταν ήταν νεότερος, ο Μάρκος ένιωθε ότι η ζωή του δεν είχε κατεύθυνση και δεν καταλάβαινε πλήρως το πραγματικό νόημα της ύπαρξής του. Αποφάσισε να ψάξει για κάτι που θα έδινε νόημα στη ζωή του. Τότε ανακάλυψε την ομορφιά και τη γαλήνη της φύσης. Είδε πόσο μικροί είναι οι άνθρωποι σε σύγκριση με τον κόσμο και πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε και να φροντίζουμε το περιβάλλον μας. Ο Μάρκος έφυγε από την πόλη και αποφάσισε να ζήσει μακριά από τη θορυβώδη ζωή της πόλης. Ο Μάρκος ζει στα βουνά, όπου η φύση είναι ανέγγιχτη και αγνή. Κάθε πρωί, ξυπνά από τον ήχο των πουλιών και τον ήλιο που ανατέλλει πάνω από το βουνό. Περπατάει στα μονοπάτια του βουνού και ανακαλύπτει νέα μέρη και κρυφά μονοπάτια. Η ζωή του Μάρκου είναι απλή και αυτάρκης. Φροντίζει τον κήπο του, φτιάχνει μόνος του το φαγητό του και κάνει τις δικές του δουλειές. Δεν χρειάζεται πολλά για να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Ο Μάρκος εκτιμά τη μοναξιά και τη γαλήνη της φύσης. Έχει μάθει να εκτιμά τα απλά πράγματα στη ζωή και είναι ευγνώμων για την ομορφιά γύρω του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΑΝΑΣΚΟΠHΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post_20.html

ΠΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ!


Χείμαρρος η δικηγόρος Μαρία Εξαρχουλάκου χθες, Παρασκευή 19 Μαίου 2023, δύο μόλις ημέρες πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαίου. Αγωνιστική, σταθερή, ειλικρινής, έντιμη και κυρίως γνώστρια της πολιτικής πραγματικότητας, δεν δίστασε για άλλη μια φορά να πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, επικαλούμενη αδιάσειστα στοιχεία που δεν επιδέχονται ουδεμίας αμφισβήτησης. 
Η Μαρία Εξαρχουλάκου κατεβαίνει στην Α' Αθήνας με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων. Είναι πιστεύω απ' τους λίγους υποψηφίους που αξίζει κανείς να τιμήσει με την ψήφο του.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 . Απ τον Τρικούπη μέχρι σήμερα . Γεύση από τους Πολιτικούς αλά Ελληνικό Κινηματογράφο


Ατάκες και στιγμιότυπα που άφησαν εποχή . Απ τον Σταυρίδη που θέλει να γίνει πρωθυπουργός μέχρι τον "Υπουργό" Μαυρογιαλούρο κι απ' τον Βουλευτή καλοχαιρέτα μέχρι τον Γκρούεζα , μας δίνουν με χιούμορ τα κακώς κείμενα στην σχέση πολιτικών και ψηφοφόρων. Τα σχόλια δικά σας

Δημήτριος Νατσιός - Κόμμα Νίκη


16-5-2023 Την τελική προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Μαΐου, το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα "Νίκη" στη Θεσσαλονίκη. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του κόμματος Δημήτριος Νατσιός. Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο Εμμανουήλ Γκλάβας, Ασφαλιστής, Υποψήφιος στην Α΄Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ο Ζώης Ζαρταλούδης, Δρ Γεωπονίας, Υποψήφιος στη Χαλκιδική, ο Νικόλαος Παπαδόπουλος, Δρ. Καρδιοχειρουργικής, Υποψήφιος στη Β΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και η Αλεξία Τάντση, Διδασκάλισσα Ξένων Γλωσσών, Υποψήφια στη Φλώρινα. Συντονιστής ήταν ο Δημήτριος Γκιούζελης, Στέλεχος επιχειρήσεων, Υποψήφιος στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το μοναδικό κόμμα που συμμετέχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκδήλωση με προσευχές. "Να θεωρείται τους εαυτούς σας μακάριους που είστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, διότι τιμιότερο και πολυτιμότερο πράγμα από την Ορθοδοξία δεν υπάρχει στον κόσμο. Η "Νίκη" εξαπλώνεται και το μήνυμα της Νίκης φτάνει από τη Θράκη μέχρι τη Γαύδο και από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τα ένδοξα Επτάνησα. Την Κυριακή των εκλογών γιορτάζουν οι Άγιοι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος και Ελένη. Την ημέρα αυτή, θα φύγει το ψευτορωμέϊκο και θα έρθει πάλι οι Ρωμιοσύνη. Μας λένε ότι μας υποστηρίζει η Εκκλησία, Μοναστήρια και οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.Τιμή μας και καμάρι μας. Δεν μας στηρίζουν μασωνικές στοές, μας στηρίζει το Γένος των Ελλήνων", τόνισε στην ομιλία του ο κ. Νατσιός. "Προχθές την Παρασκευή στην Πάτρα, ανακάλυψαν ότι ένα κόμμα κάνει προσευχή. Θα μπούμε στη Βουλή και θα σταυροκοπιούνται συνέχεια," σχολίασε ο Εμμανουήλ Γκλάβας στην ομιλία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ποιοι και γιατί συκοφαντούν τον Νατσιό (ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ)

Ποιοι και γιατί συκοφαντούν τον Νατσιό (ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ)

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ο Χίτλερ αντιδράει στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής | Luben TV

Ο.Χ.Ι. στις εκλογές. Δε θέλουμε να τους ψηφίσουμε. Θέλουμε να τους συλλάβουμε


Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ, Η ΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ... ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ, ΚΛΠ) ΕΑΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ... Υ.Γ.: Η ΜΑΡΙΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΧΑ ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟ ΟΝΕΙΡΟ" (ΜΕΛΑΝ ΟΝΑΡ), ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (!!!), ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ... (ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΥΠΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ - LEBENSRAUM ΤΟΥ Γ' ΡΑΪΧ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΔΑ ΜΕΛΟΝΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ)

Υ.Γ.: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΕΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ" ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ... Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΣΙΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΣΑΝ-ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ".

Υ.Γ.2: ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΓΑΜΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΑΣΦΑΛΕΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΤΑΡΙΖΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΑΣΦΑΛΕΣ:

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΦΙΛΛΙΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ


ΦΡΙΚΗ !!! ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΕΒΡΑΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΙΖΟΤΑΚΗ)...ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ... Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

Υ.Γ.: ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙ .... ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο γέροντας Φίλιππος ο Αγιορείτης μας καλεί να κάνουμε το εμβόλιο

Αγιορείτης Γέροντας Φίλιππος για Εκλογές 2023: Αξίζει να στηρίξουμε την κυβέρνηση – όχι στα ψέματα

BINTEO ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ:

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΑΝΑΣΚΟΠHΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΧΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΓΟΝΕΙΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΛΠ) ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΓΡΙΜΙ ΕΡΗΜΗΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥMΠΑΛΙΝ, ΜΗ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΡΟΤEΙΝΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ (Π.Χ. ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΙΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΜΕΓΑΛΟ" ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΛΠ), ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΡΙΖΟ-ΣΠΑΣΤΕΣ" (ΑΠΟΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ, Π.Χ. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΚΛΠ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΕΙΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΗΜΑ-21, ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ... ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ, ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ (Π.Χ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ), ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΚΙΝΗΜΑ 21" ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ-ΣΚΑΤΑΡΧΗΣ" ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 (ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ). ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ-21" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ... ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΝΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΙΚΗ + ΚΙΝΗΜΑ-21) ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ JP-MORGAN, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ "ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ" ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ή ΑΠΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΛΠΗ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ (ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΑ ΩΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ "ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ", ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ... ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ !!!

Υ.Γ.: ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ-666 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΝΙΚΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ....ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ-ΜΠΑΦΟΜΕΤ....