Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Έντ. Σνόουντεν: Μπαλόνια και εξωγήινοι είναι για να καλυφθούν οι υπαίτιοι...


7.833 προβολές 15 Φεβ 2023 #nordstream #Ρωσία
Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, το πρώην στέλεχος της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν πιστεύει ότι ο πανικός και τα σενάρια για την πιθανή εξωγήινη "παρέμβαση" με αγνώστου ταυτότητας στόχους που καταρρίφθηκαν πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά έχει σχεδιαστεί για να αποσπάσει την προσοχή των δημοσιογράφων από την έρευνα για την έκρηξη στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream. Υπενθυμίζουμε ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές σε εγκαταστάσεις LNG στις ΗΠΑ είχαν προκαλέσει συναγερμό στις αμερικανικές αρχές ασφαλείας, ενώ εικάζεται ότι πρόκειται για αντίποινα των Ρώσων στους Αμερικανούς. Εδώ το μόνο ερώτημα που υπάρχει είναι τι θα πράξουν οι Ρώσοι αν και όταν κατασκευαστεί ο East Med στην Ανατολική Μεσόγειο, ο οποίος είναι φυσικά εντελώς αντίθετος με τα συμφέροντα τους στην ευρύτερη περιοχή.

Υ.Γ.: Οι Αμερικανοι ανατιναξαν τον Ρωσικο αγωγο Nord Stream για να μοσχοπουλανε στα κοροϊδα τους Ευρωπαιους το σχιστολιθικο καυσιμο LNG 6 φορες ακριβοτερα απο το Ρωσικο Αεριο! Υποψιν οτι το καυσιμο απο σχιστολιθο ηταν η πατεντα Giolvas Gas του ελληνα εφευρετη Γκιολβα που κατοχυρωθηκε το 1957 !! Η ελλαδα εχει αυθονα αποθεματα σχιστολιθου, αλλα προτιμανε να αγοραζουνε πανακριβα τον αμερικανικο σχιστολιθο, για τοσο προδοτες μιλαμε!!!

Υ.Γ.2: Φυσικά είναι ΜΟΥΦΑ η δηθεν "εξωγηινη εισβολη", διοτι αν οντως ηταν εξωγηινοι, οχι μονο δεν θα καταρριπτωνταν, αλλα θα κατεστρεφαν για πλακα τις πρωτογονες γηινες αεραμυνες και τα πρωτογονα αεροπλανακια των αμερικανων...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙΤΗΣ ΓΚΙΟΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ" !!!