Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ. ΤΟ "ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩ...


25 Φεβ 2023  ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Αρχιτέκτων μηχανικός ο Δημήτρης Κορρές έχει γράψει τη δική του εκπληκτική ιστορία στον χώρο των υπερ-αυτοκινήτων, της μετακίνησης κτηρίων, της αναρρίχησης, της συμμετοχής του στην κατασκευή μεγάλων τεχνικών έργων και όχι μόνο.

Τον συνάντησα σήμερα στο σπίτι του, στα Μελίσσια. Ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν τέσσερις ώρες συζητώντας μαζί του, ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει σίγουρα και συνέχεια!


Mε αρεσει η υψηλη τεχνολογια και οι πατεντες, αυτα τα αυτοκινητα OFF-ROAD θα μπορουσαν ευκολα να εχουν χρηση και για στρατιωτικες εφαρμογες, και να τους βαλεις πανω και ενα εξακανο περιστροφικο πολυβολο MINIGUN σαν αυτο στην ταινια TERMINATOR-2 και μετα ας τολμησουν να κοπιασουν οι τουρκαλαδες, χαχα! Στις πατεντες εμεις οι ελληνες ειμαστε φοβεροι ακομα, γι'αυτο δεν καταφεραν οι μισελληνες και οι προδοτες να μας εξαφανισουν ακομα, θυμαμε ας πουμε οτι στην εποχη των μνημονιων ειχαμε αγορασει γερμανικα υπερσυγχρονα αρματα LEOPARD-2 HELL διχως βληματα (!!!), ενω δεν ειχαμε αξιολογα TOMA για να τα υποστηριξουν στο πεδιο της μαχης, οποτε καποιοι μαγκες σκεφτηκαν να βαλουν στο απαρχαιωμενο ΤΟΜΠ M-113 (εποχης ΒΙΕΤΝΑΜ) ενα περιστροφικο πολυβολο MINIGUN που το κανιβαλησαν πιθανον απο παλια PHANTOM, με αποτελεσμα να μετατραπει σε ακρως φονικο οπλο στο πεδιο της μαχης!! Επισης και το παλιο καλο αντιαεροπορικο ARTEMIS-30 του Γκιολβα εχει αποδειχτει οτι ειναι αριστο οπλο και για εδαφικη χρηση εναντιον τουρκικων αποβασεων στα νησια, διοτι σε διαμόρφωση οριζοντιας βολης εναντιον στοχων εδαφους και θαλασσης θεριζει τα παντα. Λεω τωρα ενα απλο παραδειγμα, υπαρχουν χιλιαδες τετοιες πατεντες και κανιβαλισμοι που εχουν γινει σε εποχες πολυ δυσκολες για την οικονομια της χωρας και για τα εξοπλιστικα, και ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ιδεα, ευτυχως που τα δειχνει ο Ιωσηφ και μας ανεβαζει το ηθικο!! Υ.Γ.: φυσικα τωρα με τα νεα RAFALE και τις ψηφιακες Φρεγατες και κορβετες, θα κοπει τελειως η ψευτομαγκια και το θρασσος των Τουρκων...οποτε ας ξεχασουν τις γαλαζιες πατριδες, τρομαρα τους!!