Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ! "ΔΩΣ ΜΟΙ ΠΑ ΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΝ ΓΑΝ ΚΙΝΑΣΩ!"



27 Φεβ 2023 ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Δεν ταύτισα τυχαία τον Δημήτρη Κορρέ με τον διάσημο μαθηματικό, φυσικό και μηχανικό της Μεγάλης Ελλάδας. Γιατί ο ταλαντούχος αυτός αρχιτέκτων και μηχανικός δεν έγινε διεθνώς γνωστός μόνο για το Korres Project, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μετακινεί ογκώδη και βαριά αντικείμενα, κτήρια και εκκλησίες, σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων πολλές φορές! Και είναι αυτές ακριβώς οι γνώσεις και οι ικανότητές του που τον αναδεικνύουν, δικαίως πιστεύω, σε γνήσιο απόγονο του Αρχιμήδη!

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ:

Έπαθα πλάκα! Σπάνια ιδιοφυΐα αυτος ο κύριος! Μου φαινεται απίστευτο και θλιβερο πως γινεται τετοια πολυμηχανα ατομα να καταλληγουν χωρις χρηματα αρκετες φορες, και κατι αλλα λαμογια και αχρηστοι να θησσαυριζουν κανωντας και πολυ κακο στην κοινωνια!

Ιωσηφ, την επομενη φορα που τον δεις, ρωτα τον αν μπορει να παει ενα βραδυ στην Κωνσταντινουπολη να μας φερει την Αγια Σοφια στην Ελλαδα...χωρις να τον καταλαβουν. Και να αφησει ενα σημειωμα: "Ηρθα βραδυ. Κορρες"

Από Ελλάδα δεν έχει περάσει κανείς!!!!! Όλοι αυτοί οι γεεθάδες με τις πουλάδες κτλ που αποφασίζουν εξοπλισμούς κ.α. Και ο μέγας αυτός δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ένα πρότζεκτ. Που με χαρτιά και bic βάζει κάτω υπολογιστές!!!! Σε παρακαλώ Ιωσήφ μην ξαναδείξεις τέτοια συνέντευξη. Η στεναχώρια που μας έπιασε δεν περιγράφεται. Αυτή η συνέντευξη είναι από τα μεγαλύτερα χαστούκια. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ για όλη την Ελλάδα και το λαό της. Να χει ζωντανό τέτοιο ΚΕΦΑΛΙ και συνεργάτες και να μην έχει δώσει ένα δείγμα π.χ στην πυροσβεστική, στρατό κοκ. Μόνον οι θηλιές

Επειδη μιλησες για γαλονάδες και επειδή εχω μελετησει πολυ την υποθεση Γκιολβα και εχω ολα τα ντοκουμεντα, υπηρχε το 1982 ενας υπουργος αμυνας του ΠΑΣΟΚ που ηθελε να δωσει 18 εκατομμυρια δραχμες (σημερινα περιπου 200 χιλιαρικα) για αρχική χρηματοδοτηση στον Γκιολβα για εφαρμογες του πανω σε συστηματα ΛΕΗΖΕΡ για την εθνικη αμυνα (απο τοτε !!! 1982 μιλαμε) τελικα τα λεφτα δεν εφτασαν ποτε στο Γκιολβα, διώξαν και τον υπουργο, και αργοτερα αυτος ο υπουργος παρατριχα να τον σκοτωσει η 17 Νοεμβρη, τυχαίο; δεν νομιζω... Υ.Γ.: Και μη βγουν παλι τα Τρολς να αμφισβητησουν γιατι μπορω να τους συντριψω με τα χιλιαδες διασταυρωμένα ντοκουμεντα και εγγραφα που εχω...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΡΕΣ. ΤΟ "ΙΕΡΟ ΤΕΡΑΣ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΤΗΡΙΩ...