Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Η επομένη ημέρα του μεγάλου σεισμού σε Τουρκία-Συρία | 07/02/2023 | ΕΡΤ


***ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ***

Με περισσότερους από 5.000 νεκρούς προς το παρόν σε Τουρκία και Συρία, οι ελπίδες χάνονται για εκείνους που έμειναν πίσω μετρώντας τις πληγές του εγκέλαδου.

Η "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ, ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΨΗ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ...

Εμμανουήλ Νικολάου Πέτρου
Σ.Ε.Α.Π. (Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού)

ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Με δύο NAVTEX η τουρκομογγολία θέτει θέμα στην Ελλάδα για την διεξαγωγή ασκήσεων ανατολικά της Κρήτης και δυτικά της Χίου! 
Οι ημερομηνίες των τουρκομογγολικών NAVTEX είναι 6 Φεβρουαρίου, δηλαδή χθες, την ημέρα του μεγάλου φονικού σεισμού με πάνω από 4000 χιλιάδες θύματα Κούρδων και Σύριων και που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.
Οι τουρκομογγόλοι δείχνουν για άλλη μια φορά τo αληθινό τους πρόσωπο και επικαλούνται για τη μεν περιοχή της Κρήτης ότι περιλαμβάνει περιοχή που έχουν δεσμεύσει και για τη δε Χίο ότι παραβιάζει τη συνθήκη της Λωζάννης και όσα προβλέπει περί «αποστρατικοποίησης».
Εχθές με αυτόν τον καιρό στη Λέρο είχαμε πνιγμένους μετανάστες, σήμερα πάλι στην Μυτιλήνη το ίδιο.
Υ.Γ
Μην είστε αφελείς, ο τουρκομόγγολος αν δεν εισβάλει στα νησιά και δολοφονήσει εμάς και τις οικογένειες μας, δεν πρόκειται να ησυχάσει!