Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: Στρατιωτικό όχημα που καταρρίπτει drones


208.357 προβολές  2 Δεκ 2022
Ο «Μινώταυρος» είναι ένα στρατιωτικό αμυντικό όχημα το οποίο έχει κατασκευάσει η ελληνική εταιρεία Soukos Robots με έδρα τη Λάρισα. Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με laser και έχει τη δυνατότητα να καταρρίπτει drones, όπως και άλλα εχθρικά οχήματα.

Συναντούμε τον εφευρέτη και ιδρυτή της Soukos Robots, Κωνσταντίνο Σούκο, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Όπως θα δείτε και στο video, εδώ και δεκαετίες, ο Κωνσταντίνος Σούκος έχει κατασκευάσει πολλά καινοτόμα πράγματα. 

Είναι γνωστός, και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, από την «Κασταλία», ένα μηχάνημα που ανακυκλώνει πυρομαχικά ακόμα και χημικά. Μάλιστα για το συγκεκριμένο έχει συνάψει συνεργασία ακόμα και με τον στρατό των ΗΠΑ, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια. 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΑΡΗΜΠΑΛΙΔΗ (ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!) :

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ LASER ΕΝΑΝΤΙΟΝ DRONES, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONES, ΟΙ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ+ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (CASUS BELLI) ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΛΟΪΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο δημιουργός του "Έλληνα φονιά" των drones αποκαλύπτει τα μυστικά του!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΕΣ ΜΟΥ; OΠΟΤΕ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΚΥΒΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ;;;

ΜΟΝΑΧΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΠΟ ΓΛΥΚΟΥΛΗΔΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σωτήριος Σοφιανόπουλος και τα περί ομάδος ..."Έψιλον"

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙΤΗΣ ΓΚΙΟΛΒΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ" !!!

Καίτη Γκιόλβα (δείγμα παραγωγής)