Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝ ΟΨΕΙ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΥΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ:

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ PRIME NEWS, ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΩΣΕ ΜΕ ΑΒΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ (ΨΩΡΑ), ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ, ΜΕ ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΝΑΤΟΪΚΗΣ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ M.R.A./ΕΨΙΛΟΝ-666 (ΠΛΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ), ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ, ΚΛΠ), ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΦΩΝ). 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ PRIMENEWS:

Σας παραμυθιαζει οταν λεει οτι δηθεν αποκηρυξε τον Χιτλερισμο, στο τελευταιο βιβλιο του μιλαει για το δογμα του Ζωτικου Χωρου - Lebensraum που ειχανε οι Γερμανοι και ειδικα ο Χιτλερ, ενω υποστηριζει και την Μελονι, την θαυμαστρια του Μουσολινι...εξω οι Φασιστες και οι Ναζι απο την Ελλαδα...

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΙΒΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ, ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΔΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ.
TO PRIME NEWS ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ "ΥΠΕΡΙΩΝ", ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΙΟ ΤΙΤΑΝΑ ΥΠΕΡΙΩΝ:

Νίκος Λακόπουλος
ΦΑΚΕΛΟΣ «ΟΙ ΝΑΖΙ»
¨Θα αντικαταστήσουμε τα ιουδαιο-χριστιανικά δόγματα με μια νέα κοσμοθεωρία¨!

Ιούλιος Αύγουστος 2007. Το περιοδικό της «Χρυσής Αυγής» γράφει πως «το μακροβιότερο κίνημα των ελλήνων εθνικιστών δεν είναι αρνητικό στην αναβίωση της ελληνικής πατρώας θρησκείας». Για τη αναβίωση της δεν θα ζητήσει- λέει- την άδεια της Εκκλησίας Α.Ε. από κανένα «καθεστώς της εβραιοκαπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης». Ο μακροπρόθεσμος στόχος της  «Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως» είναι «ο εξοβελισμός των ιουδαιοχριστιανικών δογμάτων και η αντικατάσταση τους με μια εθνικιστική παγανιστική κοσμοθεωρία».
Το νέο καθεστώς θα εξοβελίσει την «ιουδαϊκή μοιρολατρεία» και ο Υπερίων θα ανατείλει ξανά. Ο Απόλλων θα επιστρέψει στη γη του ξανά από την Γη των Υπερβορείων, όπου είναι εξόριστος.

ΠΗΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΔΩ: https://tinyurl.com/muh8h8jt

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΦΙΚΡΑΤΗΣ" ΕΝΩ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΚΡΟΝΙΟ ΤΙΤΑΝΑ" !!!

ΑΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ !!!

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΡΟΝΙΟΙ (ΤΙΤΑΝΕΣ, ΥΠΕΡΙΩΝ, ΜΟΛΩΧ, ΚΛΠ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ-ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (ΠΗΓΕΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ, WIKIPEDIA)._
ΒΛ. ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΔΙΟΓΕΝΩΝ-ΚΡΟΝΙΩΝ._

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ._

Υ.Γ.: ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ BEST-TV ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ-ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΑ