Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ο "ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ" ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !!!


Συγχαρητήρια Μιχαλη! Επιτέλους αναγνώριση και απο ενα μεγάλο ιδιωτικο ελληνικο καναλι! Πρεπει καποτε και αυτο το ανάλγητο κρατος να ενδιαφερθει και να αξιοποιησει το ταλεντο σου για ενεργειακη αυτονομια σε πολυ μεγαλυτερη κλιμακα! Σου ευχομαι τα καλυτερα! 

Υ.Γ.: Ξεχασατε ομως να δειξετε την νεα σου πειραματικη συσκευη βιοσυντονισμου που θεραπευει με συχνοτητες!

Υ.Γ.2: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ !!!

Υ.Γ.3: Για την απαραδεκτη σταση του Σρόιτερ στη συνεντευξη με τον Σωρρα, αλλα πιστευω οτι ηταν "στημενο" για να περασει την εικονα ξερω γω ενος Ψωρρα Νταβατζη που θα σαρωσει ταχα ολο το σαπιο συστημα, στην ουσια διαφημιζε τον Ψωρρα...οπως ακριβως στηθηκε και η εκπομπη του Παπαδακη με τον Κασιδιαρη να χτυπαει την Κανελη, παντα για τους ιδιους στημενους λογους οπως και με τον Ψωρρα! Τωρα στην εκπομπη του Σροϊτερ στο ALPHA με τον Μιχαλη Καλογερακη, με παραξενευσε ο τιτλος "Ο ΚΟΥΖΟΥΛΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ", εψαξα να δω τι σημαινει η λεξη, και ειδα οτι σημαινει "Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ", πανε εμμεσα δλδ να γελοιοποιησουν τον Μιχαλη οι διαπλεκομενοι των βοθροκαναλων, σιγουρα θα φχαριστιωταν αυτοι αν εκανε το λαθος να εμφανιστει και στην Ανιτα Πανια...οπως την πατησε ο Γκιολβας, και καταστραφηκε η υστεροφημια του στα ματια της "κοινης γνωμης"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο ΤΕΣΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ τι είναι το ΑΛΘΕΞΙΣΤΡΟΝΙΟΝ ;

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ