Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ...


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑΣ... ΔΙΟΤΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΤΕ... ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΤΡΕΛΑ ή ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (ΒΛ. ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ...)... ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΣ !!! (Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ)...


Σπυρίδων Βούκαλης
15 ώρ.  · 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ.....

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ ΤΗΝ Κυριακή 8 Μαΐου 2022, ΩΡΑ 18:00

Φιλιππικός κατά της έξυπνης δικτατορίας
Γνωσιακός εμβολιασμός στο αμφιθέατρο του Συντάγματος
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ.

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, ώρα 18.00, στο αμφιθέατρο του Συντάγματος, θα διενεργηθεί μαζικός γ ν ω σ ι α κ ό ς εμβολιασμός των ψεκασμένων-αντινεοταξιτών πολιτών με μικρόφωνο παραδοσιακής τεχνολογίας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ένας πρώην αναπληρωτής καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Κομοτηνής, ο οποίος καταγγέλθηκε ως προπαγανδιστής των ατομικών ελευθεριών και της αξίας του ανθρώπου από φοιτητή της ΔΑΠ που ενήργησε υπό την καθοδήγηση της ιατροφασιστικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, διάβαζε: Νέας Δικτατορίας.
Λόγω πιθανών παρενεργειών (ιδίως αναφυλαξία ή προσωρινή παράλυση) από την έγχυση της α λ ή θ ε ι α ς σε υπερβολική δόση καθώς και από το γκρέμισμα του θαυμαστού α ν ά π ο δ ο υ κόσμου, παρακαλούνται οι τυχόν παρείσακτοι υ γ ε ι ο ν α ζ ι σ τ έ ς, που αυτοχαρακτηρίζονται ως αψέκαστοι, να έχουν μαζί τους παυσίπονα με αντιφλεγμονώδη δράση.

Να θυμάστε τα συνθήματα που σας έμαθαν μέσα από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου:

• Κάθε εγκεφαλικό τρύπημα με την βελόνα της αλήθειας μετράει!
• Κανείς ψεκασμένος-συνωμοσιολόγος δεν μπορεί να αρνηθεί τον γνωσιακό εμβολιασμό! Η αμφισβήτηση της επιστήμης και των ειδικών της ειλικρίνειας απαγορεύεται!
• Όλοι μαζί οι ψεκασμένοι-συνωμοσιολόγοι θα χτίσουμε το τείχος ανοσίας που θα αναχαιτίσει την διασπορά του φασιστικού ιού!
• Μηδενική ανοχή στα υγειοναζιστικά κρούσματα!
• Είναι η ώρα της κοινωνικής αλληλεγγύης για να σωθεί η πατρίδα από τους αψέκαστους!
• Εμβολιάσου με την αλήθεια που τσακίζει κόκκαλα για να πάνε στα τσακίδια οι βιοεξουσιαστές και τυραννικοί ρυθμιστές της ζωής μας.
• Μόνο με τον γνωσιακό εμβολιασμό θα προστατεύσεις τον εαυτό σου και τους άλλους!
• Δείξε επιτέλους ατομική ευθύνη και κάνε το καθήκον σου.
• Αν δεν ρισκάρεις την υγεία ή και την ζωή σου, αποδεχόμενος να φας χημικά με εντολή του ολοκληρωτικού καθεστώτος, δεν θα μπει τέλος στην πανδημία του ιατροφασισμού!
• Εμβολιάσου! Εμβολιάσου! Εμβολιάσου! Αλλιώς το κράτος θα κλέψει τον παρά σου…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

"ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ" Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ