Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Σάλλος ξέσπασε παγκοσμίως με την δήλωση Λαβρωφ περί εβραίου Χίτλερ!


Σάλλος (υποκριτικός) ξεσπασε παγκοσμιως με την δηλωση του Ρώσου Υπουργου Εξωτερικων Λαβρωφ οτι ο Χιτλερ ηταν εβραικης καταγωγης! Εξαλλου και ο προεδρος της Ουκρανιας Ζελενσκυ ειναι εβραικης καταγωγης και ταυτοχρονως συνεργαζεται με τα Ναζιστικα Ταγματα Αζοφ της Ουκρανιας εναντιον των Ρωσων! Αλλα ας δουμε κατα ποσο αληθευουν αυτες οι δηλωσεις, πρωτοφανεις δηλωσεις Λαβρωφ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΙΣΛΕΡ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ:

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΙΤΛΕΡ" ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΧΙΣΛΕΡ" ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΧΙΤΛΕΡ" ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΔΩ:
Surnames in Dictionary of Jewish Surnames from Galicia
Hiter • Hitinger • Hitler • Hitmann • Hitner • Hitnik • Hitstein

Επιπλεον συμφωνα με τη Wikipedia και πολλες αλλες ιστορικες πηγες (αξιοπιστα βιβλια, κλπ), ο Χιτλερ απο το 1933 - 1938 ειχε στο διοικητικο συμβουλιο της Τραπεζας του Γ'Ραιχ τον Γερμανοεβραιο τραπεζιτη Μαξ Βαρμπουργκ. Ο Χιτλερ εγινε δικτατορας το 1933. Πως γινεται ο Χιτλερ να κυνηγουσε ανελεητα τους εβραιους, και ταυτοχρονα να ειχε στην κεντρικη τραπεζα του εναν Εβραιο, για 5 ολοκληρα χρονια;;!!! Μαλιστα ο Βαρμπουργκ ηταν δεξι χερι των αλλων γνωστών εβραιων τραπεζιτων Ροτσιλντ (με χαζαρικες ομως ριζες, δηλαδη εβραιο-μογγολικες!). O Χιτλερ συνεργάστηκε με τον εβραιο τραπεζίτη Μαξ Βαρμπουργκ και δεν πείραξε καθόλου ούτε τους εβραιους τραπεζίτες Ροτσιλντ, οι οποιοι Βαρμπουργκ+Ροτσιλντ μετα τον πόλεμο έγιναν ακόμα πιο πανίσχυροι και ζάπλουτοι, ενώ ο Χίτλερ δεν πείραξε καθόλου ούτε την Ελβετία, δλδ το κέντρο του διεθνούς Σι(ω)νισμού οπού εκεί φυλάσσετε ο παγκόσμιος χρυσός (Στο Βουνό "ΣΙΩΝ" στην πόλη "ΒΑΣΙΛΕΙΑ" του...Ιεχωβα)!! ...Θεωρητικος του Ναζισμου ηταν ο εβραιος Ροζεν-μπεργκ. (Κανε συνειρμο με τα εβραικα ονοματα: Σπιλ-μπεργκ, και Ροζεν-σταϊν). Αλλά και ο φασίστας Μπενίτο Μουσολίνι ήταν Ιταλο-Εβραίος και το όνομα του στα εβραϊκα σημαίνει "ΜΠΕΝ-ιτο ΜΟΖΕ = Ο Γιος του Μωυσή"!!!
Φυσικα το πραγμα γινεται ακομα πιο ενδιαφερον αν αναλογιστουμε οτι και ο θεωρητικος του κομμουνισμου Καρολος Μαρξ ηταν εβραιος και το ονομα του βγαινει απο το εβραικο Μαρδοχαιος => Μαρχ => Μαρξ. Οι Στάλιν και Λένιν ήταν εβραίοι. Το αληθινό όνομα του Γεωργιανοεβραίου Στάλιν ήταν Τζιου(JEW)-γκασβίλι και σημαίνει "Ο Γιός του Εβραίου!". Ιδρυτης του ΚΚΕ στην Ελλαδα ηταν ο εβραιος Αβρααμ Μπεναρογια. Αλλα ακομα και ο Καπιταλισμος, ο θεωρητικος του Καπιταλισμου εχει εβραικο ονομα, και λεγεται Αδαμ Σμιθ !!! Αρα ολες τις "αντιθετες" πολιτικο-οικονομικες θεωριες-ιδεολογιες του 20ου Αιωνα, Κομμουνισμου - Καπιταλισμου και τον Ναζισμο, τις ιδρυσαν εβραιοι..., με σκοπό το διαίρει, γενοκτόνα και βασίλευε των Κινεζο-εβραίων-μασώνων επικυριαρχων και την προκληση 2 παγκοσμιων πολεμων στον 20ο αιώνα γενοκτονίας της λευκής+μαύρης φυλής από τους μογγόλους+εβραίους+σάξονες ενορχηστρωτές των πολέμων, και ενός τρίτου υπό εξέλιξη υβριδικού προς το παρόν παγκοσμίου πολέμου τώρα στον 21ο αιωνα, στα πρόθυρα όμως του πυρηνικού ολοκαυτώματος πρωτίστως εναντίον της Ευρώπης και της Ουκρανίας, δλδ της Ευρώπης ως κοιτίδος του λευκού πολιτισμού (γίνεται ήδη χρήση θερμοβαρικων βομβων στην Ουκρανια απο τους Ρωσους, που αντιστοιχουν σε ισχυ μικρου πυρηνικου οπλου, ανευ ραδιενεργειας) με σκοπό την καταστροφή του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και την τελική πλανηταρχία της καθαρόαιμης Κίτρινης Δρακονιανής Φυλής ΚΙΝΑΣ-888 & ΚΟΡΕΑΣ-777 !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΞ. ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Κο ΛΑΒΡΩΦ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ Γ'ΡΑΙΧ (ΑΠΟ 1933 - 1938) ΜΑΞ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ