Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

«Εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή αποφάνθηκε το δικαστήριο.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ "DRANG NACH OSTEN" = ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ...ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ (ΔΑΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ") ΠΟΥ ΞΕΜΥΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΟΜΩΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Ο ΛΑΓΟΣ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”…ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση από την πολιτική "ελίτ-αλήτ" της χώρας η οποία σε διάστημα 10 χρόνων φρόντισε να:

– Απεμπολήσει κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και ασυλίας

– Μετατρέψει τη χώρα σε μια υπανάπτυκτη χρεοκρατία πλήρως υποταγμένη σε ξένους θεσμούς, ξένα κράτη και ξένα συμφέροντα.

– Αλλοιώσει πληθυσμιακά τη χώρα εισάγοντας πληθυσμούς με νοοτροπίες και κουλτούρες συγκρουσιακές και επικίνδυνες για τη δημόσια ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη

– Συνάψει εθνικά επιζήμιες συμφωνίες υποχωρώντας σε ύψιστης σημασίας αντεθνικές διεκδικήσεις (βλ. μακεδονικό) και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ακόμα χειρότερες υποχωρήσεις θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την εδαφική κυριαρχία της χώρας μας.

– Καταστρέψει ή υποβαθμίσει οικονομικά μεγάλο μέρος της εθνικής (μικρο)αστικής τάξης οδηγώντας σε ανεργία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα τα λαϊκά στρώματα.

– Επιτεθεί σε κάθε πτυχή της ελληνικής ιστορίας επιτρέποντας την έκφραση σε δημόσιο επίπεδο απαράδεκτων απόψεων συκοφαντικές προς την σύγχρονη ελληνική ιστορία και τους πρωταγωνιστές της (βλ. την προετοιμασία του “εορτασμού” της εθνικής μας επετείου από την πουρόγρια Αγγελοπούλου, το ντοκιμαντέρ για το ’21 του ΣΚΑΪ κλπ)

– Υποβαθμίσει την ορθόδοξη θρησκευτικότητα στην σχολική εκπαίδευση, η οποία αποτελεί ύψιστο συστατικό στοιχείο του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού ή αλλιώς Ρωμιοσύνης καθιστώντας τους μαθητές ανίκανους να συνδεθούν με το παρελθόν της πατρίδας τους και τον πολιτισμό της

– Καταλύσει κάθε έννοια ελευθερίας, επιχειρώντας να απαγορεύσει κάθε άποψη που εναντιώνεται στο επίσημο αφήγημα και υιοθετώντας ολοκληρωτικές πρακτικές υποδούλωσης της προσωπικότητας με πρόσχημα την παρουσία ενός ακίνδυνου για τη συντριπτική πλειοψηφία παθογόνου μικροοργανισμού, προκαλώντας περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση μέσω της θέσπισης παρανοϊκών αμφίβολης αποτελεσματικότητας μέτρων.

– Υποταχθεί πλήρως και δίχως αναστολές στο υπερεθνικό τεχνοκρατικό τραπεζικό/βιομηχανικό σύμπλεγμα το οποίο επιδιώκει την πλανητική κυριαρχία σε επίπεδο φυσικών πόρων, τροφίμων, τεχνολογίας, υγείας και οπλικών συστημάτων με στόχο τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.

Μετά λοιπόν από την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή περί εγκληματικής οργάνωσης (την οποία συμμερίζομαι γιατί ναι συμμορίτες είναι οι άνθρωποι και ο Ρουπακιάς ένας κοινός εγκληματίας που έφαγε έναν άνθρωπο προσκείμενο σε μια έτερη συμμορία, αυτή των ακροαριστερών μπαχαλάκηδων) αναμένουμε την έκδοση μιας παρόμοιας απόφασης έστω για τους πρωταγωνιστές του πολιτικού κόσμου των τελευταίων 10 χρόνων. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που συντελούνται συστηματικά εις βάρος ενός ολόκληρου λαού και πολιτισμού, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δε θα γίνει.

Προσωπικά, δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό. Από εδώ και στο εξής, πολύ φοβάμαι, συμμεριζόμενος την γνώμη της κα Σουφλή, ότι οι αποφάσεις καθώς και οι ποινές θα είναι παραδειγματικές, για οποιονδήποτε τολμήσει να σηκώσει κεφάλι στο σύστημα, από οποιαδήποτε ιδεολογία, από όποια πλευρά, όσο χαζός η αγνός και αν είναι, θα γνωρίζει τι τον περιμένει. Δυστυχώς, το νομικό πλαίσιο πια του δεδικασμένου αποτελεί βάση για το μέλλον.

Ως μια υποσημείωση για το τέλος, ίσως το χτεσινό αλαζονικό μήνυμα του αλλοεθνή/αλλόδοξου περί όσων εφιαλτικών μας περιμένουν να μην ήταν άσχετο, τελικά. Ίσως, γνώριζε από εσωτερική πηγή το αποτέλεσμα και με αυτό κατά νου, ήρθε ώστε να “τρίψει” στη μούρη μας, όσα κατ’αυτόν απαγορεύεται να κάνουμε πλέον στην ίδια την Πατρίδα μας. Δεν είναι τυχαίες οι τοποθετήσεις των νοητικών πρακτόρων. Το σύστημα είναι σοφά μελετημένο και εστιασμένο, ώστε να χτυπάει σε κομβικά σημεία, όπου διαβλέπει εστίες αντίστασης.

Με όλα αυτά κατά νου, φαντάζομαι ότι έπεσαν τίτλοι τέλους και για το κόμμα του Κασιδιάρη, το οποίο ούτως ή άλλως δεν είχε χρήματα, άρα δε θα προχωρούσε πολύ… Μόνο η “Ελεύθερη Πατρίδα” απόμεινε από τα κόμματα. Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ελπίδα από το κυνοβούλιο, πλέον.

Δυστυχώς, ζούμε σε εφιαλτική πραγματικότητα, μας έδεσαν χειροπόδαρα. Οι εχθροί μας αποδείχθηκαν πολύ ευφυείς και προνοητικοί. Θέλω να αισιοδοξήσω, αλλά δε μου βγαίνει. Δυστυχώς, χάνουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

«Εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή αποφάνθηκε το δικαστήριο.
ΔΡΟΥΣΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
https://tinyurl.com/y54v3klk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post.html

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
(ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/blog-post_5.html

ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/blog-post_27.html

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post_6.html

ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post_26.html