Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΟΑΤΣΟ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ (ΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ-ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!! ΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ "ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ 16 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ" ΕΝΩ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ NAVTEX ΓΙΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ (ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ-HOT-SPOT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΑΦΓΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ : " ΕΝΑ ΠΑΛΗΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ" , ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΟ ΟΠΛΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΟΠΛΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ "._

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ::: ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕ ΠΑΛΗΑ ΤΥΦΕΚΙΑ--ΓΚΡΑΔΕΣ ΤΟΥ 1914 ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ._

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ Η "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΜΟΑΤΣΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 138 ΕΩΣ 151, ΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ._

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΜΗ-ΜΑΣΩΝΟΙ (NOT MASONS) ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΓΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ (NOT MASONS) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ (NOT MASONS) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ (NOT-MASONS) ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ KAI "AOZ" ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΑΛΒΑΝΩΝ-ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ-ΚΛΠ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ-888 (ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ = Ο ΜΑΚΡΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ TRANSIT").

Όλα τα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» ευθυγραμμίζονται, στον ένα ή τον άλλο βαθμό, και λένε «ναι στον διάλογο με την Τουρκία». Έναν «διάλογο» τον οποίο υπηρέτησαν εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να σέρνονται τώρα σε έναν νέο γύρο διαβουλεύσεων, με τους όποιους όρους να θέτονται από τον Ερντογάν και να γίνονται δεκτοί από τους «συμμάχους» μας. Φτάσαμε στο αισχρό σημείο να γίνονται μυστικά γραπτές συμφωνίες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και να το μαθαίνουμε μετά από μήνες. Είναι ολοφάνερο ότι η πίεση των ΗΠΑ και της Γερμανίας επί της Ελλάδας για «διάλογο» είναι πολύ μεγάλη και η προδοτική κυβέρνηση της ΝΔ αποδέχεται την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου. Υπάρχει, επομένως, πλήρης συγκάλυψη, και τελικά συνενοχή, από όλον τον εγχώριο συστημικό πολιτικό κόσμο για όλα όσα συμβαίνουν εναντίον της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας, με ό,τι σημαίνει αυτό για το παρόν και το μέλλον του Τόπου. 

Όλα τα συστημικά κόμματα, που πρόσφατα «ανακάλυψαν» ότι όντως υφίσταται τουρκική απειλή, μας καθησύχαζαν μέχρι πρότινος (μαζί με τα ΜΜΕ) ότι ο Ερντογάν «δεν πρόκειται να τολμήσει», «καταρρέει η οικονομία του», «ό,τι κάνει γίνεται μόνο για εσωτερική κατανάλωση», κτλ. Τώρα η «λύση» για όλους αυτούς είναι η «συμμαχική ομπρέλα». Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφωνίζει την ΝΔ ότι αποδέχεται και εφαρμόζει στην πράξη την Συμφωνία των Πρεσπών που αυτός είχε φέρει και υπερψηφίσει στην Βουλή. Δεν λέει, βεβαίως, την υπόλοιπη αλήθεια: ότι οι «Πρέσπες» του ΣΥΡΙΖΑ πάνε «πακέτο» με ό,τι ενδοτικό προωθείται τώρα από την νυν κυβέρνηση της ΝΔ από την Θράκη ως την Κύπρο, αποτελώντας κομμάτια της ίδιας εργολαβίας ξεπουλήματος. Ότι επί της ουσίας, έχουν δώσει τα χέρια για συμφωνία τύπου Πρεσπών και για το Αιγαίο με την Τουρκία.

Ένα από τα κυριότερα «παπαγαλάκια» της κυβερνητικής δημοσιογραφίας, ο Γιώργος Παπαχρήστου, το έλεγε ξεκάθαρα στο «Βήμα» πριν από λίγες ημέρες (20/9): «Αν ο κ. Μητσοτάκης κριθεί ιστορικά για μια πρωτοβουλία η οποία ενέχει τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε «Βατερλό», αντιστοίχως θα κριθεί και η αντιπολίτευση για την στάση που θα τηρήσει. Θα προσφύγει σε λαϊκισμούς που κατατείνουν στην εδραιωμένη – και λανθασμένη κατ’ εμέ – αντίληψη της κοινωνίας ότι “το Αιγαίο είναι ελληνικό” ή ότι “το Αιγαίο είναι μια ελληνική κλειστή λίμνη”; ‘Η θα αντιμετωπίσει την αλήθεια και την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί και αναλόγως θα καθορίσει την στάση της;». Εδώ πλέον ο ενδοτισμός «χτυπά κόκκινο» και ουσιαστικά δίνεται «γραμμή» για το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Σε συνδυασμό με αυτά που προηγήθηκαν είναι και η πρόταση του πρώην αρχηγού του τουρκικού στόλου να καταργηθεί η Ελληνική ονομασία «Αιγαίο» και να λέγεται «Θάλασσα των Νήσων» ή «Βόρειος Μεσόγειος» και να υπαχθεί στην διοικητική περιφέρεια της τουρκικής Ανατολίας...

Σ’ αυτό το θλιβερά προδοτικό πλαίσιο κινείται η ελληνόφωνη πολιτική «ηγεσία». Η επίγνωση των δυσμενών όρων που το διαμορφώνουν δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση προσαρμογή σε αυτό ούτε οδηγεί ευθύγραμμα στην αποδοχή, την παράδοση και την υποταγή. Αυτό εξαρτάται από το αν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο του Λεωνίδα και όχι του Εφιάλτη, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και όχι της Κερκόπορτας, των Ελλήνων που θα αγωνιστούν και θα πολεμήσουν για την Πατρίδα και όχι των γραικύλων που θα γίνουν ριψάσπιδες και θα την ξεπουλήσουν.

Γιώργος Μάστορας

ΣΧΕΤΙΚΑ NTOKOYMENTA:

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (!!!)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/blog-post_28.html

*** HYBRID WAR ALERT *** ΣΧΕΔΙΟ "ΤΥΦΩΝ" ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (!!!)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/hybrid-war-alert.html

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ...
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/blog-post_11.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post.html