Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ (!!!)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (!!!)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ M.R.A. 666 ως αιτία πόλωσης, ιερού παγκόσμιου πολέμου τζιχαντ, μεταξύ ΗΠΕΙ-666(Δύσεως) και ΡΙΚ-888(Ανατολής)


ΘΡΗΣΚΕΙΑ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ» ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ή «ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ» ΤΟΥ ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ:

Εδώ τον βλέπετε να συμπροσεύχετε με άλλους άλλων θρησκευμάτων ομοϊδεατών του (Ιουδαίων Ραββίνων-Παπικών-Θιβετιανών Μοναχών, κλπ των δυτικών αξόνων ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ.) της ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ μπροστά όχι από τον χριστιανικό σταυρό, αλλά από ένα είδωλο της ΓΑΙΑΣ(!!!), συμπροσευχόμενοι για τη σωτηρία δήθεν του πλανήτη από το "φαινόμενο του θερμοκηπίου" (Προωθώντας παράλληλα και την γνωστή τρομολαγνική απάτη των αρχισιωνιστών μογγόλων χαζάρων διεθνών τραπεζιτών Ροτσιλντς περί φαινομένου θερμοκηπίου και παγκόσμιας υπερθέρμανσης)

Στα ίδια πλαίσια της ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ το Πατριαρχείο έκανε ασυνήθιστη στροφή προς την Οικολογία με σειρά ειδικών συνεδρίων. Στα ίδια πλαίσια της ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ Ο Βαρθολομαίος έκανε δημόσιες δηλώσεις ερμηνεύοντας την Αποκαλυψη του Ιωάννη ως προφητείες που προμηνύουν την Οικολογική Καταστροφή και το θάνατο της ΓΑΙΑΣ που πρέπει να διασώσουμε.
Στα ίδια πλαίσια της ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος (τότε του Χριστόδουλου) διατάχθηκε επίσης να ακολουθήσει το ίδιο πρωτοφανές για την ορθοδοξία ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ(!!!) με συμμετοχή σε Οικολογικά συνέδρια!

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ως νεοθρησκείας της Νέας Εποχής και κλάδου του Οικουμενιστικού M.R.A. έχει τις ρίζες της στη θεοσοφία και στη θρησκεία του Μετρέγια με έδρα στη Δύση το TARA-CENTER ή TERRA CENTER ή ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑΣ Λονδίνου και το Λούσις Τραστ(Λουσιφερ Τραστ) των ΗΠΑ. Οι θεοσοφιστές Νεοεποχήτες του TERRA CENTER και οπαδοί του Μετρέγια διδάσκουν ότι οι ενσαρκώσεις του Μετρέγια προήλθαν αρχικά από τη Θεά Γαία. (Οτι γενήθηκε από τη Γαία!). Η ίδια η ρίζα του ονόματος παραπέμπει στη ονομασία Μετρέγια=>Μητρέγια=>Μητρεγαία=>Μητέρα Γαία.
Το πρόσωπο που επιλέχθηκε από το θεοσοφικό TERRA CENTER να εκπροσωπήσει τον Μετρέγια είναι ο πρώην εβραιοινδός νύν εβραιοπακιστανός Σουφιστής Χαλίφης του Σουφικού Κινήματος Αχμαντίγια Ραχμάντ Αχμαντ. Λόγω σωρίας αποκαλύψεων ενδεχομένως όμως να παρουσιάσουν τελικώς άλλον ...μεσσία-εκπρόσωπο τους. Φυσικά ουδεμία σχέση η Σουφική νεοθρησκεία του Μετρέγια με τον παραδοσιακό Βουδισμό καθώς είναι σχεδιασμένη να έρθει σε πόλωση με αυτόν.

Η Θεά TARA (ΓΑΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ) σύζυγος του Θεού Μπριχασπάτι (Διός), γέννησε τον παράνομο ερμαφρόδιτο γυιο Βίσνου (Διόνυσο) από τον εραστή της Θεό Σομα (ήλιο). Ο Βίσνου ενσαρκώθηκε 10 φορές, την 8η ως Κρίσνα, την 9η ως Βούδας, και μετά ως Ιησούς Χριστός (!!!) και ως ο Έλληνας Απολλώνιος Τυανέας (!!!) μεταβατικώς. Στην 10η ενσάρκωση στην εποχή μας, ήλθε ως «Κάλκι» (Εξολοθρευτής ή Απολλύων) ή Μαϊτρέγια ή 5ος Βούδας (!!!) και διαμένει στο TARA CENTER Λονδίνου. Είναι ο αναμενόμενος Χριστός των Χριστιανών, ο Μεσσίας των Εβραίων, ο Ιμαμ Μαχντι των Σϊιτών , ο Κάλκι των Ινδουϊστών, ο Μαϊτρέγια των Βουδιστών, και ο Απολλώνιος των αρχαιοελληνιστών.
Θα γενοκτονήσει τους ενάντιους (χριστιανική δύση) και θα επιβάλει την «νέα τάξη πραγμάτων» της «νέας εποχής υδροχόου», επαναφέροντας σε ισχύ τις αρχαίες πνευματιστικές παγανιστικές θρησκείες, με τις επικλήσεις αρχαίων θεών και πνευμάτων» (ΙΔΕ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ» - ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΣΤΕΡΕΩΜΑ»)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ (ΣΑΤΙΡΑ)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙ-ΕΡΠΕΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ (!!!)