Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (!!!)

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΧΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΣΛΑΒΟΥΣ, ΙΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ (ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ) ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ. ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ). ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΟΥΣ!!! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΛΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

Το 1947 ο "εθνικιστης κομμουνιστης" ητοι "εθνοκομμουνιστης" ητοι "εθνικοσοσιαλιστης" Αρης Βελουχιωτης εκτελεσε τον Ρουμανο Πριγκηπα ΝΤΙΑΜΑΝΤΕ , αυτοχρισθεντα "ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Αλκιβιάδης Διαμάντης (ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ NTIAMANTE)
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ WIKIPEDIA:
https://tinyurl.com/y4ezjooy

Πριγκιπάτο της Πίνδου
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ WIKIPEDIA:
https://tinyurl.com/yy9fhz2a

Καλά, αυτό, μην το χάσετε με τίποτα. Θα «σκάσουν μύτη» - οσονούπω - μέχρι και... «ρουμανοκουτσοβλαχικά ζητήματα». Μην πείτε ότι, δεν σάς ενημερώσαμε εγκαίρως. Εδώ και μερικούς μήνες, το Ελληνικό Διαδίκτυο, έχει γεμίση με την διαφήμιση... «Μάθετε Βλάχικα». Την έχετε δη όλοι. Τυχαία η διαφήμιση; Ξυπνείστε. Μέχρι ΚΑΙ στη Θεσσαλία θα δημιουργηθούν θέματα. ΓΙΑΤΙ «ΧΤΥΠΗΣΕ» ΤΟ HAARP ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ; Θα δείτε μέχρι ΚΑΙ τον Ραχωβίτσα... «παράγοντα», σε λίγο... «Αγανακτισμένο»... Για την εγκατάλειψη τής Θεσσαλίας, από το... «Κράτος των Αθηνών».

Λοιπόν, «πενηνταράκια» σάς τα κάναμε πάλι...

«Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»
http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/07/blog-post_395.html

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ "ΧΑΡΠ"
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/blog-post_3.html

Ο κόσμος στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα γιουχάρει τον Κούλη...
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/blog-post_26.html

Για το τι Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια με τους... Ρομά, σάς τά 'χουμε ξαναπή: Θα χρησιμοποιηθούν KAI_ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, για την αποσταθεροποίηση τής χώρας ΚΑΙ_ΑΥΤΟΙ !!! Με «κατάλληλη» αφορμή...
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2020/10/kai.html

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - “με π@ρδές δεν βάφεις αυγά”
http://kerberos-hellas.blogspot.com/2020/10/blog-post_10.html

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου