Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ)


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΛΙΟ (2014) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ "ΕΛΑΣΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΧΑΣΙΔ). ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ("ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ") ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ (ΛΑ.Ο.Σ. ΕΨΙΛΟΝ-666) ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΕΩΣ-666 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-888 (!!!)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Αγαπητέ πρόεδρε Βασίλη Λεβέντη,
Καταρχάς συγχαρητήρια για τον αγώνα σου και την επιμονή σου και χαρά στα κουράγια σου!! Εισαι ο μονος πολιτικός που εχει το θάρρος και κατακεραυνώνει με τέτοιο τρόπο τους επικίνδυνους προβοκάτορες νεοναζί της Χρυσης Αυγης, και αυτός είναι ένας απο τους ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ για τον οποίο σας έχει αποκλεισμένο το κατεστημένο. Θα θελα ομως να επικεντρωθείτε στον πραγματικό ΜΕΓΙΣΤΟ κίνδυνο που εκπροσωπεί η Χρυση Αυγή και θα αναλύσω παρακάτω αυτό τον κίνδυνο. Ναι, σίγουρα εχετε δικιο οτι η Χρυση Αυγη έχει κάνει δολοφονίες, ναι σίγουρα σπέρνει και την τάση του εμφυλίου με την πόλωση των 2 άκρων, αλλα μακράν ο μεγαλύτερος κίνδυνος κρύβεται αλλού.

Δείτε το βίντεο:

Στο παραπάνω ξένο ντοκυμαντέρ με τίτλο: "Μετατρέπετε η Ελλάδα σε Ναζιστική Γερμανία ?", στο σημείο 11:30 του βίντεο μπορείτε να ακούσετε τον Μιχαλολιάκο να κραυγάζει σε ανοιχτή συγκέντρωση το εξής σύνθημα:
"Πιστεύουμε στην Μεγάλη Ελλάδα!"
"Πιστεύουμε στην Ελληνική Αυτοκρατορία!"
Και αμέσως μετά κραυγάζει: "ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!" αντιγράφοντας κατά γράμμα το χιτλερικό γνωστό σύνθημα "SIEG HEIL" στη Γερμανική Γλώσσα.

Επίσης στην παρακάτω εικόνα:

Μπορείτε να δείτε το Μιχαλολιάκο φωτογραφημένο μπροστά από τον τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου Παλαιολόγο Δραγάζη στον Μυστρά Πελοποννήσου, αφήνοντας συνειρμούς ότι αυτός (ο Μιχαλολιάκος) φιλοδοξεί να γίνει ο πρωθυπουργός της "ελληνικής νεοβυζαντινής αυτοκρατορίας Κων/πόλεως", με τον ρολο του αυτοκράτορα να διεκδικεί η εβραιοσαξονική βασιλική δυναστεία των Γλυξμπουργκ - Κριστιανσεν Δανίας, η οποία διεκδικεί και (ψευδή) καταγωγή από τους τελευταίους αυτοκράτορες του Βυζαντίου.







Επίσης στην παρακάτω εικόνα από έντυπο της Χρυσης Αυγής:

...μπορείτε να διαβάσετε για την "Πορεία προς Ανατολάς" που ειναι το ναζιστικό πολεμικό δόγμα DRANG NACH OSTEN πορείας του Γ'ΡΑΙΧ προς τα ανατολικά, το οποιο φιλοδοξεί να επαναλάβει η Χρυσή Αυγή στις μέρες μας ("Η ιστορία επαναλαμβάνετε"). Από τα παραπάνω ντοκουμέντα βγαίνει το φριχτό συμπέρασμα ότι ο μέγιστος κίνδυνος πίσω από τη Χρυση Αυγη είναι η πρόκληση μαζικής πολεμικής προβοκάτσιας που θα συμπαρασύρει την Ελλάδα υπο το "ΝΑΤΟ" σε ένα παγκόσμιο πόλεμο και σε μια αυτοκτονική "πορεία προς τα ανατολικά" βάθη της Ασίας, κάτι που θα προκαλέσει με την σειρά του την σαρωτική αντεπίθεση της Ασιατικής τριμερούς του Συμφώνου της Σαγκάης και την ολική γενοκτονία του Ελληνισμού από τα σαρωτικά αντεπιτηθέμενα Κινεζικά και Ισλαμικά και Ασιατικά κολοσιαία στρατεύματα.
Σας εφιστούμε την προσοχή ότι εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη μείζον ανθελληνικό σιωνιστικό σχέδιο σύμφωνα με το οποίο η Χρυσή Αυγή επιθυμεί και επιδιώκει ενδόμυχα την κατά το ήμισυ ήττα και την κατα το ήμισυ γενοκτονία της Ελλάδας απο την εισβολή της Τουρκίας και των γειτόνων μας - δορυφόρων της Τουρκίας (Βουλγαρία - Σκοπια - Αλβανια) ώστε να εξαφθεί ο εθνικιστικός ζήλος των εναπομείναντων ελληνων, ώστε να ιδρυθεί μεταβατική χουντική κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" της Χρυσης Αυγης στο Μυστρά Πελοπονήσου, με παράλληλη βιολογική εξόντωση των στελεχών της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Κατόπιν σχεδιάζετε το "ΝΑΤΟ" να κανει 180 μοιρες υποκριτική "φιλελληνική" στροφή στρατηγικής και με κροκοδείλια δάκρυα "μετάνοιας" να επιτεθεί στην Τουρκία και στους γείτονες και να παραδώσει τα εδάφη αυτά στην Ελλάδα χτίζοντας έτσι την "Ελληνική νεοβυζαντινή Αυτοκρατορία Κων/πολεως" με τον όρο να διοριστουν ως πρωθυπουργοί της αυτοκρατορίας ο Καρατζαφέρης ή ο ανταλλακτικός φύρερ Μιχαλολιάκος και ως αυτοκράτορες οι βασιλικοί Γλυξμπουργκ - Κριστιανσεν Δανίας που διεκδικούν καταγωγή από τους τελευταίους αυτοκράτορες του Βυζαντίου.
Τα ηττημένα στρατεύματα της Τουρκίας και των συμμάχων της θα καταφύγουν ανατολικά για προστασία, και θα συμμαχήσουν με το Ασιατικό σύμφωνο της Σαγκάης.
Κατόπιν τα υπολείμματα του ελληνικού στρατού υπό το "ΝΑΤΟ" θα εξαπλωθούν στα ανατολικά και στα βάθη της Ασιας κυνηγώντας αυτά τα στρατεύματα και προκαλώντας όμως έτσι και την μαζική αντεπίθεση του συμφώνου της Σαγκάης, ως επέκταση του Βαλκανικού πολέμου σε Παγκόσμιο Πόλεμο και ολική πλέον γενοκτονία του ελληνισμού -κατά προτεραιότητα-. Η μομφή που θα πέσει πάνω στους ελληνες θα ειναι αυτή του εγκληματία ναζιστή προβοκάτορα παγκοσμίου πολέμου!! Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος και σκοπός της ανόδου της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσης Αυγής. Ολα τα άλλα είναι παραπλάνηση και αποπροσανατολισμός.
Στα πλαίσια του σχεδίου της κατά το ήμισυ ήττας της Ελλάδος από την εισβολή της Τουρκίας που επιδιώκει και θέλει ενδόμυχα η Χρυσή Αυγή, ο ελληνικός στρατός διαλύετε στις μέρες μας υπό το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, κλείνοντας μονάδες και στρατόπεδα στα βόρεια σύνορα και αφήνοντας έτσι ανοιχτές κερκόπορτες εισβολής από τα βόρεια και βορειοδυτικά σύνορα (και οχι μόνον από ανατολικά). Ταυτόχρονα η Τουρκία έχει συνάψει κοινά αμυντικοεπιθετικά σύμφωνα εναντίον Ελλάδας, και με τη Βουλγαρία και με την Αλβανία, και με τα Σκόπια, ενω διατηρεί στρατεύματα της σε όλες αυτές τις χώρες, εκπαιδεύοντας και τους στρατούς τους εναντίον της Ελλάδας, περικυκλώνοντας ασφυχτικά την χώρα μας!
Και ενώ τα βόρεια σύνορα αφήνονται πρακτικά "αφύλακτα", ταυτόχρονα συντάσσονται στρατιωτικές μεραρχίες στην Τρίπολη Πελοποννήσου !!! ώστε αυτές να αποτελέσουν την στρατιωτική φρουρά της μεταβατικής κυβερνήσεως "εθνικής σωτηρίας" της Χρυσής Αυγής στο Μυστρά Πελοποννήσου.
Το ίδιο σιωνιστικό ανθελληνικό σχέδιο με τη Χρυσή Αυγή εξυπηρετεί και το κρυπτοναζιστικό κόμμα του Καρατζαφέρη ΛΑ.Ο.Σ.
Ο Καρατζαφέρης στο παρελθόν σε συγκεντρώσεις του ειχε παραδεχτεί ότι το όνειρο του είναι: "να ξαπλώσει κατώ από την κόκκινη μηλιά".

Σας μεταφέρω δημοσιευμα της εφημερίδας Καθημερινής:
«Στη Λάρισα τα κήρυξε αυτά ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του. Οτι θα έρθει στα πράγματα μας το έχει πει κατ’ επανάληψη, είναι απολύτως βέβαιος γι’ αυτό? «είναι θέλημα Θεού» άλλωστε να γίνει αυτός ο παράκλητος του έθνους που κάποια στιγμή θα δρέψει καρπούς και από την Κόκκινη Μηλιά.»

Η "κοκκινη μηλια" συμφωνα με τις παραδοσεις εντοπίζεται στα βάθη της Ασιας και του Θιβετ ακομα και μεσα στο εδαφος της Κινας!! Δηλαδη εισβολή της Ελλάδας (υπο το ΝΑΤΟ) στο έδαφος της Κινας !!! και αρα ολική γενοκτονιας της Ελλαδος απο την μαζική αντεπίθεση του Κινεζικού στρατού 200.000.000 ανδρών !!! Οσο και να φαντάζει απίστευτο αυτός ειναι ο πραγματικός σκοπος ιδρύσεως του ΛΑ.Ο.Σ. και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ολα τα αλλα ειναι αποπροσανατολισμός και στάχτη στα μάτια.
Στα ίδια πλαίσια ο Καρατζαφέρης επέλεξε ως σύμβολο του κόμματος του τον επεκτεινόμενο με 4 βέλη σταυρό, ένα φασιστικό σύμβολο που συμβολίζει την αυτοκρατορική στρατιωτική επέκταση στα 4 σημεία του ορίζοντα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟ "ΛΑ.Ο.Σ."
ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ... ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"

ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ