Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ

 

ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ-ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "ΧΟΝΓΚ" ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ (+/-) ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ "+/-ΖΕΝ" ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ (ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ "ΧΟΝΓΚ". ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ" ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 400.000 ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4.000.000 ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ "ΤΡΙΑΔΩΝ" (WO-SING) ΣΕ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ NEOΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΚΑΪΝ ΚΑΙ ΑΒΕΛ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (2) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ" ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ" ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888" (ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ-888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ-777. ΚΑΙ ..."ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ" ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.
(Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ ΧΟΝΓΚ
"ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ TRANSIT")

Το κύριο επαναστατικό σύνθημα και ΥΠΑΤΟΣ ΟΡΚΟΣ της Χόγνκ ήταν «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» - " Down with Tsing ! " and "' Long live Ming ! ", ενώ τα μέλη της στις τελετουργίες τους κλήσεως δρακονιανών δαιμόνων φοράνε κόκκινες κελεμπίες, διότι το κόκκινο είναι το επίσημο χρώμα και όνομα της υπερστοάς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ LINCOLN VON TREBITS ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΡΑΖΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ LINCOLN VON TREBITS, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «HONG» ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΣΑ TA ΝΗΜΑΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ...ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html ), ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Ή ΡΟΜΆ, ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

Επίσης για τον ίδιο τριπλό πράκτορα (Κινέζων, εβραιομασωνίας Λονδίνου, και Ναζιστικής Γερμανίας) ουγγροεβραίο LINCOLN VON TREBITS, ως δρακονιανώς τηλεκατευθυνόμενο εβραιοναζιστικό ζόμπι των 72 της +/-A.O.A. Λονδίνου, που τον βλέπετε εδώ ντυμένο και ως Κινέζο δρακονιανό μανδαρίνο της HONG:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Trebitsch-Lincoln

Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά στο βιβλίο «Ναζισμός Μυστική Εταιρεία» (Verner Gerson)

(σελίδα 291)

«Στο επιτελείο –ή καλύτερα την «αυλή»- κάθε «τίγρη», συνωστίζονταν ένα πλήθος ξένοι advisers (σύμβουλοι), τυχοδιώκτες, κατάσκοποι, χρηματιστές, έμποροι όπλων. Όλοι αυτοί έκαναν έναν φοβερό υπόγειο πόλεμο μεταξύ τους, όπου τα ύπουλα χτυπήματα ήταν ο κανόνας.

Για να επιβληθεί καί να ξεπεράσει αυτά τα καθάρματα, ό Τρέμπιτς (Ιγνάτιος Τρέμπιτς-Λιλκολν), ακολουθώντας καί τις συμβουλές του Γιοϋ-Πέϊ-Φοϋ, «κινεζοποιήθηκε» στο μάξιμουμ. Καθιέρωσε την ενδυμασία των μανδαρίνων του παλιού καιρού, ξύρισε το μουστάκι του, αντέγραψε τίς χειρονομίες καί τη συμπεριφορά των Ουρανίων καί πήρε τ' όνομα Κάο-Κούνγκ (Φως της Απεραντοσύνης).

Μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του νέου ρόλου του, ώστε του έκαναν μια τιμή πού μόνο άλλος ένας Ευρωπαίος είχε την τύχη να δεχθεί ως τότε, ό γάλλος κόμης 'Αλμπέρ ντε Πουβουρβίγ ή Μάτ-Τζιόϊ: Μύησαν τον Κάο-Κούνγκ στη μυστική ' Εταιρεία των Χόνγκ.

Αυτή τη φορά, ό Τρέμπιτς μπόρεσε ν' αναγνωρίσει «το χέρι» των "Εβδομήντα-Δύο" (+/-AOA ΛΟΝΔΙΝΟΥ), αυτό πού τον εϊχε εκτο­ξεύσει σε τούτη τη μεγάλη περιπέτεια καί πού αυτός είχε υπηρετήσει ως τότε τυφλά, χωρίς να προσπαθεί να κατα­λάβει το Μεγάλο-Σχέδιο.

'Η θρησκευτική αίρεση των Χόνγκ απλώνεται, όχι μόνο στις δεκαοχτώ επαρχίες πού αποτελούν την Κίνα, αλλά καί στίς Κινεζικές αποικίες πού βρίσκονται σκορπισμένες σ' όλη την έκταση της κεντρικής Ασίας. Στήν πραγμα­τικότητα, αυτή διηύθηνε τόσο την εσωτερική όσο καί την εξωτερική πολιτική της Κίνας, από το 1912 καί μετά, δη­λαδή από την εποχή πού ό Σούν-Γιάτ-Σέν ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σούν-Γιάν-Σέν: 1866-1925, πρώτος πρόε­δρος της Κινεζικής Δημοκρατίας καί ιδρυτής του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ).

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία. Ήταν «τηλεκατευθυνόμενος» και είχε κληθεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο.

Όμως πάνω απ’όλα, διαισθάνθηκε (μια και οι αδιάσειστες αποδείξεις του έλλειπαν) ότι οι μυστικές εταιρείες της Δύσης δεν είναι, στην πραγματικότητα παρά προεκτάσεις παρακλάδια των μυστικών εταιρειών της Άπω Ανατολής: των Χόνγκ, του Χρυσού Άνθους, της Τριάδας... κι’ άλλων ακόμα μυστικότερων.»

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Όταν οι ΧΟΝΓΚ, που λειτουργούσαν από το 1600 – 1900 ως παρακράτος και υπόκοσμος της Κίνας, τελικά κατάφεραν το 1912 και ανάτρεψαν τους Τσίνγκ με την επανάσταση Hinhai, ανέλαβε την εξουσία της Κίνας ο «δημοκρατικός» Σουν Γουέν (Sun Wen) ο οποίος ήταν παράλληλα και ηγετικό μέλος της υπερστοάς HONG. Από τότε η HONG ξαναμπήκε για τα καλά στα μέσα και στα έξω και στον πλήρη έλεγχο της εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της δρακονιανής Κίνας διακλαδωμένη ουσιαστικά παντού και διατάσσοντας και κατευθύνοντας ΚΑΙ τα νήματα των δυτικών υπερ-στοών και υπο-στοών μέσω του ΖΕΝ του συμπαιγνιακού μογγολικού Θιβέτ (λευκή και μελανή αδελφότητα), σήμερα δήθεν εξόριστου στην Ινδία...

Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ "ΓΙΟΥΝΑΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ "ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ" = ΙΩΝΕΣ !!! ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ-ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ...

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ 666(ΕΛΛΑΣ) VS 888(ΚΙΝΑ), ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tiandihui

ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/09/blog-post_27.html

ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/blog-post_25.html

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
https://kerberos-hellas.blogspot.com/2014/04/blog-post_23.html

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΑΝΑΛΥΣΗ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/666_18.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post.html