Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (!!!)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ-ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (400 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΑ ΟΞΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ) ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ ΙΧΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΦΙΛΟΞΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΥΡΩΠΗ, ΓΑΝΥΜΙΔΗΣ, ΑΡΗΣ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΔΙΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΝΘΙΜΟΣ, ΚΛΠ) ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΟΝΤΩΣ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΦΥΪΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΣΕΠΊΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ "ΓΗ" (ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ BROOKINGS REPORT). ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ Η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΝΑΣΑ "ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ" (ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΚΑΦΩΝ U.F.O. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΒΑΣΗ AREA-51. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΦΙΞΗ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

Astronio
Πριν από 1 ώρα
Σημαντική ανακάλυψη!
Σε μεγάλο υψόμετρο στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης ανακαλύφθηκε μια ουσία, η φωσφίνη, η οποία ενδέχεται να σχετίζεται με βιολογικές διεργασίες, δηλαδή ίσως να αποτελεί ένδειξη ύπαρξης ζωής.
Η φωσφίνη μπορεί να παράγεται τόσο με βιολογικούς όσο και με αβιοτικούς μηχανισμούς, αλλά εν προκειμένω, οι ποσότητες της ουσίας που βρέθηκαν δεν μπορούν να εξηγηθούν με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τους βραχώδεις πλανήτες. Οι ερευνητές θεωρούν ότι μια πιθανή εξήγηση θα μπορούσαν να αποτελούν μικροοργανισμοί που κατοικούν ψηλά στα όξινα νέφη του γειτονικού μας πλανήτη.

Υ.Γ. Λίγες μέρες πριν, κατά τη συγγραφή του βιβλίου μου, έγραφα ότι δεν υπάρχει καμιά απολύτως ένδειξη ζωής στην Αφροδίτη. Ζούμε όμως πραγματικά σε μια συναρπαστική εποχή που δεν περνάει μήνας χωρίς κάποια εντυπωσιακή αστρονομική ανακάλυψη! Όπως έχω πει και σε αρκετά επεισόδια αισθάνομαι ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής. Πλέον έχουμε (ή θα έχουμε σύντομα) τα μέσα ώστε να αναζητούμε τέτοιες "βιοϋπογραφές" της ζωής στις ατμόσφαιρες όχι μόνο των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, αλλά και των χιλιάδων εξωπλανητών που έχουμε ανακαλύψει. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να ενθουσιαζόμαστε μαζί!

ΚΑΝΑΛΙ "ASTRONIO" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΣΤΑΝΑ._

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Αφροδίτη: Τι σημαίνει η ανακάλυψη φωσφίνης για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής
https://www.protothema.gr/environment/article/1044370/afroditi-ti-simainei-i-anakalupsi-fosfinis-gia-tin-anazitisi-exogiinis-zois/

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ (ΣΑΤΙΡΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post_13.html

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post.html

Αν υπάρχουν κι άλλοι πλανήτες, γιατί δεν τους επισκέφτηκε ο Χριστός;
http://www.tokoulouri.com/opinions/anthem_lost/

https://en.wikipedia.org/wiki/Brookings_Report