Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

800 ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!


ΘΕΜΑ:
800 ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ SITE “DEFENCE-REVIEW” ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ “ΣΥΡΙΖΑ”, ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΥΠΟ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ (FAKE-NEWS) ΟΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (BORA, ΤΥΦΩΝ, ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, ΚΛΠ, ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ROKETSAN)

ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: Η τουρκική βαλλιστική απειλή και η ανάγκη ελληνικών αντιμέτρων με έμφαση στην αντιβαλλιστική άμυνα και στο αντίπαλο πυραυλικό δέος

Η απειλή που συνιστά το οπλοστάσιο βαλλιστικών πυραύλων της Τουρκίας αντιμετωπίζεται από την Ελλάδα με μία πολιτική στρουθοκαμηλισμού και παραπλάνησης του λαού τόσο από την στρατιωτική όσο και από την πολιτική ηγεσία της χώρας, αντί να κτίζεται ένα αντίπαλο πυραυλικό δέος που θα δράσει όχι απλώς αποτρεπτικά αλλά και θα δώσει το πλεονέκτημα σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο.

Η πραγματικότητα της τουρκικής βαλλιστικής απειλής – από πληροφορίες ανοικτών πηγών – είναι ότι η Τουρκία διαθέτει σε υπηρεσία περισσότερους από 800 βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς. Συγκεκριμένα, διατίθενται πύραυλοι Bora με μέγιστη ακτίνα από 280 έως και 700 χλμ. και πύραυλοι Yildirim με ακτίνα που ξεκινά από τα 150 χλμ. και φτάνει έως και τα 900 με 2.500 χλμ., αναλόγως του μοντέλου Οι αποστάσεις αυτές δείχνουν ότι η Τουρκία μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος και να καταστρέψει πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές χωρίς καν να χρειαστεί να στείλει την αεροπορία της.

H τουρκική βαλλιστική απειλή αντιμετωπίζεται με στρουθοκαμηλισμό και εφησυχασμό, και όχι με ουσιαστικά αντίμετρα, αποβλέποντας μάλλον στο πολιτικό κόστος παρά την πραγματική άμυνα.

Αυτή την “άσχημη αλήθεια” γίνεται αγωνιώδης προσπάθεια να κρύψει και να διαστρέψει το στρατιωτικό-πολιτικό κατεστημένο, χρησιμοποιώντας ως αιχμή δόρατος εν αποστρατεία στρατηγούς, ναυάρχους και πτεράρχους που εμφανίζονται ως “ειδικοί” και “αναλυτές” στα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης. Ωστόσο, τα επιχειρήματα των “ειδικών” δεν αντέχουν καν στην απλή λογική, πόσω δε μάλλον σε δεδομένα στοιχεία.

Η παράμετρος των πυραυλικών επιθέσεων κορεσμού της ελληνικής αντιβαλλιστικής άμυνας

Ο αριθμός των Μοιρών Patriot και των διατιθέμενων βλημάτων είναι οριακός ώστε να επιτευχθεί πλήρης αναχαίτιση βαλλιστικών επιθέσεων, όπως ισχυρίζονται οι ιθύνοντες και οι αναλυτές. Ως γνωστόν, διαθέτουμε έξι συστοιχίες Patriot με 36 εκτοξευτές και 325 πυραύλους MIM-104D. Από τους 36 εκτοξευτές, αριθμός εξ αυτών βρίσκονται στην Σαουδική Αραβία, ίσως και μιά ποσότητα βλημάτων. Επομένως διαθέτουμε έναν μικρότερο αριθμό από εκτοξευτές, γεγονός που περιορίζει το εύρος κάλυψης εθνικού εναέριου χώρου και μειώνει την ικανότητα αντιμετώπισης μαζικών πυραυλικών επιθέσεων.

Βασικό επιχείρημα είναι ότι η ελληνική αντιβαλλιστική άμυνα είναι επαρκής και θα σταματήσει τους τουρκικούς πυραύλους με τους Patriot και τους S-300 που διαθέτουμε. Ελάχιστο “σκάψιμο” σε αυτό το επιχείρημα δείχνει πόση παραπλάνηση κρύβεται.

H τουρκική βαλλιστική απειλή αντιμετωπίζεται με στρουθοκαμηλισμό και εφησυχασμό, και όχι με ουσιαστικά αντίμετρα, αποβλέποντας μάλλον στο πολιτικό κόστος παρά την πραγματική άμυνα.

Ας υποθέσουμε ότι η Τουρκία, με την ποσότητα πυραύλων που διαθέτει (800+), μπορεί να εξαπολύσει μερικές εκατοντάδες πυραυλικές επιθέσεις εφαρμόζοντας το δόγμα του κορεσμού. Πόσους θα αναχαιτίσουμε; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες. Ο τύπος πυραύλων Patriot που διαθέτουμε προορίζεται κυρίως για να προσβάλει αεροσκάφη και δευτερευόντως βαλλιστικά όπλα. Λέγεται ότι το λογισμικό των συστημάτων των Patriot έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο PAC-III/CRI, ωστόσο δεν έχουν αγοραστεί τα ανάλογα βλήματα.

Η Ελλάδα διαθέτει το βλήμα MM-140D (PAC-II/GEM) το oποίο ενσωματώνει μικρές βελτιώσεις για αντιμετώπιση βαλλιστικών βλημάτων. Επομένως δεν μπορεί να έχουμε τα επίπεδα ευστοχίας που απαιτούνται κατά βαλλιστικών απειλών. Κανένα όπλο δεν έχει 100% ευστοχία, στην περίπτωση δε των Patriot το δόγμα μάχης κάνει λόγο για εκτόξευση 3-4 βλημάτων για να επιτευχθεί αυξημένη (όχι βέβαιη) πιθανότητα καταστροφής ενός βαλλιστικού πυραύλου. Αυτή η αναλογία Patriot/ βαλλιστικών πυραύλων αφορά τους πολύ σημαντικούς στόχους. Για στόχους μικρότερης αξίας προβλέπεται εκτόξευση 2 βλημάτων.

Αν επιλέξουμε να εκτοξεύουμε Patriot με την ελάχιστη αναλογία, θα εκτοξεύουμε 2 βλήματα για κάθε επερχόμενο βαλλιστικό πύραυλο, που σημαίνει ότι το απόθεμα των 325 Patriot θα είναι αρκετό γιά καταρρίψουμε 162 βλήματα, με την προϋπόθεση της κατά 100% ευστοχίας, κάτι πρακτικά αδύνατο.

Η Προεδρία Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας (SSB) ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις των τακτικών πυραύλων εδάφους-εδάφους Bora-1 στον Τουρκικό Στρατό. Επίσης ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις των ρουκετών TRG-300 συνεχίζονται. Τα βλήματα Bora-1 είναι οι αντικαταστάτες των αμερικανικών MGM-140 ATACMS και επιτυγχάνουν μέγιστο βεληνεκές 280 χιλιόμετρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη της έκδοσης Bora-2 με αυξημένο βεληνεκές. Το Bora-1 έχει αναπτύξει η Roketsan με την πρώτη δοκιμή να γίνεται τον Μάιο του 2017. Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία διατηρεί σε υπηρεσία 72 βλήματα ATACMS, τα οποία αγόρασε από τις ΗΠΑ, το Δεκέμβριο του 1996, έναντι του ποσού των $ 48.000.000. Τα βλήματα παραδόθηκαν το 1998, ενώ το δικαίωμα προαίρεσης για επιπλέον 48 βλήματα δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ. Το μήκος του Bora-1 είναι 7,8 μέτρα και το βάρος του 2.500 κιλά. Ενσωματώνει πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας ή θραυσμάτων βάρους 470 κιλών, ενώ σύμφωνα με την Roketsan η τιμή CEP (Circular Error Probability : Πιθανότητα Κυκλικού Σφάλματος) είναι της τάξεως 30-50 μέτρων στο μέγιστο βεληνεκές των 280 χιλιομέτρων. Το σύστημα είναι τοποθετημένο επί τροχοφόρου οχήματος 8 x 8 με κάθε όχημα να φέρει δύο βλήματα. Οι ρουκέτες TRG-300 έλκουν την καταγωγή τους από τις ρουκέτες TR-300 Kasıgra και επιτυγχάνουν μέγιστο βεληνεκές 120 χιλιόμετρα.

Αλλά ας θεωρήσουμε βέβαιο ότι καταρρίπτουμε 162 πυραύλους. Τότε από το απόθεμα των 800 τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων θα “περάσουν” 638! Αλλά ακόμα και αν, θεωρητικά, δεχτούμε ότι μπορεί να επιτυχούμε 100% ευστοχία για κάθε ένα βλήμα (ένας Patriot για έναν βαλλιστικό πύραυλο), είναι προφανές και βέβαιο ότι θα “περάσουν” περισσότεροι από 500 πύραυλοι.

Όποια από τις δύο υποθετικές περιπτώσεις διαλέξουμε, είναι φανερό ότι ένας τεράστιος αριθμός βαλλιστικών πυραύλων θα χτυπήσει στόχους σε όλη την Ελλάδα. Και ταυτόχρονα θα έχουμε καταναλώσει όλο το απόθεμα πυραύλων Patriot. Αυτό σημαίνει ότι τα 300 μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκικής Αεροπορίας θα μπορούν πλέον να δράσουν εναντίον μας χωρίς την απειλή του πλέον σημαντικού κομματιού της ελληνικής αντιαεροπορικής άμυνας.

Η δοκιμή του πυραύλου Tyfun αντιμετωπίστηκε με απαξίωση (την ίδια ώρα που στο εξωτερικό λέγαμε ότι απειλούμαστε!). Ισχυρισμοί ότι ο πύραυλος θα αργήσει να καταστεί επιχειρησιακός και ότι αποτελεί fake news (!) υποτίθεται ότι αποτελούν αποδόμηση του τουρκικού πυραυλικού προγράμματος.

Ο κωμικοτραγικός ισχυρισμός ότι οι Patriot μπορούν να σταματήσουν τους τουρκικούς βαλλιστικούς πυραύλους, σε βαθμό που αυτοί να μην αποτελούν κίνδυνο, γίνεται ακόμη πιό αστείος αν αναλογιστούμε ότι οι Τούρκοι θα φροντίσουν πρώτα να επιτεθούν στους Patriot πριν στείλουν τους βαλλιστικούς πυραύλους. Αυτό μπορεί να γίνει με οπλισμένα Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα (ΜΕΑ) Bayraktar και Acinci, που θα διεισδύσουν σε χαμηλό ύψος και θα εξαπολύσουν αντιαρματικούς/ εκρηκτικούς πυραύλους. Μπορεί να γίνει με φονικά αυτοκατευθυνόμενα drone μεγάλης ακτίνας, τα οποία θα επιτεθούν από μεγάλες αποστάσεις σε σμήνη.

Μπορεί να γίνει με φονικά drone μικρής και μεσαίας ακτίνας (όπως το Alpagu) από πράκτορες που θα δρουν γύρω από τις τοποθεσίες των Patriot. Λογικά, ο εχθρός θα χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα όλους αυτούς τους τρόπους επίθεσης. Ως εκ τούτου, είναι λίαν πιθανό να χάσουμε μέρος από τους Patriot ή ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς, σε μία αιφνιδιαστική προπαρασκευαστική επίθεση λίγο πριν ξεκινήσει η κύρια αεροπορική και βαλλιστική επίθεση των Τούρκων.

Οι S-300, που οι αναλυτές βάζουν στην εξίσωση της αντιαεροπορικής άμυνας, είναι αμφίβολο κατά πόσο είναι κρίνονται ως πλήρως επιχειρησιακοί. Δύο βολές πυραύλων έγιναν πριν μερικά έτη, και η τότε πολιτικο-στρατιωτική ηγεσία ενδιαφέρθηκε να εξετάσει σε ποιά κατάσταση βρίσκονται τα σε μακριά αποθήκευση βλήματα. Έκτοτε όμως πέρασε αρκετός καιρός, οι Ρώσοι το 2014 έγιναν “εχθροί”, και το πιό λογικό είναι ότι η επιχειρησιακή ικανότητα των S-300 είναι οριακή. Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι S-300 είναι επιχειρησιακοί, και πάλι η συμμετοχή τους δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσουμε την τουρκική βαλλιστική απειλή σε επίπεδα που να την καθιστούν άνευ σημασίας, όπως ισχυρίζονται επίσημοι και αναλυτές στα ΜΜΕ.

Τέλος οι Hawk του Πυροβολικού εκ των οποίων έχει εκσυγχρονιστεί το κέντρο διευθύνσεως πυρών παραμένουν στην εξίσωση αλλά τα συστήματα είναι παρωχημένα (βλήματα, αισθητήρες, δυνατότητα ταυτόχρονων εμπλοκών) και μόνον ως συμπληρωματικά και βοηθητικά των Μοιρών Patriot θεωρούνται.

Οι πύραυλοι Patriot παρουσιάζονται ως πανάκεια εναντίον των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων. Ωστόσο είναι λίγοι και ευάλωτοι.

Ένα άλλο σημείο που υπερτονίζουν οι αναλυτές είναι  ότι οι τουρκικοί πύραυλοι δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια. Αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, το οποίο καταρρίπτεται από την συνολική τεχνολογική προσπάθεια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας αλλά και τις τεχνολογικές της συνεργασίες. Η Τουρκία έχει αναπτύξει δορυφόρους, UAV τα οποία από βάσεις στο τουρκικό έδαφος καθοδηγούνται με την βοήθεια δορυφόρων μέχρι την Αφρική, έξυπνα πυρομαχικά κάθε είδους, Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα (οπλισμένα και μη), φονικά drone, Μη Επανδρωμένα Θαλάσια Οχήματα, αντιαεροπορικά βλήματα, συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου, μαχητικό 5ης Γενεάς, αεριωθούμενο UCAV κ.λπ.

Είναι λοιπόν ευσεβής πόθος ότι οι Τούρκοι δεν μπορούν να φτιάξουν βαλλιστικό πύραυλο με ικανότητα πλήγματος μεγάλης ακρίβειας, και μάλιστα όταν συνεργάζονται στενότατα με το Πακιστάν που διαθέτει τεράστια γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ίσως οι βαλλιστικοί πύραυλοι των Τούρκων να μην μπορούν να χτυπήσουν ένα συγκεκριμένο κτίριο, αλλά σίγουρα μπορούν να στοχεύσουν άνετα μία μεγάλη εγκατάσταση ή ένα πλοίο στο λιμάνι.

Οι Τούρκοι δεν θα χρησιμοποιήσουν βαλλιστικούς πυραύλους μόνον για επιθέσεις σημείου. Θα τους χρησιμοποιήσουν για να καταστρέψουν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές και να προκαλέσουν τρόμο και χάος. Οι στρατηγικές υποδομές της χώρας μας όπως είναι οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων, των οποίων τα πλήγματα θα αφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι αεροπορικές βάσεις επίσης θα υποστούν βαριές ζημιές και θα καταστούν σε μεγάλο βαθμό και για αρκετό χρονικό διάστημα μη λειτουργικές. Το ίδιο και ο ναύσταθμος, τα διάφορα στρατόπεδα, κέντρα διοίκησης, κέντρα τηλεπικοινωνιών κ.λπ. Οι Τούρκοι πραγματικά μπορούν να κάνουν στην Ελλάδα ό,τι έκανε το ΝΑΤΟ στην Σερβία το 1999 και ό,τι η Ρωσία κάνει τώρα στην Ουκρανία χωρίς να χρειάζονται πυραύλους ιδιαίτερα υψηλής ακρίβειας.

Τα τυφλά πλήγματα σε πόλεις και άμαχο πληθυσμό είναι απολύτως βέβαιο ότι θα γίνουν. Οι Τούρκοι δεν θα διστάσουν να πλήξουν πόλεις για να προκαλέσουν τρόμο στον πληθυσμό και χάος στην εσωτερική λειτουργία της χώρας, και κατ’ επέκταση πολιτική πίεση στην εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση.

Η προώθηση τoυ συνδυασμού συστήματος/ βλήματος M270/ ATACMS σε μεθοριακά νησιά θα ήταν ένα βασικό αντίμετρο κατά των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων.

Η “μειωμένη” ακρίβεια των τουρκικών πυραύλων, ακόμα και αν όντως υφίσταται, δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα. Η Τουρκία έχει μακρόπνοα σχέδια ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων πλεύσης με υπερσύγχρονα συστήματα ναυτιλίας. Η δοκιμαστική εκτόξευση του Tayfun έγινε μέσα στα πλαίσια αυτού του σχεδίου. Η αντίδραση της κυβέρνησης (προς το ελληνικό κοινό) διά μέσω αναλυτών στα ΜΜΕ ήταν ότι ο πύραυλος θα αργήσει να καταστεί επιχειρησιακός ή ότι πρόκειται για fake news! Ακόμα και αν αυτά ισχύουν, οι αναλυτές φαίνεται να μην υπολογίζουν τους 800+ πυραύλους που ήδη υπάρχουν, ενώ φαίνεται να μην ανησυχούν για το προσεχές μέλλον. Όμως ο Tayfun είναι υπαρκτός και όχι αποκύημα της φαντασίας, όπως θέλουν κάποιοι απόστρατοι.

Γενικά, η αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης αλλά και του ευρύτερου ελληνικού πολιτικού κόσμου απέναντι στην πυραυλική απειλή της Τουρκίας κινείται μεταξύ του στρουθοκαμηλισμού και του απατηλού εφησυχασμού του ελληνικού λαού. Η ορθή αντίδραση θα ήταν αφενός η απόκτηση πραγματικής αντιβαλλιστικής άμυνας και αφετέρου η δημιουργία αντίπαλου δέους, ήτοι ελληνικής βαλλιστικής ικανότητας. Ούτε το ένα ούτε το άλλο φαίνεται να επιδιώκονται. Μία Μοίρα Patriot παραμένει στην Σαουδική Αραβία μειώνοντας την αντιαεροπορική/ αντιβαλλιστική άμυνα της Ελλάδος, ενώ δεν υπάρχουν σκέψεις για αγορά επιπλέον συστημάτων.

Φυσικά το μέγιστο δυνατό ζητούμενο οφείλει να είναι η καθολική αναβάθμιση της ελληνικής αεράμυνας και κυρίως του Συστήματος Αεροπορικού Ελέγχου (ΣΑΕ). Η απόκτηση των FDI με ένα κορυφαίο ραντάρ (SEA FIRE) και με 32 αντιαεροπορικούς και αντιβαλλιστικούς πυραύλους Aster 30 είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά και πάλι πρωταρχικός στόχος των FDI είναι η αεράμυνα περιοχής για το ΠΝ και όχι η αντιβαλλιστική άμυνας της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας.

Η απόκτηση νέων βαλλιστικών πυραύλων δυστυχώς δεν είναι μέσα στις επιδιώξεις της παρούσας κυβέρνησης και του παρόντος ΓΕΕΘΑ, που πλέον αντιμετωπίζουν μία άμεση και ξεκάθαρη βαλλιστική απειλή. Η αλήθεια είναι ότι αυτό απαιτεί θαρραλέες κινήσεις. Οι ΗΠΑ δεν θα μας πουλήσουν ποτέ βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και μεγάλης ακρίβειας, όπως δεν πούλησαν και στην Τουρκία. Γι’ αυτό και η Άγκυρα κατέφυγε σε εγχώρια ανάπτυξη βαλλιστικών πυραύλων με την βοήθεια κινεζικής και πακιστανικής τεχνολογίας. Εμείς τόσα χρόνια δεν κάναμε τίποτα, αν και βλέπαμε να υψώνεται η βαλλιστική απειλή στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Η αδιαφορία των ελληνικών κυβερνήσεων μέχρι και σήμερα είναι εγκληματική. Υπήρξε άραγε προειδοποίηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και από τις υπηρεσίες πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων; Λογικά ναι, θα έπρεπε να υπήρξε.

Το θέμα όμως είναι τώρα τι κάνουμε; Και σίγουρα η επιλογή του στρουθοκαμηλισμού και της επικοινωνιακής παραπλάνησης δεν είναι η λύση. Θα μπορούσαμε να καταφύγουμε στην Ινδία (εφόσον η Ρωσία είναι πλέον “εχθρός”) γιά να αποκτήσουμε άμεσα έναν αριθμό βαλλιστικών  βλημάτων και να ξεκινήσουμε ένα εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης και κατασκευής. Και είναι απορίας άξιο γιατί δεν το κάναμε τόσα χρόνια, ενώ η τουρκική απειλή κτιζόταν όλο και περισσότερο.

Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί ισχυρή πολιτική βούληση και ανεξάρτητη εθνική πολιτική. Μία “βαλλιστική” Ελλάδα θα δυσαρεστούσε τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ. Η Ελλάδα πρέπει πάντοτε να είναι μία τοπική δύναμη περιορισμένης εμβέλειας – με ένοπλες δυνάμεις “αυτοάμυνας” – και όχι στρατηγικής σημασίας στα Βαλκάνια και την Μεσόγειο.

Η ιστορία των Kasigra ξεκινά το 1996 όταν η Τουρκία και η Κίνα υπέγραψαν δύο συμφωνίες συνεργασίας, συνολικού ύψους $ 550 εκατομμυρίων, για την κατασκευή, στην Τουρκία, με κινεζική βοήθεια, 108 βλημάτων J-600T Yildirim (κινεζικό βλήμα εδάφους-εδάφους Β-611), με κόστος $ 300 εκατομμύρια, και 54 ρουκετοβόλων TR-300 Kasigra (κινεζικά ρουκετοβόλα WS-1), με κόστος $ 250 εκατομμύρια. Τα 19 πρώτα συστήματα TR-300 Kasigra, μαζί με 200 ρουκέτες, κατασκευάστηκαν στην Κίνα και παραδόθηκαν στην Τουρκία το 1998, ενώ τα υπόλοιπα 35 συστήματα, μαζί με 1.300 ρουκέτες, κατασκευάστηκαν στην Τουρκία την περίοδο 1999-2004. Έκτοτε η Τουρκία και η Roketsan έχουν αναπτύξει ρουκέτες με διάφορες επιδόσεις: TR-300S (μέγιστο βεληνεκές 65 χιλιόμετρα), TR-300E (μέγιστο βεληνεκές 100 χιλιόμετρα) και τις TRG-300K+.

Θα ήταν ένα χρήσιμο “πείραμα” να ζητούσαμε από τις ΗΠΑ την πώληση πυραύλων ATACMS Μ39Α1 με μέγιστο βεληνεκές 300 χλμ. Ο ΕΣ διαθέτει το βλήμα Μ39 με μέγιστο βεληνεκές 165 χλμ. Μάλλον η απάντηση θα ήταν διπλωματικά αρνητική, ώστε να μην θιγεί η Τουρκία, στα πλαίσια της αιώνιας αμυντικής πολιτικής των ίσων αποστάσεων των ΗΠΑ. Ένα ακόμα πιό χρήσιμο πείραμα θα ήταν η απόφαση της Ελλάδος να αναπτυχθούν εκτοξευτές Μ-270 MLRS με βλήματα ATACMS στα μεθοριακά νησιά του Αιγαίου. Η Τουρκία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακήρυσσε μία τέτοια κίνηση ως “αιτία πολέμου”. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιά θα ήταν η στάση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Η Ινδία είναι μία καλή πηγή προμηθείας και εν συνεχεία ανάπτυξης βαλλιστικών πυραύλων για την Ελλάδα. Μόνο το αντίπαλο δέος των ελληνικών βαλλιστικών πυραύλων μπορεί να εξουδετερώσει πολιτικά και στρατιωτικά την απειλή των τουρκικών πυραύλων.

Μονόδρομος πρέπει να θεωρείται ένα πρόγραμμα προμήθειας επιπλέον Μ-270 MLRS/ ATACMS εκτός φυσικά του προγράμματος εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων συστημάτων. Το σύστημα θα μπορούσε να κρυφτεί στο νησί και να είναι έτοιμο να αναλάβει δράση σε περίπτωση πολέμου. Ακόμα και με βεληνεκές 165 χλμ., τα ATACMS από τα ακριτικά νησιά θα μείωναν σημαντικά την ακτίνα δράσης των S-400 και των βαλλιστικών πυραύλων της Τουρκίας, εφόσον μετά τα πρώτα πλήγματα οι Τούρκοι θα αναγκάζονταν να  αποσύρουν τους πυραύλους βαθύτερα στην ενδοχώρα.

Ένα άλλο όπλο που θεωρείται “αντίδοτο” των βαλλιστικών πυραύλων είναι οι πύραυλοι πλεύσης SCALP της ΠΑ. Με μέγιστη ακτίνα 250 χλμ. είναι όντως ένα καλό σύστημα προσβολής, αλλά απαιτεί συμμετοχή των πολύτιμων Rafale (και των Mirage-2000/5, αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν στην Αεροπορία) και μεγάλο ύψος άφεσης, που σημαίνει έκθεση σε κινδύνους του αεροσκάφους (κυρίως από τους S-400). Ουσιαστικά, το SCALP είναι το μοναδικό “ενεργητικό” αντίμετρο της Ελλάδος κατά των βαλλιστικών πυραύλων. Όμως, αυτό οδηγεί στην σημαντική μείωση της ικανότητας κρούσης της ΠΑ εναντίον των καθιερωμένων τακτικών και επιχειρησιακών στόχων, καθώς και στον εγκλωβισμό των Rafale στην αποστολή της κρούσης παρά σε αυτή της αεροπορικής υπεροχής.

Τελικά, η καλύτερη λύση στο πρόβλημα της τουρκικής βαλλιστικής απειλής είναι η δημιουργία αντίπαλου δέους, παράλληλα με ενίσχυση της αντιβαλλιστικής άμυνας και της ικανότητας ενεργητικής καταστροφής των τουρκικών πυραύλων στο έδαφος. Θα πρέπει να γυρίσει πίσω η Μοίρα Patriot και να καλύψει κενά. Θα πρέπει να απευθυνθούμε στην Ινδία για άμεση αγορά βαλλιστικών πυραύλων και να ξεκινήσουμε ένα σοβαρό βαλλιστικό πρόγραμμα. Θα πρέπει να αγοράσουμε και εν συνεχεία να αναπτύξουμε εγχώρια φονικά drone μεγάλης ακτίνας (όπως τα ιρανικά Sahed-136), ώστε να μπορύμε να καταστρέφουμε τους τουρκικούς βαλλιστικούς πυραύλους στα σημεία εκτόξευσης.

Η τεράστια ποικιλία κατευθυνόμενων βλημάτων κάθε είδους που έχει αναπτύξει η τουρκική αμυντική βιομηχανία. Η Τουρκία είναι ικανή να αναπτύξει πυραύλους με ικανότητα υψηλής ακρίβειας στο κοντινό μέλλον, αν δεν το έχει ήδη πράξει.

Αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται και η ανάπτυξη ενός πλέγματος στρατηγικών αισθητήρων ISR (Intelligence, Surveillance, Reconnaissance) ώστε οι εκτοξευτές του εχθρού να ανακαλύπτονται και να εντοπίζονται με ακρίβεια, ώστε να επακολουθήσει η επίθεση. Τέλος, θα πρέπει να προετοιμάσουμε ψυχολογικά και οργανωτικά τον πληθυσμό για πυραυλικά πλήγματα.

Συμπερασματικά, η ικανότητα μείωσης της βαλλιστικής απειλής με παθητικά και ενεργητικά μέσα αμύνης και η ικανότητα καταστροφής των υποδομών της Τουρκίας με βαλλιστικούς πυραύλους είναι ο καλύτερος τρόπος αποτροπής. Η οποιαδήποτε τουρκική ηγεσία θα πρέπει να ξέρει πως αν χρησιμοποιήσει βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της Ελλάδος, θα υποστεί ανάλογη καταστροφή υποδομών. Πρόκειται γιά μία ισορροπία τρόμου σαν αυτή των πυρηνικών όπλων στον Ψυχρό Πόλεμο, η οποία θα στερήσει από την Τουρκία ένα πολύ σημαντικό και επικίνδυνο στρατηγικό πλεονέκτημα.

ΠΗΓΗ: https://defencereview.gr/turkish-missile-ballistic-weapons-and-hellenic-armed-forces-answer/

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ


Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΗΣ "Ν.Δ." ΚΑΡΓΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.....ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΓΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΑΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ Ο FORIS-MC ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΣΥΡΙΖΑ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ (ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ), ΑΡΑ ΩΣ ΑΘΕΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ...ΟΜΩΣ Η ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΗ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ) ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ??? ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΣΚΑΪ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ)

Ανοίκωμεν εις την ανατολήν

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΜΠΟΥΛ

Η γελοιότητα της σύγχρονης ακροδεξιάς

Οι Oυκρανοί (το ΝΑΤΟ λένε οι Ρώσοι) ανατίναξαν μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες πυρομαχικών στην Ρωσία! (βίντεο)


ΘΕΜΑ: Οι Oυκρανοί (το ΝΑΤΟ λένε οι Ρώσοι) ανατίναξαν μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες πυρομαχικών στην Ρωσία! (βίντεο)

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στις βιντεοσκοπήσεις των εκρήξεων διακρίνεται ένα… πυρηνικό «μανιτάρι»!

2024-09-18
Υπάρχουν και κάποιοι Ρώσοι αναλυτές που υποστηρίζουν ότι η επίθεση δεν έγινε με drones αλλά πραγματοποιήθηκε με ΝΑΤΟϊκά όπλα μακρού πλήγματος (STORM SHADOW)!
Στις βιντεοσκοπήσεις των εκρήξεων διακρίνεται κάτι σαν… πυρηνικό «μανιτάρι»!
Οι Ουκρανοί ανατίναξαν μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες πυρομαχικών των Ρώσων στο Τόροπετς στην περιφέρεια του Τβερ.
Οι εκρήξεις που προκλήθηκαν ήταν κολοσσιαίων διαστάσεων και συνεχίζονται ακόμα και τώρα.
Οι καπνοί είναι ορατοί από τους δορυφόρους της NASA και μέχρι αυτή την ώρα οι δηλώσεις των Ρώσων είναι φειδωλές.
Η αποθήκη βρίσκεται στην βορειοδυτική Ρωσία, ανάμεσα στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτές φοβούνται μήπως στις ρώσικες αποθήκες φυλάγονταν και πυρηνικά όπλα και αυτό γιατί οι ρωσικές αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του πληθυσμού της περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - COSMIC ETNA - ΠΙΘΑΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - COSMIC ETNA - ΠΙΘΑΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: TO BINTEO KAI TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥ ΚΥΠΑΤΖΗ, ΣΤΟ FACEBOOK (ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ)...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΑΚΡΩΣ ΦΟΝΙΚΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΓΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ....Ο ΜΗΤΣΟΣ (ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ) ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!), ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ (ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.... TO ΤΟΡΟΠΕΤΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ..."ΜΙΚΡΗ" ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΑΠΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ !!! ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ..."ΚΑΘΑΡΑ" ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΑΝΕΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ("ΚΑΘΑΡΕΣ" ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ) !!!

ΡΩΣΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

ΕΜΕΙΣ... ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ !!!
Ορατό από το διάστημα το πυρηνικό «μανιτάρι» μέσα στη Ρωσία!
Παρά την εκστρατεία… αποσιώπησης του γεγονότος, τα social media σε Δύση και Ρωσία έχουν «βουίξει» σχετικά με το πρώτο πυρηνικό πλήγμα του ΝΑΤΟ μέσα στη Ρωσία!
Η αρχική έκρηξη -που συνοδεύτηκε από πολλές άλλες μικρότερες- σχημάτισε πάνω από το Toropets ένα πυρηνικό «μανιτάρι» ύψους αρκετών χιλιομέτρων.
Λόγω αυτού μπόρεσε να γίνει ορατό από το διάστημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Επίπεδα ραδιενέργειας στο περιβάλλον
Επιλέξτε τον σταθμό για τον οποίο θέλετε να δείτε μετρήσεις ολικής-γ στον αέρα, κάνοντας κλικ πάνω στα πράσινα σημεία στον χάρτη.

«Ελάτε...» - Η υπεραποθήκευση πυραύλων που χτυπήθηκε στο Toropets μπορεί να αντέξει ακόμη και... πυρηνική έκρηξη

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΤΟΡΟΠΕΤΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΗΤΑΡΙ, ΛΕΝΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΙΣΚΑΝΤΕΡ...

Στις ΗΠΑ μέτρησαν ότι ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα από Ρωσία θα εξόντωνε 90 εκ. πολίτες! Αυτόνομη δράση ρωσικών υποβρυχίων

«Καταστροφή» στο Ουκρανικό μέτωπο και σενάρια πυρηνικού ολέθρου #ΡΩΣΙΑ #ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ_ΠΟΛΕΜΟΣ #ΠΟΥΤΙΝ
https://www.youtube.com/watch?v=NpEDlC-uNB4

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΛΗΣ - ΠΗΓΕ ΧΙΟ Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ


ΘΕΜΑ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ FORIS-MC ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΛΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΤΟΜΑ" BMP-1 ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ "OSA" (ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ) ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ?? Ο ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΟΣ-ΝΑΤΟΪΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ "ΜΑΡΝΤΕΡ" ΩΣ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ" ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (!!!), ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ "ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ" ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...(ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ)... ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ-ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΖΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΩΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΑΤΣΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΕΝ-ΣΑΛΟΜ) ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !!!

Υ.Γ.: Ο FORIS-MC ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ "ΝΤΥΜΕΝΗΣ" ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
(ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "MASER" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΣ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2024/08/blog-post_96.html

Τέσσερα χρόνια «Ιανός»: Ο τόπος (Θεσσαλία) δεν αντέχει τρίτη καταστροφή


Βασίλης Κωστής
Από τις 23.05.2024 δικάζεται η υπόθεση του Ιανου στη Λάρισα. Παρισταμαι ως δικηγόρος προς υποστήριξη της κατηγορίας. Παλεύω κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, να αναδείξω την έλλειψη ετοιμότητας και τις παραλείψεις της διοίκησης, η οποία επιστράτευσε τον Λέκκα για να την δικαιολογήσει. Πηγαινοέρχομαι με δικά μου έξοδα τόσους μήνες. Ούτε ένας συμπολίτης με ρώτησε τι στο διάολο γίνεται σ' αυτή την δίκη, όπου όλοι οι μάρτυρες σχεδόν, περίπου 100 άτομα, αιρετοί κυρίως και επιτετραμμένοι της εποχής, εκθειάζουν τους κατηγορουμένους, ο δε πρώτος μηνυτής κ. Γκαβογιαννης, δημοτικος σύμβουλος, ούτε καν πάτησε το πόδι του να καταθέσει.... Δίνω την μάχη προδομένος και χωρίς βοήθειες, μόνος μου.... Έχω την συνείδηση μου ήσυχη. Όλοι οι λοιποί αει γμθτ...

Τέσσερα χρόνια «Ιανός»: Ο τόπος δεν αντέχει τρίτη καταστροφή
https://neosagon.gr/tessera-chronia-ianos-o-topos-den-antechei-triti-katastrofi/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/09/blog-post_14.html

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/09/blog-post_41.html

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ .PDF ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
USAF_weather_force_multiplier.en.el.pdf | BOX
https://app.box.com/s/vzpn7lrvzjb403f0jkbh1ik0ejm25jt0

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ MASER !!!


Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ MASER... ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ MAGNETRON ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΟ LINK ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΕ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΔΕΣΜΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΑΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)... ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ "EMP-MASER" ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ DRONES, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΟΣΤΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (!!!)

Υ.Γ.: ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΞΕΙΣ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ή ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ...

Υ.Γ.2: ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΩΝ-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ-ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΩΝ ΣΕ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΥΠΟΥΛΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ, ΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ, ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΑΡΩΝ ΡΟΥΣΣΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ"... ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΧΑΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝHΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ - ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ "MASER" ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ, ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ, ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
(ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "MASER" ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)

ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΣΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ - ΛΑΖΑΚΗ - ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ)


ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕ "ΑΘΕΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ)" ΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟΥ" ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....

Υ.Γ.: ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ... ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ή ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ανοίκωμεν εις την ανατολήν

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΜΠΟΥΛ

Η γελοιότητα της σύγχρονης ακροδεξιάς

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ


ΑΜΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΡΥΚ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΥΠΟΥΛΑ ΟΠΛΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ (MASER, ΚΛΠ)...

Υ.Γ.: ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ 7-8 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΔΟΛΦΟΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΩ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΧΙΤΛΕΡ...ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ...

Υ.Γ.2: ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΕΖΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕ) ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ-888, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ-888 (ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΙΗΣΟΥΣ)"...ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΗΔΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027 Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΥΣΕΩΣ-ΑΝΑΤΟΛΗΣ (!!!), ΕΝΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050, ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΑΣΙΑ-ΚΙΝΑ (!!!)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ !!!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ (!!!)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΧΑΧΑ! ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ....

Όταν η Κίνα «αγοράζει τον κόσμο»

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Το Δαφνι



ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ...ΧΑΧΑΧΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η «τρύπα» στο Κουρσκ, η ρωσική προέλαση ανατολικά και ο τρόμος των πυρηνικών-Γ.Ρωμανός με χάρτες

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ...

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ (ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑΣ)

Η «τρύπα» στο Κουρσκ, η ρωσική προέλαση ανατολικά και ο τρόμος των πυρηνικών-Γ.Ρωμανός με χάρτες


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΟΕΑ) ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, Ο ΛΙΟΛΙΟΣ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ "ΜΕΤΡΟ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,  ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΑΒΙΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ...

119.596 προβολές Έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπ 2024
Στο μέτωπο Ρωσίας-Ουκρανίας το αίμα συνεχίζει να ρέει χωρίς σταματημό. Το χειρότερο είναι πως τίποτα δεν δείχνει ότι αυτό το σφαγείο θα σταματήσει σύντομα. Ο κ.Γιώργος Ρωμανός με μία ακόμη εμπεριστατωμένη ανάλυση του εξηγεί γιατί. Παρουσιάζοντας χάρτες και δεδομένα δυτικών πηγών που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, ο κ.Ρωμανός αναλύει τι έγινε στο Κουρσκ, όπου προβλέπει ότι για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο αυτό το σημείο του μετώπου θα απασχολεί. Επισημαίνει τα λάθη των Ρώσων που επέτρεψαν στους Ουκρανούς να καταγράψουν αυτή την επιτυχία αλλά επισημαίνει και τα κέρδη της Μόσχας στο ανατολικό μέτωπο, όπου οι δυνάμεις της προελαύνουν. Για πρώτη φορά δηλώνει ανήσυχος ακόμη και για τη χρήση πυρηνικών όπλων, αφού όπως λέει η Δύση έχει έτοιμες λίστες στόχων βαθιά στο έδαφος της Ρωσίας. Λίστες που παρουσιάστηκαν από το CNN και περιλαμβάνουν ακόμη και την οικία Πούτιν στο Σότσι! Αν πραγματοποιηθεί έστω και ένα απ΄ αυτά τα χτυπήματα πως θα αντιδράσει η Ρωσία;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Προειδοποίηση Πούτιν στη Δύση: θα ξεκινήσει πόλεμος ΝΑΤΟ - Ρωσίας υπό αυτή την προϋπόθεση

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ : ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ 1821 :"ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ", ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15+ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, Π.Χ. Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΩΣ "ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ), ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΤΑΧΑ Ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (!!!)

ΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ YOUTUBE ΕΣΒΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΒΙΝΤΕΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΟ D.N.A. TOY ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....

Υ.Γ.: ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΟΡΤΗ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ YOUTUBE KAI ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ (ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ) :

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
https://www.youtube.com/watch?v=g1gabWjO7HM

ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=ltPJs5YA3jc

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ
https://www.youtube.com/watch?v=RH47Gdk42bY

ΕΙΔΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=t8jm3HYrkWU

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΒΛΑΚΟ-ΔΟΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...


O ΑΣΧΕΤΟΣ ή/ΚΑΙ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΣ FORIS-MC ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ-ΓΚΟΫΜ (ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ), ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 2019 Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ, ΤΑΧΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟ 2019 ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019. Ο ΛΑΖΑΚΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΚΗ-ΚΛΕΟΜΕΝΗ-ΦΩΤΗ ΤΗΝ 4η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΑΡΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΑΝ (3) ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ 20ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ, META TO ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019??? ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΕΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ (ΒΟΛΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ", ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006, ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ (ΦΑΡΕΖ ή ΦΡΙΖΗΣ)...ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΡΟΥΒΕΙΜ ή ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ (ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ). Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ), ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΚΟ CORRADO (ΒΛΕΠΕ: Corrado Cagli (1910–1976) was an Italian painter of Jewish heritage - WIKIPEDIA), ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΩΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ "ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ", ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ-ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ "ΓΑΔΑ", ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΒΡΑΙΚΗ "ΚΥΠ/ΕΥΠ"... ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΟΔΟΛΙΑ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΣΟΥΦΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ "ΚΥΠ", ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙ-ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (ΒΛ. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ, ΙΩΝΕΣ-ΓΙΟΥΝΑΝ-ΓΙΑΒΑΝΑΣ ΠΡΩΤΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ-ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΟΥΡΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΒΛΑΚΟ-ΔΟΛΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΣΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ - ΛΑΖΑΚΗ - ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ" !!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ"


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 4:25 ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ" ΤΟ 2020-2021 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΣΟΥΦΛΗ ΥΠΟΠΤΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ BANK-RUN (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ), ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ (ΒΑΡΟΥΧ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ...

ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΙΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΡΑΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΚΗ ΚΟΡΟΝΟ-ΚΟΡΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ”, ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ “ΙΩΒΗΛΑΙΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΚΑΡΦΗΣΤΙΚΑΝ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΚΟΡΗ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…

Υ.Γ.: ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ, Ο ΙΤΑΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ (ΑΤΖΕΝΤΑ-2030) ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ "ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ"....ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ...ΚΑΙ ΤΟΥ "NATO/USA" O.H.E. ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΒΑΜΠ-ΚΛΠ....

Τι είναι το διαβόητο “Great Reset” (ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ)

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Προειδοποίηση Πούτιν στη Δύση: θα ξεκινήσει πόλεμος ΝΑΤΟ - Ρωσίας υπό αυτή την προϋπόθεση


ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΑΤΚΙ+ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ-888 (ΑΞΟΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΙΡΑΝ-ΚΙΝΑΣ)....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΨΑΤΕ ΦΛΑΝΤΖΕΣ (ΒΛ. ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ), ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΖΩΗΣ ΣΤΗ "ΓΗ" ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ-ΤΖΑΚΟΥΖΙ-ΓΙΓΑΝΤΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ-ΚΛΠ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ουκρανική επίθεση με drones στη Μόσχα – Μια νεκρή και 3 τραυματίες | Ethnos
https://www.youtube.com/watch?v=RQXZGIqgo1w

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ !

ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΣΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗ - ΛΑΖΑΚΗ - ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ


ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ 6:50 Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ (ΒΟΛΟ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥ (1/7/1985) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ !!! Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (!!!) ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ (ΒΟΛΟ), ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ (ΦΡΙΖΗΣ), ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ (ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ) ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ;;; (ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΛΕΣΠΕΡΟΓΛΟΥ !!!)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ" !!!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ" !!!


ΣΟΥΦΛΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ "ΚΥΠ", ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Από την πατριωτική πλευρά της ΕΥΠ – ναι… υπάρχει κι αυτή η πλευρά που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί – ενημερώθηκα για τον βίο και την πολιτεία του ψευτοστρατηγού και μάλιστα όταν είπα πως θα μου κάνει μήνυση, η απάντηση ήταν: “ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ…. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΙΤΑΛΗ”…


Γι αυτό και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, προσπάθησαν να προφυλάξουν όσους αφελώς ή λόγω μαλάκυνσης εγκεφάλου, πίστευαν σε έναν “μισθοφόρο που εκπαιδεύτηκε για να αποσταθεροποιεί καθεστώτα…”.


TI ΚΟΥΦΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ? ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ (!!!!) ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΜΠΡΟΣ ..."ΓΕΝΑΙΑ" ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΣΟΥΦΛΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!! ΑΦΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΤΑΛΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΙΤΑΛΗ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΚΥΠ" ΑΠΟ ΤΟ 2006, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΙΖΗΣ (ΦΡΙΖΗΣ), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ "ΚΥΠ", ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ "ΛΟΜΠΥ" ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ), ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΟΥΦΛΗ??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ (VIDAL) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ....ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΟΥΦΛΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ) ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ "ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΜΑΪΜΟΥ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ... ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΟΥΦΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΕΙ "ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ" (ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ 1821) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!" ΑΡΑ Η ΣΟΥΛΦΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΩΣ ΨΕΥΤΡΑ ΑΘΕΟΛΟΓΗΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΑ ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ "ΖΗΛΩΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ...Η ΟΕΑ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ...

ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΟΥΦΛΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ???? ΕΝΩ BAZEI KAI PAY-PAL ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ RFID-666 ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ), ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ GOOGLE ANALYTICS ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ I.P. (TOR) ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΣΟΥΦΛΗ ΣΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΕΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΔΙΟΤΙ Η ΣΟΥΦΛΗ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΤΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΩΣ ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΛΠ)!!! (ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ - ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ !!!!)

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΟΥΦΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΦΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΘΕΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟΣ, ΤΑΧΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ (ΕΝ ΥΠΝΩ)...ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΜΑΪΜΟΥ"...

Ο/Η Καλλιόπη Σουφλή λέει:
10 Σεπτεμβρίου, 2024 στις 11:39 μμ
Τον Ιωσήφ τον γνώρισα στην πρώτη ΥΠΕΡΒΑΣΗ του Γιώργου Σαρρή… είχε παραδεχθεί δημοσίως πως ήταν μασσόνος… ανενεργός όπως έλεγε…
Μια ζωή η τακτική του αυτή ήταν… να κατηγορεί όσους δεν τον εξυπηρετούσαν…
Ανέντιμη τακτική;;; Δηλαδή, τι περιμένατε από έναν … Ιωσήφ… ;;;

Υ.Γ.: ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ (ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ) ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ (ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ), ΕΝΩ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΡΙΖΗΣ, ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ, ΟΠΩΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΟΥ (!!!) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΚΑΙ ΟΤΙ Η "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΣΟΥΦΛΗ, ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΟΥΦΛΗ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟ", ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΗ ΣΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗ (ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΣΒΑΜΠ-ΓΚΕΪΤΣ-ΜΟΑΤΣΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΛΠ) ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΗ (ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΚΑΤΟΧΗ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Τι έγινε χθες στο Σύνταγμα! Υλικό που ανέβασε ο κόσμος στα Social media

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ...

Πως η Ελληνική ΚΥΠ δημιουργήθηκε απο την CIA.

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΡΟΛΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΩΣ ΑΣΧΕΤΗΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ - ΜΕΡΟΣ 3ο !!!

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ (ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑΣ)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ "DIRTY STEVE"...

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! - ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
https://www.youtube.com/watch?v=hzKx3fmbEVo

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ
https://www.youtube.com/watch?v=RH47Gdk42bY

ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=ltPJs5YA3jc

ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
https://www.youtube.com/watch?v=g1gabWjO7HM

ΡΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΟΧΗ ΥΔΡΟΧΟΟΥ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ...


Οι πολίτες στα σοσιαλ μίντια καταγράφουν τα χάλια της Αθήνας με τις πρώτες βροχές! ΝΤΡΟΠΗ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ρένος Αποστολίδης μιλάει για Γλώσσα και Παιδεία στο " Δελτίον Νυκτός"


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!! ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΉΣΕΙΣ !
ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , Ο ΡΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΠΕΝΣΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΑ, ΔΛΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2024/09/blog-post.html

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΕΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤYΛΑΣ!


ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΕΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤYΛΑΣ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΟΑΤΣΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .....ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ;;;

ΧΑΧΑΧΑ, Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΜΠΕΟΣ, ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΑΛΙ, ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ!!

Ο ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΜΠΕΟΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΟ...

ΜΠΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ.... ΤΟΝ ΕΙΠΕ "ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ;;;" ΧΑΧΑΧΑ, ΕΝΩ Ο ΜΠΕΟΣ ΕΛΕΓE ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΑ "ΜΜΕ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΙΠΕ ΣΑΝ ΜΑΡΑΓΚΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ : ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ !!! ΧΑΧΑΧΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ "ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!" ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ SMALLTALK ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΓΑΜΙΑ ΑΝ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ... ΑΡΕ ΚΟΥΡΕΛΑ ΜΠΕΟ...

Υ.Γ.: ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΝΤΑΝΙΕΛ, ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ???

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο Βόλος γέμισε νεκρά ψάρια · Πλάνα από Drone
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2024/08/drone.html

Αχιλλέας Μπέος για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: «Το είχα προβλέψει αυτό. Τώρα ξύπνησαν;»
(ΜΠΕΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ-ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΙΠΕ "ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ"...ΧΑΧΑΧΑ!!)

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΠΕΟ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi/406337_o-kryfos-desmos-mitsotaki-mpeoy

Μπέος: Είμαι ενθουσιασμένος με τον Μητσοτάκη – Θα γράψει ιστορία στη χώρα!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/10/blog-post_14.html

ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ
https://www.brighteon.com/3e5b422a-90d2-4fca-9bba-4356f79604da

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΕΔΩ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10-ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ, ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ 3 ΠΥΡ.ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ!!! Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10-ΑΡΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.... ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΞΥΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙΝΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ...ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΥΟΜΑΣΤΕ....

ΤΕΡΝΑ : Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ
*Γράφει ο Γιάννης Τσιανακας

Απλά γιά να γνωρίζετε...

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο μεγαλύτερος εγκαταστάτης ανεμογεννητριών στη χώρα και ιδιοκτήτης της ΗΡΩΝ, παροχος ρευματος.

Τον τελευταίο χρόνο:

Η οικογένεια Λάτση πήρε τα ΕΛΠΕ.

(ΕΛΠΕ= Ελληνικά Πετρέλαια)

Τα ΕΛΠΕ κατέχουν το 50% της elpedison, παροχος ρεύματος.

Η Μαριάννα Λάτση, άφησε την lamda development και ως μέτοχος των ΕΛΠΕ- elpedison, μπήκε και στην ΤΕΡΝΑ.

Ο Μαρινάκης με τάνκερ που μεταφέρουν πετρέλαιο (και στόκο, ενίοτε) μπήκε και στην ΤΕΡΝΑ.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ιδιοκτήτρια της Μοτορ Όιλ (ιδιοκτήτης της NRG-παροχος ρεύματος) μέσω του Τζίγκερ, μπήκε και στην ΤΕΡΝΑ.

Ο Μυτιληναίος, ιδιοκτήτης της Protergia-παροχος ρεύματος, προχωρά σε κοινοπραξία για έργα με την ΤΕΡΝΑ.

Παράλληλα ετοιμάζεται να εξαγοράσει και μεγάλο μέρος της ΔΕΗ κι όλα καλά, όλα ανθηρά.

https://www.facebook.com/share/p/D2z5EpgKbQCNNtVL/

*Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στον χώρο τον κατασκευών, της παραγωγής και πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας και αξιοποίησης διαφόρων υποδομών

Συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων ελληνικών επιχειρηματικών Ομίλων και ταυτόχρονα αποτελεί έναν από τους πλέον εξωστρεφείς ελληνικούς Ομίλους, με σημαντική παρουσία στο εξωτερικό.

Αποτελεί συγχώνευση των εταιρειών ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ το 1997 με την πρώτη να ιδρύεται το 1969 και τη δεύετρη το 1972.

*ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Κλάδος

Υποδομές, Παραγωγή, Προμήθεια, Εμπορία Ενέργειας, Παραχωρήσεις, Μεταλλευτικές Δραστηριότητες, Διαχείριση Απορριμμάτων Ανάπτυξη και Διαχείριση Ακινήτων

*Θυγατρικές

ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ, ΗΡΩΝ Α.Ε., ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Ε., ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ

Ίδρυση

25 Ιανουαρίου 1969 (ΓΕΚ)

1972 (ΤΕΡΝΑ)

*Περιστέρης Γεώργιος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος)

*******

Γενικώς για τις ανεμογεννήτριες

Λίγα στατιστικά....

έτσι για να φρεσκάρεται η περιβαλλοντική μας συνείδηση...

Όταν θα έχουν γεμίσει όλη τη χώρα με ανεμογεννήτριες... (φιλοδοξούν να φτάσουν τις 50.000..., εκτός εάν πέσει ο ρυθμός τα επόμενα χρόνια και σταματήσουν στις 25.000....)

Θα έχουν σκαφτεί και αποψιλωθεί γύρω στο 1,0 με 1,5 εκατομμύρια στρέμματα φυσικής βλάστησης (θαμνώδους ή δενδρώδους) όσο περίπου ένας μεσαίου μεγέθους νομός της Ελλάδος..., για γήπεδα εγκατάστασης, διανοίξεις δρόμων, για γήπεδα πυλώνων μεταφοράς ρεύματος, για σταθμούς, για εργοτάξια... ...

Αν υποθέσουμε ότι μια μέση έως μικρή ανεμογεννήτρια παραγωγής 1,5-megawatt , ζυγίζει γύρω στους 165 τόνους..., αναμένεται ότι η ελληνική φύση θα δεχθεί ένα "ξένο" υλικό της τάξεως των 8,5 περίπου εκατομμυρίων τόνων (μέταλλα, συνθετικές ύλες, κλπ) σκορπισμένα στα ελληνικά τοπία και το πιθανότερο αμάζευτα...

Υπάρχουν και μεγαλύτερες των 267 τόνων, και των 334 τόνων (Siemens Gamesa, κ.ά.)....

Εδώ ενδεικτικά και συντηρητικά πήραμε την μικρότερη του 1,5 MW...

Θα αλλοιώσουν το μεγαλύτερο μήκος των κορυφών και οροσειρών που συνθέτουν τα 350 κύρια βουνά της χώρας από 900 μ υψόμετρο και άνω..., εκ των οποίων το 10% βρίσκεται στην νησιωτική χώρα..., χωρίς να υπολογίσουμε τα υψόμετρα κάτω των 900 μέτρων τα οποία σε αριθμό πιθανόν να υπερβαίνουν τις κορυφές και τις οροσειρές στα μεγαλύτερα υψόμετρα...

Μια ανεμογεννήτρια θα χρειαστεί θεμελίωση σε τσιμεντένια βάση των 500-900 κυβικών μέτρων μπετόν ανάλογα με το μέγεθός της....

Υποθετικά εάν λάβουμε ως πολλαπλασιαστή τα 500 κυβικά για 50.000 ανεμογεννήτριες θα πέσουν στην ελληνική "παρθένα" ύπαιθρο γύρω στα 25 εκατομμύρια κυβικά μπετόν οπλισμένου ή στην καλύτερη περίπτωση των 25.000 ανεμογεννητριών θα πέσουν 12,5 εκατομμύρια κυβικά μπετόν...

Το οπλισμένο σκυρόδεμα θεμελίωσης υπολογίζεται στους 1250 έως 2250 τόνους ανά ανεμογεννήτρια...

Για π.χ. 50.000 ανεμογεννήτριες θα φυτευτούν στη Ελληνική ύπαιθρο 62,5 εκατομμύρια τόνοι οπλισμένο σκυρόδεμα έως και 112,5 εκατομμύρια τόνοι, και τα μισά για 25.000 ανεμογεννήτριες...

Όλο αυτό το τσιμέντο θα παραμείνει στο έδαφος μόνιμα και αιωνίως......

Αυτά μόνο για το ζήτημα των αποψιλώσεων, των τερατωδών εκσκαφών και τσιμεντώσεων.. και των μελλοντικών αμάζευτων σκουπιδιών στην Ελληνική φύση...

Αυτή η πρωτοφανής βαρβαρότητα που βαφτίζεται "πράσινη μετάβαση" καταργεί την μορφολογία και το ανάγλυφο της χώρας, μηδενίζει το κάλος του φυσικού της χώρου και ασχημαίνει η χώρα, διαβρώνει τα βουνά της, διαταράσσει την υδρογεωλογίκή ισσοροπία, της αλλάζει τα μικροκλίματα και προσθετικά πολλά κλίματα ολόκληρων περιφερειών, συμβάλλει στην ανομβρία, στην ξηρασία και στην ερήμωση της υπαίθρου από ανθρώπους και αγροκτηνοτροφικές δραστηριότητες, αφανίζει, συρρικνώνει και τροποποιεί την διασπορά και την επιβίωση σπάνιων οικοσυστημάτων εθνικής και διεθνούς σημασίας...

....και κανένας δεν διαμαρτύρεται...

Όλοι μας παρακολουθούμε άφωνοι το κέρδος ανάλγητων να ποδοπατά τη μοναδική φύση της χώρας... και δεν είναι λίγοι οι απαίδευτοι και οι ηλίθιοι που χειροκροτούν...

Από

Stamatis Sekliziotis (Via Juliette Georgiades )

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Λιόλιος: «Η πυρηνική ενέργεια είναι καθαρή, η Ελλάδα να μην μείνει πίσω – Ας μην την φοβόμαστε»
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2024/09/blog-post_7.html

Ο Βόλος γέμισε νεκρά ψάρια · Πλάνα από Drone
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2024/08/drone.html

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ...


ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ 150 ΓΡ. ΞΥΛΑΚΙ, ΜΟΝΑΧΑ 1.00 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΧΕΙ 1.70 ΕΥΡΩ!!! 70% ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ (!!!), ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΚΟΥΛΗ ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Εκπληκτικό ο κ. Μητσοτάκης να θεωρεί την ακρίβεια «μύθο»
https://syriza.gr/ekpliktiko-o-k-mitsotakis-na-theorei-tin-akriveia-mytho/

"ΦΤΩΧΗ" ΡΩΣΙΑ ΠΟΥΤΙΝ vs ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΥΛΗ

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!

Λιόλιος: «Η πυρηνική ενέργεια είναι καθαρή, η Ελλάδα να μην μείνει πίσω – Ας μην την φοβόμαστε»


590 Προβολές - 7 Σεπ 2024
Στο «ΕΔΩ*» με τον Σταμάτη Ζαχαρό μίλησε ο Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής και Οπλικών επιστημών/Διευθυντής τομέα Φυσικών επιστημών ΣΣΕ, Διευθυντής Κέντρου Ελέγχου Όπλων Θεόδωρος Λιόλιος. Οι νέοι τύπου πυρηνικοί αντιδραστήρες «τσέπης» και η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. 6/9/2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η ενέργεια στα πυρηνικά απόβλητα θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τις ΗΠΑ για 100 χρόνια, αλλά η τεχνολογία δεν εμπορευματοποιήθηκε ποτέ

Πυρηνικά απόβλητα: Η απάντηση στην ενεργειακή κρίση (ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΚΙΟΛΒΑ)

Πυρηνικά απόβλητα τώρα μετατρέπονται σε διαμάντα που λειτουργούν σα μπαταρίες
Μια πολύ πρωτοποριακή λύση για το πρόβλημα της διάθεσης των πυρηνικών αποβλήτων.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ (!!!)

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ::: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!)

ΑΣΤΟ ΦΟΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΟΥ...

S-O-S : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ BLACK-OUT ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Γκιόλβας περι προδοτών ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Ιερομοναχος Χερουβειμ Συνεντευξη Στο Ραδιο Θεσσαλονίκης Για Το Μεγαλειωδες Πανελλαδικο Συλλαλητηριο


*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ FORIS-MC ***

ΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΡΕ ΚΟΤΑ?? ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ BARCODE ΤΟ 666, KAI ΑΡΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΡΤΕ ΑΦΟΒΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-666 ΤΟΥ BIG BROTHER??? ΕΓΩ ΦΡΕΝΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕ ΨΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ? ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ? ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΗΡΘΑΝ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ - ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 2-3 ΕΜΠΙΣΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 60 ΣΠΙΤΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΤΟΧΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΟΠΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΝΤΙ (ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ)...ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ-888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ-777... ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!


ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ή ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ή ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ VIDAL, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ, ΛΗΓΜΕΝA ΤΟΞΙΚΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΟΜΠΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΟΠΟΥ ΦΑΚΕΛΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ”… ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΥΔΡΟΦΟΡΑ “ΑΥΡΑ” (ΚΑΝΟΝΙ ΝΕΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ (ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΚΙΟΛΒΑ), ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΠΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΩΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΜΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ??? ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ, ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΧΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΡΕΥΜΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΝΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΟΠΟΥΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΑΦΟΡΗΤΗ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ… ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ… ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΚΑΝΤΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ “ΑΜΕΣΕΣ ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ” ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ) ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ….ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΤΑΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ….

ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024, ΚΑΤΑΠΝΙΓΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ:
https://www.youtube.com/watch?v=OULdIN2KkAk


ΛΑΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (THE PEOPLE VS MEMORANDUM) 12.02.2012, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΠΝΙΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΛΑΘΡΟ, ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΕΣ, ΜΠΟΛΙΑ, ΚΛΠ) ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=MJUtlxmJxRY

Υ.Γ.: ΩΣΤΕ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε? ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΗ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ”, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ (Μ.Κ.Ο. ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ !!!) ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΩΣ ΟΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Τι έγινε χθες στο Σύνταγμα! Υλικό που ανέβασε ο κόσμος στα Social media

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ (ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑΣ)

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ Μ.Κ.Ο. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τι έγινε χθες στο Σύνταγμα! Υλικό που ανέβασε ο κόσμος στα Social media


ΛΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ "ΜΑΤ" : "ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ !!!", ΣΩΣΤΟΟΟΣ, ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ....

ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΣΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ, ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ-ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΚΛΠ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΦΟΡΗΤΗ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΚΑΝΤΙ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΛΠ ???

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΦΟΒΕΡΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ FULL METAL JACKET ΒΙΕΤΝΑΜ


ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΘΑΒΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΤΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥΣ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ(!!!) ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ", ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ?" ΛΕΕΙ ΓΡΑΦΕΙ "ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩ!!!", ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΦΟΡΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΩ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ???" Ο ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΞΕΡΩ" Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ή ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ή ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ", ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ "ΣΚΟΠΕΥΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!" ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?" ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΟ ΓΙΝ-ΓΙΑΝΚ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ !!!", ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ "ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΕΕ ΜΟΥ?", "ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΚΥΡΙΕ (ΤΩΝ "ΗΠΑ"!!!) " ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΣ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...", ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ...