Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - COSMIC ETNA - ΠΙΘΑΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!


ΕΙΣΑΓΩΓΗ: TO BINTEO KAI TO ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥ ΚΥΠΑΤΖΗ, ΣΤΟ FACEBOOK (ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ)...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΑΚΡΩΣ ΦΟΝΙΚΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΓΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΠΡΑΣΙΝΑ" ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ....Ο ΜΗΤΣΟΣ (ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ) ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!), ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ (ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.... TO ΤΟΡΟΠΕΤΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ..."ΜΙΚΡΗ" ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, ΑΠΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ !!! ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ..."ΚΑΘΑΡΑ" ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΑΝΕΥ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ("ΚΑΘΑΡΕΣ" ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ) !!!

ΡΩΣΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

ΕΜΕΙΣ... ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ !!!
Ορατό από το διάστημα το πυρηνικό «μανιτάρι» μέσα στη Ρωσία!
Παρά την εκστρατεία… αποσιώπησης του γεγονότος, τα social media σε Δύση και Ρωσία έχουν «βουίξει» σχετικά με το πρώτο πυρηνικό πλήγμα του ΝΑΤΟ μέσα στη Ρωσία!
Η αρχική έκρηξη -που συνοδεύτηκε από πολλές άλλες μικρότερες- σχημάτισε πάνω από το Toropets ένα πυρηνικό «μανιτάρι» ύψους αρκετών χιλιομέτρων.
Λόγω αυτού μπόρεσε να γίνει ορατό από το διάστημα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Επίπεδα ραδιενέργειας στο περιβάλλον
Επιλέξτε τον σταθμό για τον οποίο θέλετε να δείτε μετρήσεις ολικής-γ στον αέρα, κάνοντας κλικ πάνω στα πράσινα σημεία στον χάρτη.

«Ελάτε...» - Η υπεραποθήκευση πυραύλων που χτυπήθηκε στο Toropets μπορεί να αντέξει ακόμη και... πυρηνική έκρηξη

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΤΟΡΟΠΕΤΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΗΤΑΡΙ, ΛΕΝΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΙΣΚΑΝΤΕΡ...

Στις ΗΠΑ μέτρησαν ότι ένα πρώτο πυρηνικό πλήγμα από Ρωσία θα εξόντωνε 90 εκ. πολίτες! Αυτόνομη δράση ρωσικών υποβρυχίων

«Καταστροφή» στο Ουκρανικό μέτωπο και σενάρια πυρηνικού ολέθρου #ΡΩΣΙΑ #ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ_ΠΟΛΕΜΟΣ #ΠΟΥΤΙΝ
https://www.youtube.com/watch?v=NpEDlC-uNB4