Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!)


Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!), ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ 3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ (ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΩΝ + ΚΙΝΕΖΩΝ !!!) ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ “ΔΕΗ” ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΛΩΤΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ (ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΣΕΙΣΜΩΝ !!!) ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ…ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ…

Τα SMR (μικροί αρθρωτοί πυρηνικοί αντιδραστήρες) είναι επίσης κατάλληλα για διαχείριση και ανακύκλωση πυρηνικών αποβλήτων: Waste-to-Energy: Τα SMR μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να καίνε ή να μετατρέπουν πυρηνικά απόβλητα ως μέρος του κύκλου καυσίμου τους, μειώνοντας αποτελεσματικά τον όγκο και τη ραδιοτοξικότητα των αποβλήτων.

Υ.Γ.: Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ FORIS-MC ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΓΙΑ "ΑΠΟΛΑΒΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ" ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΩΣ "ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ", ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΦΟΡΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ??? ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ?? ΝΑΙ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΡΕ ΟΥΣΤ-ΠΟΥΣΤ!!!

Μητσοτάκης, «η Ευρώπη ήταν και παραμένει ηγέτιδα δύναμη στην πυρηνική τεχνολογία. Η Ελλάδα δεν διαθέτει πυρηνική ενέργεια. Δεν υπάρχει τρόπος να φτάσουμε στο ουδέτερο ισοζύγιο εκπομπών χωρίς την πυρηνική ενέργεια. Επενδύουμε, λοιπόν, ως Ευρωπαίοι, στην επόμενη γενιά μικρών πυρηνικών αντιδραστήρων;»
https://www.powergame.gr/energygame/683458/anoixe-ton-dromo-gia-pyriniki-energeia-stin-ellada-o-mitsotakis/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Πυρηνικά απόβλητα: Η απάντηση στην ενεργειακή κρίση (ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΚΙΟΛΒΑ)

Πυρηνικά εργοστάσια στην Ελλάδα: Λύση με πλωτούς αντιδραστήρες;

Μικροί Αρθρωτοί Πυρηνικοί Αντιδραστήρες (SMR)… Είναι η λύση;