Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)


*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ***

ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΛΗ…..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑΧΑ ΤΟ 1821, ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ, ΤΟ ΞΕΧΕΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΣΕ, ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ….

Υ.Γ.: ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΡΙΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΗΣ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ) ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΟΑ” ΚΑΙ ΤΟ “ΟΤΟ” (ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ “ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ 666”), ΣΤΑ “+/-ΑΟΑ” ΚΑΙ “+/-ΟΤΟ” ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΑΝΙΟΙ (ΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ “+/-ΜΤΜ” ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΤΖΕΝΤΙΛΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ)…ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ…

Υ.Γ.2: Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ (ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ) ΣΕ “ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ” ΚΑΙ “ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ” ΜΑΣΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΙΣΟΤΗΣ – ΑΔΕΡΦΟΤΗΣ” ΣΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ “ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ – ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ – ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ”, ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: “ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ !!!”, ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ…

Υ.Γ.3: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΕΣΦΑΖΕ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΟΤΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ "ΑΝΤΙ-ΜΑΣΩΝΙΚΟ" ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΙΣ "ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ !! (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙ-ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ)

Υ.Γ.4: ΟΙ 2 ΣΤΗΛΕΣ "J" KAI "Β" ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ "ΙΑΧΕΙΝ" ΚΑΙ "ΒΟΑΣ" ΤΩΝ 2 ΣΤΗΛΩΝ ΤΟΥ (ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΓΟΥ) ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ... ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ" (ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ "ΑΓΙΟ" ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΙΡΑΜ ΑΜΠΙΦ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ)

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

1. “Πέντε” μεγαλοκαναλάρχες μεγαλοκαρχαρίες αρχικομπιναδόροι που κλέψανε τα λεφτά του λαού από το χρηματιστήριο το 1999, ελεγχουν ολα τα μεγαλα ΜΜΕ.
Εκπεμπουν TV ραδιοκύματα πλύσεως εγκεφάλου προς τις κατώτερες στην πυραμίδα μάζες

2. ΠΑΣΟΚ + ΝΔ και τα υπολοιπα στημένα μασονικά κόμματα της βουλής του κατεστημένου. Υπηρέτριες των “5” μεγαλοκαναλαρχών. Κλέβουν δημόσιο χρήμα, παίρνουν μίζες και κανουν μεγάλες περιουσίες. Καταπροδώσανε τη χώρα.
Λαλούν μεσω TV ψευδεις υποσχεσεις και τάζουν ρουσφετια και φαϊ χωρίς δουλειά προς τις κατώτερες στην πυραμίδα μάζες.

3. 100.000 καλά βολεμένες και ματσωμένες οικογένειες της κλειστής κλίκας του ΠΑΣΟΚ+ΝΔ. Κατέχουν 2-3 θέσεις σε Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα και 2-3 συντάξεις ο καθένας (συνταξιούχοι που εργάζονται και στερούν από νέους ανθρώπους την εργασία!). Μετέχουν σε επιδοτήσεις και ειδικά προγράμματα, με υπερτιμολογήσεις τρώνε τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι ο θεμέλειος λίθος του ρουσφετιού και του δικομματισμού

4. 1.500.000 προνομιούχοι υπερπλεονασματικοί αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι, διορισμένοι αρκετοί από αυτούς αναξιοκρατικά από τον δικομματισμό με ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις. Ανήκουν στη ΔΑΚΕ και στην ΠΑΣΚΕ , και αρκετοί απ’αυτούς χρησιμοποιούν τη θέση τους στο δημόσιο για να λαδώνονται, ενώ έχουν φτιάξει από 2-3 βίλες και εξοχικά ο καθένας. Διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες και λοιπά κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα.

5. Η ευρήτερη ισοπεδωμένη ελληνική κοινωνία η οποία αποχαυνώνεται και αποβλακώνεται και θαμπώνεται από τις τηλεοράσεις για να ψηφίζει συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους κλέφτες και απατεώνες. Αρκετοί από αυτή την κοινωνία βρίσκονται στο όριο της φτώχιας ή και κάτω από το όριο της φτώχιας λόγω σκοπίμως κατεστραμμένων υποδομών της πρωτογενούς οικονομίας.. Τους βάζουν να πληρώνουν τα χαράτσια και τους αβάσταχτους φόρους και τα κλεμμένα και τα σπασμένα των ανώτατων και ανώτερων στρωμάτων της πυραμίδας.

ΠΗΓΗ: Η εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη “Πολιτικός Μαραθώνιος” 18-3-2012

Επιπλέον προσθήκες και επιμέλεια: Ιστολόγιο “Ελλην & Χάος”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ Ο.Τ.Ο. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ +/-ΑΟΑ EQUINOX

ΜΠΟΕΜΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΑΝΤΩΝΕΙ Η ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ

Ο Άλεξ Τζόουνς αιφνιδιάζει τον μασόνο Δαβίδ Γκέργκεν

Ιωάννης Λαζάκης - Τα Απόκρυφα Μυστικά της Μασονίας

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;

Οι Εγκύκλιοι του Ι.Καποδίστρια κατά των μυστικών εταιρειών και το ασυμβίβαστο στο να υπηρετείς την Πατρίδα και ταυτόχρονα να συμμετέχεις σε μυστικές εταιρείες