Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

ΜΠΟΕΜΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΑΝΤΩΝΕΙ Η ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ


Αποκλειστικό Infowars.com
11 Μαρτίου 2004

Ένας επισκέπτης του infowars.com μας έστειλε ένα πολύ σπάνιο αντίγραφο των Annals of the Bohemian Club (τόμος 7), 1987-1996. Είναι το Bohemian Club Quasquicentennial, που γιορτάζει την 125η επέτειο από την ίδρυση. Είναι μια εσωτερική έκδοση της Λέσχης και μόνο περίπου 200 εκδόθηκαν σε ελίτ μέλη. Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω τεκμηριώνουν την ελίτ ιδιότητα μέλους από τον George W. Bush και ο πατέρας του, ο George H. W. Bush, ο Richard Nixon, ο Jimmy Carter, ο Helmut Schmidt και άλλοι Illuminaries. Θα δείτε επίσης νέες, αποκλειστικές εικόνες από την απόκρυφη τελετή Cremation of Care.
 
CREMATION OF CARE 1990

Αυτή η εικόνα από τη Σελίδα 131 δείχνει το αρχαίο απόκρυφο τελετουργικό των Καναναίων, την «Αποτέφρωση της Φροντίδας, που πραγματοποιήθηκε από παγκόσμιους ηγέτες το 1990. Αυτή είναι μια εικόνα από το δικό τους εσωτερικό έγγραφο

Ο Alex Jones διείσδυσε το 2000 και πήρε το πρώτο ανεξάρτητο βίντεο.

Παρακολουθήστε ένα κλιπ του Mock Sacrifice (εικονική ανθρωποθυσία)

Περισσότερα για το Dark Secrets του Alex Jones: Inside Bohemian Grove
 

Εδώ είναι μια άλλη σελίδα που απεικονίζει την τελετή Αποτέφρωσης της Φροντίδας από το 1992


Εδώ βλέπετε έναν αυτάρεσκο George W. Bush με τον πατέρα του, Bush Senior (που λήφθηκε το 1995) να κάνουν αυτό που αποκαλούν "κουβέντα δίπλα στη λίμνη" στο Δάσος. Αυτή η σελίδα δείχνει επίσης τον Newt Gingrich, ένα άλλο μέλος. Οι ομιλίες γίνονται τουλάχιστον μια ντουζίνα μέτρα από το πέτρινο είδωλο (με μορφή Κουκουβάγιας) όπου λαμβάνουν χώρα οι «εικονικές» ανθρωποθυσίες. Αυτό είναι το ίδιο είδωλο που βλέπετε παραπάνω στη φωτογραφία της τελετής Cremation of Care.
  

Ο Richard Millhouse Nixon στην άκρα αριστερά και στα ακροδεξιά "ο πιο έμπιστος άνθρωπος στην Αμερική, Walter Cronkite" (Δημοσιογράφος)
 

Συντηρητικοί και φιλελεύθεροι χαζεύουν μαζί  (ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΔΕΞΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ) στο απόκρυφο συγκρότημα. Ο Τζακ Κεμπ στα αριστερά και ο Τζίμι Κάρτερ στα δεξιά. (σελ. 133) 


Από τη σελίδα 243 (το 1991) ο Γερμανός Καγκελάριος Helmut Schmidt απευθύνεται στην ελίτ του κόσμου σε μια ομιλία δίπλα στη λίμνη του Δάσους. Ο Helmut Schmidt, στην αυτοβιογραφία του, "Men and Powers, a Political Retrospective", λέει ότι είναι μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, της Τριμερούς Επιτροπής και της ομάδας Bilberberg. Λέει επίσης ότι συμμετείχε ενεργά στην παγκόσμια κυβέρνηση. Ο κ. Schmidt είπε επίσης στο βιβλίο του ότι ηγέτες από παγκοσμιοποιητικά σώματα ταξιδεύουν στο Μποέμικο Δάσος κάθε καλοκαίρι. Μιλάει για μυστικά άλση στη Γερμανία όπου κάνουν δρυϊδικές παγανιστικές τελετουργίες, αλλά δείχνει ότι το Bohemian Grove είναι το αγαπημένο του μέρος για να συμμετέχει σε αυτές τις τελετουργίες.

Στην ταινία του Alex jones, Dark Secrets: Inside Bohemian Grove εμφανίζονται κοντινά πλάνα του βιβλίου του Χέλμουτ Σμιντ και του κειμένου.

 
Εδώ είναι το εξώφυλλο και η ράχη του Annals of the Bohemian Grove 1987-1996


Το λεωφορειάκι που συγκεντρώνει τα μέλη της "Ελιτ-Αλητ" στο Μποέμικο Δάσος


Το έμβλημα της Μποέμικης Λέσχης, η "Κουκουβάγια" που είναι και το Δωδεκάμετρο Είδωλο στην αρρωστημένη τελετή τους "εικονικής ανθρωποθυσίας" (θυσιάζουν τις έγνοιες τους για τον κόσμο και ξεφαντώνουν με όργια στο δάσος...)

Το Μποέμικο Δάσος βρίσκεται στην Καλιφόρνια Δυτική Ακτή-ΗΠΑ._

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο Άλεξ Τζόουνς αιφνιδιάζει τον μασόνο Δαβίδ Γκέργκεν
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/10/blog-post_20.html

ΜΠΟΕΜΙΚΟ ΚΛΑΜΠ

END GAME - ΤΟΥ ALEX JONES (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/end-game-alex-jones.html

GEORGIA GUIDESTONES - ΟΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/12/georgia-guidestones.html

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ (ΣΑΤΙΡΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_22.html

CAUTION : NEW WORLD ORDER AHEAD
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/04/caution-new-world-order-ahead.html

ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΓΚΕΪΤΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/11/10.html